Lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Skurup

Se lediga jobb som Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning i Skurup. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skurup som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterska

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi oc... Visa mer
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Novakliniken Rydsgård är en mottagning med stort hjärta beläget på landsbygden i Skurups kommun. Pendlingsavstånd till Malmö/Lund/ ca 40-50 minuter, pågatåget stannar precis utanför vårdcentralen. Vi är sammanlagt 16 personer som jobbar här och tar hand om ca 6000 listade patienter. Familjär stämning råder på arbetsplatsen och vi har en god sammanhållning. Vi arbetar personcentrerat där vi respekterar olikheter hos både patienter och personal.

Arbetsuppgifterna varierar över dagen, har ett högt tempo under arbetsdagen och vi hjälper varandra över titelgränserna.Arbetsbeskrivning
Vi söker en undersköterska för sedvanliga undersköterskearbetsuppgifter.

Du kommer att alternera mellan mottagningsarbete, labb och administrativa arbetsuppgifter. Rollen som undersköterska är varierande och du kommer att arbeta med både planerade och oplanerade besök med patienter i alla åldrar. Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där kvalitet och service prioriteras.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett par års erfarenhet. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt. Att vara lösningsfokuserad och att alltid arbeta för att ge ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Övrig information
Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök capio.se.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Vårdcentralen Skurup

Gör skillnad. Varje dag. Har du erfarenhet av primärvårdsarbete och är intresserad av att bli en del av Skånes äldsta vårdcentral? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi välkomnar nu en undersköterska som är trygg i sin roll och som har erfarenhet av provtagning och mottagningsarbete till oss på Vårdcentralen Skurup. Vårdcentralen Skurup är en trivsam vårdcentral med ett gott arbetsklimat och är belägen bara tio minuters promenad från tågstationen i Sk... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Har du erfarenhet av primärvårdsarbete och är intresserad av att bli en del av Skånes äldsta vårdcentral? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi välkomnar nu en undersköterska som är trygg i sin roll och som har erfarenhet av provtagning och mottagningsarbete till oss på Vårdcentralen Skurup.

Vårdcentralen Skurup är en trivsam vårdcentral med ett gott arbetsklimat och är belägen bara tio minuters promenad från tågstationen i Skurup, vilket ger goda kommunikationsmöjligheter från både Malmö och Ystad. Hos oss har vi en blandad patientgrupp i alla åldrar, vilket innebär att du kommer att möta patienter med olika sjukdomar och sjukdomstillstånd. Vi är idag 50 medarbetare och har drygt 10 500 listade patienter.

Hos oss bedrivs olika mottagningar så som läkarmottagning och barnhälsovårdsmottagning. Vi har även ett nära samarbete med den kommunala hemsjukvården. En dag i veckan har vi en pensionerad allmänläkarspecialist på plats som arbetar med handledning. De andra dagarna har vi en frågedoktor tillgänglig. Tillsammans med våra distriktssjuksköterskor, fysioterapeuter, medicinska sekreterare, rehabteam och ett psykosocialt team arbetar vi för patientens bästa. Vår helgmottagning är lokaliserad på Vårdcentralen Ystad.

- När jag går till jobbet ser jag framför allt fram emot att träffa mina fantastiska kollegor och patienterna. Vi har en drivkraft framåt och ett gott samarbete där alla hjälps åt oavsett yrkeskategori. Som undersköterska hos oss får du ett omväxlande arbete i ett positivt arbetsklimat med engagerade kollegor, berättar Sonnda Ben Fredj, undersköterska på Vårdcentralen Skurup.

ARBETSUPPGIFTER
Kollegan Emmie Nilsson håller med och fyller i:
- Som undersköterska får du ett flexibelt och varierande arbete, vilket jag tycker är väldigt roligt med mitt jobb. Vi arbetar med allt från att assistera vid operation till att ta EKG och blodprover. Hos oss är vi ett glatt och positivt gäng som jobbar tillsammans med patienten i fokus.

I rollen som undersköterska hos oss arbetar du tillsammans med tre andra undersköterskekollegor på vårdcentralen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat provtagning av både externa och interna patienter, assistering vid läkarundersökningar och lättare operationer samt omläggningar och suturtagning. Du kommer även att ta EKG samt fylla på och hålla iordning undersökningsrummen.

Hos oss erbjuds du stora möjligheter att arbeta med förbättringsarbete och att få ditt eget ansvarsområde, så som miljöansvar. Därtill förväntas du att vara delaktig i utvecklings- och förbättringsarbetet på vårdcentralen. När du börjar hos oss erbjuds du en trygg start med god handledning och introduktion anpassad utifrån just dina kunskaper och erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad undersköterska med inriktning sjukvård/akutsjukvård. Därtill har du goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vi ser erfarenhet av arbete inom primärvården samt av provtagning och mottagningsarbete som meriterande. Även kunskaper i journalsystemet PMO är fördelaktigt.

Som person ser vi att du är noggrann och strukturerad, samtidigt som du är öppen för förändringar. Det är också viktigt att du trivs med att ta eget ansvar och är van vid att arbeta självständigt. Vidare bidrar din goda samarbetsförmåga, positiva inställning och ditt engagemang till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Vårdcentralen Skurup

Gör skillnad. Varje dag. Letar du efter ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka dig hit! Vi välkomnar nu en undersköterska till vårt härliga team på Vårdcentralen Skurup. Vårdcentralen Skurup är en trivsam vårdcentral med ett gott arbetsklimat och är belägen bara tio minuters promenad från tågstationen i Skurup. Detta ger goda kommunikationsmöjligheter från både Malmö och Ystad. Hos oss har vi en blandad patientgrupp i alla ål... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Letar du efter ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka dig hit! Vi välkomnar nu en undersköterska till vårt härliga team på Vårdcentralen Skurup.

Vårdcentralen Skurup är en trivsam vårdcentral med ett gott arbetsklimat och är belägen bara tio minuters promenad från tågstationen i Skurup. Detta ger goda kommunikationsmöjligheter från både Malmö och Ystad. Hos oss har vi en blandad patientgrupp i alla åldrar, vilket innebär att du kommer att möta patienter med olika sjukdomar och sjukdomstillstånd. Vi är idag 50 medarbetare och har drygt 10 650 listade patienter.

Hos oss bedrivs olika mottagningar såsom läkarmottagning och barnhälsovårdsmottagning. Vi har även ett nära samarbete med den kommunala hemsjukvården. Varje dag i veckan har vi avsatt tid för en frågedoktor på plats som arbetar med handledning. Tillsammans med våra distriktssjuksköterskor, fysioterapeuter, medicinska sekreterare, rehabteam och ett psykosocialt team arbetar vi för patientens bästa. Vi har kväll- och helgmottagning i Ystad.


ARBETSUPPGIFTER
I rollen som undersköterska hos oss arbetar du tillsammans med fyra andra undersköterskor på vårdcentralen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat provtagning av både externa och interna patienter, assistering vid läkarundersökningar och lättare operationer samt omläggningar och suturtagning. Du kommer även att ta EKG samt fylla på och hålla iordning undersökningsrummen.

Hos oss erbjuds du stora möjligheter att arbeta med förbättringsarbete och att få ditt eget ansvarsområde. Därtill förväntas du att vara delaktig i utvecklings- och förbättringsarbetet på vårdcentralen. När du börjar hos oss erbjuds du en trygg start med god handledning och introduktion anpassad utifrån just dina kunskaper och erfarenheter.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad undersköterska med inriktning sjukvård/akutsjukvård. Därtill har du goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Vi ser erfarenhet av arbete inom primärvården samt av provtagning och mottagningsarbete som meriterande. Även kunskaper i journalsystemet PMO är fördelaktigt.

När det kommer till dig som person ser vi att du är noggrann och strukturerad, samtidigt som du är öppen för förändringar. Det är också viktigt att du trivs med att ta eget ansvar och är van vid att arbeta självständigt. Vidare bidrar din goda samarbetsförmåga, positiva inställning och ditt engagemang till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska sökes till bemanningsuppdrag på ögonklinik i Ystad

Söker du mer flexibilitet i vardagen och är redo att ta nästa steg i karriären? Vi söker nu dig som är undersköterska för bemanningsuppdrag på ögonklinik i Ystad. UPPDRAG & PERIOD I rollen ska du assisterade annan medicinsk personal med ögonrelaterad sjukvård, sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en undersköterska på en ögonmottagning. Start för uppdraget är omgående eller snarast möjligt till och med 2-3 månader framåt. Uppdraget är på deltid, 8-... Visa mer
Söker du mer flexibilitet i vardagen och är redo att ta nästa steg i karriären? Vi söker nu dig som är undersköterska för bemanningsuppdrag på ögonklinik i Ystad.


UPPDRAG & PERIOD
I rollen ska du assisterade annan medicinsk personal med ögonrelaterad sjukvård, sedvanligt förekommande arbetsuppgifter för en undersköterska på en ögonmottagning. Start för uppdraget är omgående eller snarast möjligt till och med 2-3 månader framåt. Uppdraget är på deltid, 8-timmarspass kl 08-17, 1-3 dagar i veckan beroende på antalet patienter som besöker kliniken i per vecka. Kunden kommer erbjuda en god introduktion så att du blir trygg i rollen. Kunden kan eventuellt vara intresserad av att rekrytera undersköterskan själva sen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska med erfarenhet från ögon-området och mottagning. Meriterande, men inte ett krav är att du har erfarenhet av synfält, operation, journalsystemet Melior och Webdoc. Du ska utan svårigheter kunna uttrycka dig i språk och skrift i det svenska språket. Vi ser även att du som söker är noggrann, har god samarbetsförmåga samt ansvarskänsla.


VARFÖR BONLIVA?
? Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.
? Hög marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.
? Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.
? Förmåner genom 'Bonliva Benefits' med rabatter och erbjudanden på hundratals hotell, gymkedjor och restauranger.


ANSÖKAN
Ansök direkt via länken så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.


ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN
När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson.


OM OSS
Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom alla vårdspecialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats. Visa mindre

Undersköterska på vikariat till Vårdcentral Skurup

Gör skillnad. Varje dag. Har du erfarenhet av primärvårdsarbete och vill vikariera på Skånes äldsta vårdcentral? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi välkomnar nu en undersköterska som är trygg i sin roll med erfarenhet av provtagning och mottagningsarbete till oss på Vårdcentralen Skurup. Vårdcentralen Skurup är en trivsam vårdcentral med ett gott arbetsklimat belägen tio minuter från tågstationen i Skurup, vilket ger goda kommunikationsmöjligheter ... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Har du erfarenhet av primärvårdsarbete och vill vikariera på Skånes äldsta vårdcentral? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi välkomnar nu en undersköterska som är trygg i sin roll med erfarenhet av provtagning och mottagningsarbete till oss på Vårdcentralen Skurup.

Vårdcentralen Skurup är en trivsam vårdcentral med ett gott arbetsklimat belägen tio minuter från tågstationen i Skurup, vilket ger goda kommunikationsmöjligheter från både Malmö och Ystad. Vårdcentralen är på många sätt representativ för primärvården. Befolkningen är blandad med patienter i alla åldrar, vilket innebär att du kommer möta patienter med olika sjukdomar och sjukdomstillstånd.

Vi är idag runt 40 medarbetare och har drygt 10 500 listade patienter. Hos oss bedrivs olika mottagningar så som läkarmottagning och barnhälsovårdsmottagning. Vi har även ett nära samarbete med den kommunala hemsjukvården. En dag i veckan har vi pensionerade allmänläkarspecialister på plats som arbetar med handledning. De andra dagarna har vi en frågedoktor tillgänglig. Tillsammans med våra distriktsköterskor, fysioterapeuter, sekreterare, rehabteam och ett psykosocialt team arbetar vi för patientens bästa. Vår kväll- och helgmottagning är lokaliserad på Vårdcentralen Ystad.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen arbetar du tillsammans med fyra andra undersköterskor på vårdcentralen. Till arbetsuppgifterna hör provtagning av både externa och interna patienter, assistera vid läkarundersökningar och lättare operationer samt omläggningar och suturtagning. Dessutom kommer du att ta EKG, fylla på och hålla iordning undersökningsrummen. Hos oss kommer du att ha stora möjligheter att arbeta med förbättringsarbete. Därtill förväntas du vara delaktig i utvecklings- och förbättringsarbetet på enheten. När du börjar hos oss erbjuds du en trygg start med god handledning.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad och erfaren undersköterska. Därtill har du goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Vi ser erfarenhet av arbete inom primärvården och av provtagning samt mottagningsarbete som meriterande för tjänsten. Vidare ses kunskaper inom journalsystemet PMO som fördelaktigt.

Vi söker dig som är noggrann och strukturerad men samtidigt öppen för förändring. Det är viktigt att du vill ta eget ansvar och är van vid att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Din positiva inställning, ditt engagemang med förslag och idéer bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Vårdcentralen Skurup

Gör skillnad. Varje dag. Har du erfarenhet av primärvårdsarbete och är intresserad av att bli en del av Skånes äldsta vårdcentral? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi välkomnar nu en undersköterska som är trygg i sin roll med erfarenhet av provtagning och mottagningsarbete till oss på Vårdcentralen Skurup. Vårdcentralen Skurup är en trivsam vårdcentral med ett gott arbetsklimat belägen tio minuter från tågstationen i Skurup, vilket ger goda kommunikat... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Har du erfarenhet av primärvårdsarbete och är intresserad av att bli en del av Skånes äldsta vårdcentral? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi välkomnar nu en undersköterska som är trygg i sin roll med erfarenhet av provtagning och mottagningsarbete till oss på Vårdcentralen Skurup.

Vårdcentralen Skurup är en trivsam vårdcentral med ett gott arbetsklimat belägen tio minuter från tågstationen i Skurup, vilket ger goda kommunikationsmöjligheter från både Malmö och Ystad. Vårdcentralen är på många sätt representativ för primärvården. Befolkningen är blandad med patienter i alla åldrar, vilket innebär att du kommer möta patienter med olika sjukdomar och sjukdomstillstånd.

Vi är idag runt 40 medarbetare och har drygt 10 500 listade patienter. Hos oss bedrivs olika mottagningar så som läkarmottagning och barnhälsovårdsmottagning. Vi har även ett nära samarbete med den kommunala hemsjukvården. Två dagar i veckan har vi två pensionerade allmänläkarspecialister på plats som arbetar med handledning. De andra dagarna har vi en frågedoktor tillgänglig. Tillsammans med våra distriktssköterskor, fysioterapeuter, sekreterare, rehabteam och ett psykosocialt team arbetar vi för patientens bästa. Vår helgmottagning är lokaliserad på Vårdcentralen Ystad.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen arbetar du tillsammans med tre andra undersköterskor på vårdcentralen. Till arbetsuppgifterna hör provtagning av både externa och interna patienter, assistera vid läkarundersökningar och lättare operationer samt omläggningar och suturtagning. Dessutom kommer du att ta EKG, fylla på och hålla iordning undersökningsrummen.

Hos oss kommer du att ha stora möjligheter att arbeta med förbättringsarbete och att få ett eget ansvarsområde, till exempel miljöansvar. Därtill förväntas du vara delaktig i utvecklings- och förbättringsarbetet på enheten. När du börjar hos oss erbjuds du en trygg start med god handledning.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är utbildad och erfaren undersköterska. Därtill har du goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Vi ser erfarenhet av arbete inom primärvården och av provtagning samt mottagningsarbete som meriterande för tjänsten. Vidare ses kunskaper inom journalsystemet PMO som fördelaktigt.

Vi söker dig som är noggrann och strukturerad men samtidigt öppen för förändring. Det är viktigt att du vill ta eget ansvar och är van vid att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Din positiva inställning, ditt engagemang med förslag och idéer bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till vårdcentralen i Skurup

Gör skillnad. Varje dag. Vårdcentralen Skurup är en välfungerande vårdcentral tack vare erfarna, kunniga och utvecklingsorienterade medarbetare. Vi har cirka 10 000 listade patienter. Vårdcentralen Skurup är Skånes första vårdcentral och ligger i ett naturskönt samhälle med goda kommunikationsmöjligheter. På vårdcentralen finns även barnavårdscentral (BVC), distriktssköterskemottagning under samma tak. Vår personalgrupp, bestående av cirka 40 medarbetare... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Skurup är en välfungerande vårdcentral tack vare erfarna, kunniga och utvecklingsorienterade medarbetare. Vi har cirka 10 000 listade patienter. Vårdcentralen Skurup är Skånes första vårdcentral och ligger i ett naturskönt samhälle med goda kommunikationsmöjligheter. På vårdcentralen finns även barnavårdscentral (BVC), distriktssköterskemottagning under samma tak. Vår personalgrupp, bestående av cirka 40 medarbetare, präglas av kontinuitet och flerårig erfarenhet av arbete på vårdcentral samt bred kompetens inom bland annat rehabilitering och sjukgymnastik/fysioterapi. Här finns även ett resursteam med olika kompetenser som arbetar med sjukskrivningar.

ARBETSUPPGIFTER
Är du undersköterska med erfarenhet av primärvård? I rollen som undersköterska arbetar du tillsammans med två andra undersköterskor och en BMA. Till arbetsuppgifterna hör provtagning av de patienter som bokas till läkarna samt assisterar vid läkarundersökningar, lättare operationer, omläggningar och suturtagning. Dessutom kommer du att ta EKG, fylla på och hålla iordning undersökningsrummen. Du kommer ha stora möjligheter att arbeta med förbättringsarbete och att få ett eget ansvarsområde. Du förväntas därtill vara delaktig i utvecklings- och förbättringsarbetet på enheten. Vi erbjuder dig en trygg start med handledning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll i primärvården och med mottagningsarbete. Du är noggrann och strukturerad men samtidigt öppen för förändring. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Det är viktigt att du vill ta eget ansvar och är van vid att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Din positiva inställning, ditt engagemang med förslag och idéer bidrar till ett gott arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa vårdkvalitet för våra patienter. En fördel är att du har PMO vana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen använder vi oss av löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Undersköterska till Vårdcentralen Skurup

Gör skillnad. Varje dag. Vi är en välfungerande vårdcentral med erfarna och utvecklingsorienterade medarbetare. Vårdcentralen Skurup är Skånes första vårdcentral och ligger i ett naturskönt samhälle med goda kommunikationsmöjligheter. På vårdcentralen finns även barnavårdscentral (BVC) och distriktssköterskemottagning under samma tak. Vår personalgrupp, bestående av cirka 40 medarbetare, präglas av kontinuitet och flerårig erfarenhet av arbete på vårdce... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Vi är en välfungerande vårdcentral med erfarna och utvecklingsorienterade medarbetare. Vårdcentralen Skurup är Skånes första vårdcentral och ligger i ett naturskönt samhälle med goda kommunikationsmöjligheter. På vårdcentralen finns även barnavårdscentral (BVC) och distriktssköterskemottagning under samma tak.

Vår personalgrupp, bestående av cirka 40 medarbetare, präglas av kontinuitet och flerårig erfarenhet av arbete på vårdcentral samt bred kompetens inom bland annat rehabilitering och sjukgymnastik/fysioterapi. Här finns även ett resursteam med olika kompetenser som arbetar med sjukskrivningar.

ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för primärvård? Då är du kanske den vi söker! Vi välkomnar en undersköterska för ett vikariat på 75%.

Som undersköterska hos oss ingår främst laboratoriearbete såsom extern och intern provtagning samt vanligt förekommande och varierande arbetsuppgifter för undersköterska på vårdcentral.

Arbetstiden är förlagt på vardagar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en godkänd undersköterskeutbildning. Erfarenhet av arbete inom primärvård och/eller laboratorievana ses som meriterande för tjänsten. Vi ser det som positivt om du även har erfarenhet av att arbeta i journalsystemet PMO. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre