Lediga jobb som Tekniskt arbete i Skurup

Se lediga jobb som Tekniskt arbete i Skurup. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skurup som finns hos arbetsgivaren.

Planarkitekt till Skurups kommun

Ansök    Jan 31    Skurups kommun    Planarkitekt
Skurups kommun har runt 16 000 invånare och ligger naturskönt på den skånska sydkusten, med utmärkta kommunikationer till Malmö, Ystad, Lund och Köpenhamn. I vår kommun bor invånarna i lugnet, med staden runt knuten. Det lokala näringslivet blomstrar och inflyttningen till kommunen ökar. 1 200 medarbetare håller dagligen hjulen snurrande, med fullt engagemang för medborgarnas bästa. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och... Visa mer
Skurups kommun har runt 16 000 invånare och ligger naturskönt på den skånska sydkusten, med utmärkta kommunikationer till Malmö, Ystad, Lund och Köpenhamn. I vår kommun bor invånarna i lugnet, med staden runt knuten. Det lokala näringslivet blomstrar och inflyttningen till kommunen ökar.

1 200 medarbetare håller dagligen hjulen snurrande, med fullt engagemang för medborgarnas bästa. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och gott bemötande genomsyrar organisationen. Vi är stolta över våra korta beslutsvägar. Tillsammans gör vi skillnad!

Skurups vision 2045: Med hjärta och engagemang för livskvalitet, trygghet och utveckling skapar vi platsen där vi lever, verkar och växer – tillsammans. Skurups kommun är platsen för det goda livet.

Skurups kommun har tydliga ambitioner att utvecklas som boendekommun och planarkitekten är en viktig aktör i arbetet med kommunens utbyggnad. Vi arbetar för en ökad samverkan och samplanering mellan bostadsförsörjning, verksamhetsetablering och teknisk infrastruktur vilket kräver internt och externt samarbete och dialog där du kommer ha en viktig roll.


ARBETSUPPGIFTER
Som planarkitekt ingår du i Tillväxt och Utvecklingsenheten tillsammans med ca 10 medarbetare inom detalj- och översiktlig planering, karta/GIS, mark- och exploatering, projektledning och infrastruktur. I rollen som planarkitekt kommer du i huvudsak att handlägga och projektleda olika detaljplaneprojekt med ett ansvar för att självständigt driva och utveckla projektidéer från tidiga skeden och vidare in i genomförandefasen. Allt i nära dialog med tjänstepersoner inom kommunens olika förvaltningar, fastighetsägare och förtroendevalda. I din roll som planarkitekt kommer du även deltaga i den översiktliga planeringen.

Arbetet innebär att du har täta kontakter med medborgare, näringslivet, politiker och myndigheter. Vårt arbetssätt är inriktat på teamarbete, vi hjälps åt på ett gränsöverskridande sätt och tar vara på varandras specialistkunskaper i ett prestigelöst arbetsklimat. Som planarkitekt kommer du att ha ett nära samarbete med Serviceförvaltningens övriga verksamheter, externa samarbetspartners och konsulter. Vi strävar efter ett digitaliserat arbetssätt.


KVALIFIKATIONER
• Vi söker dig som är utbildad planeringsarkitekt eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Goda kunskaper om plan- och bygglagen krävs samt att du ska kunna hantera GIS/CAD-baserade verktyg för framställning av detaljplaner.
• Det är meriterande om du har kunskaper i ritverktyg och god förmåga att uttrycka dig visuellt i bilder och skisser.
• I din roll som planarkitekt har du många och stora kontaktytor och vi söker därför dig som har en välutvecklad kommunikativ förmåga samt ett relationsskapande arbetssätt.
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• Bilresor i tjänsten förekommer, därför krävs det att du har B-körkort.
• Tidigare arbetslivserfarenhet som planarkitekt i kommunal förvaltning eller som konsult är meriterande.
• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du är en person med stort engagemang för samhällsbyggnad som tycker om att driva planprocesser. Du har lätt för att kommunicera på ett öppet och positivt sätt, muntligt så väl som skriftligt. Skurups kommun är inne i en expansiv fas och har många pågående samt planerade detaljplaneprojekt, vilket kräver att du kan prioritera din tid och vara van vid att ha flera processer i gång samtidigt. Du har en förmåga att ta till dig ny teknisk kunskap och ser fram emot en aktiv roll i att utveckla ett digitalt arbetssätt. Du är inte rädd för att ta ansvar för ditt arbete samt har förståelse och vilja att arbeta i en politiskt styrd organisation.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Tandtekniker till porslinsavdelningen

Skulle du vara intresserad av att bli en del av vår duktiga porslinsavdelning? Dina uppgifter skulle bli att lägga upp porslin på metall- och keramskelett samt arbeta med våra helkeramer, e.max och zirkonia. Önskar du heltid eller deltid? Vi tar en diskussion och kommer fram till vad som passar bäst. Har du kunskapen och är intresserad hör då av dig så berättar vi mer. Visa mer
Skulle du vara intresserad av att bli en del av vår duktiga porslinsavdelning? Dina uppgifter skulle bli att lägga upp porslin på metall- och keramskelett samt arbeta med våra helkeramer, e.max och zirkonia. Önskar du heltid eller deltid? Vi tar en diskussion och kommer fram till vad som passar bäst. Har du kunskapen och är intresserad hör då av dig så berättar vi mer. Visa mindre

Automationsingenjör till Olssons Elektromekaniska

Arbeta med ny teknik och komplexa reservkraftsanläggningar! Olssons elektromekaniska i Rydsgård söker en Automationsingenjör! Hos oss på Olssons elektromekaniska erbjuds du möjligheten att arbeta i en utvecklande roll inom programmering, provning och driftsättning av reservkraftaggregat hos våra kunder i hela Sverige. I rollen som automationsingenjör får du utveckla din kompetens inom el och automation samt arbeta med komplexa anläggningar och spännande t... Visa mer
Arbeta med ny teknik och komplexa reservkraftsanläggningar! Olssons elektromekaniska i Rydsgård söker en Automationsingenjör!

Hos oss på Olssons elektromekaniska erbjuds du möjligheten att arbeta i en utvecklande roll inom programmering, provning och driftsättning av reservkraftaggregat hos våra kunder i hela Sverige. I rollen som automationsingenjör får du utveckla din kompetens inom el och automation samt arbeta med komplexa anläggningar och spännande teknik. Visste du förresten att vi har Sveriges största provrum för reservkraft i Rydsgård, södra Skåne? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Du erbjuds en trygg och långsiktig introduktion som ger dig möjlighet att komma in i rollen väl innan du arbetar självständigt på anläggningarna. Du får arbeta med ny teknik, komplexa, kraftfulla och varierande anläggningar. 

Då du reser mycket i tjänsten får du möjlighet att besöka olika anläggningar och kunder runt om i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör arbetar du till stor del i projektform där projekten varierar både i omfattning och komplexitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

• Programmera styrsystem och prova aggregat i vårt provrum.
• Driftsätta aggregat ute hos kund, antingen självständigt eller tillsammans med entreprenörer.
• Utbilda kund och driftpersonal som ska ta över anläggning samt färdigställa dokumentation med driftsrutiner. 
• Hantera felsökningar och akutservice, både på egna och andra leverantörers reservkraftaggregat.
• Utföra automatikbyten.
• Programmera PLC och touchpaneler som används till reservkraftaggregatet och dess kringutrustning. 

Värt att veta

Du arbetar tillsammans med ett 30-tal kollegor och utgår från Olssons Elektromekaniska i Rydsgård. Under första tiden som anställd arbetar du nära de andra två automationsingenjörerna/provarna och utbildas internt inom reservkraft och de olika systemen och varianterna. Din interna titel är provare.

Resor förekommer till stor del i tjänsten, ca 30-50% av arbetstiden, innefattande både övernattningar och dagsresor. Tjänsten kräver därför B-körkort och du har tillgång till företagsbil vid arbete ute hos kund. 

Våra förväntningar

För rollen som automationsingenjör söker vi dig som: 

• Har god kunskap inom el och automation.
• Tidigare arbetat i en liknande roll som automationsingenjör, provare, serviceingenjör eller driftsättare.
• Har goda datorkunskaper och arbetat med någon form av PLC-programmering.
• Har B-körkort.

Som person ser vi gärna att du: 

• Arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt med fokus på kvalité. 
• Har god förmåga att skapa relationer på ett servicemässigt och ödmjukt sätt gentemot kunder, kollegor och leverantörer.
• Är självgående i ditt arbete och har förmåga att behålla fokus i pressade situationer.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Nu behöver Bröderna Johansson en Konstruktör!

Nu söker vi en konstruktör till AB Bröderna Johanssons Karosserifabrik i Skurup Om företaget Genom att erbjuda god service, ett brett utbud av påbyggnader och skräddarsydda lösningar av egen konstruktion och tillverkning strävar vi alltid efter att möta våra kunders önskemål och behov. Våra medarbetare är vår största resurs. Med hög kompetens, leveranssäkerhet och serviceanda jobbar de för att möta våra kunders förväntningar. Våra ledord är kvalitet högre... Visa mer
Nu söker vi en konstruktör till AB Bröderna Johanssons Karosserifabrik i Skurup

Om företaget
Genom att erbjuda god service, ett brett utbud av påbyggnader och skräddarsydda lösningar av egen konstruktion och tillverkning strävar vi alltid efter att möta våra kunders önskemål och behov. Våra medarbetare är vår största resurs. Med hög kompetens, leveranssäkerhet och serviceanda jobbar de för att möta våra kunders förväntningar. Våra ledord är kvalitet högre än pris, vilket innebär att våra kunder kan förvänta sig hög kvalitet och god service till ett konkurrenskraftigt pris.

I vår fabrik byggs mellan 80 till 100 lastbilar under ett år. Ett lastbilschassi levereras till vår fabrik och förädlas där till anläggningsbil, kranbil, plogbil, skyddsbil eller tipp, för att sedan startklar rulla ut på vägarna. 50 % av bilarna levereras inom Skåne och resterande till övriga delar av landet. Bland våra kunder finns allt från rikstäckande företag till enskilda åkare.

Miljöaspekten är viktig för oss. Vi arbetar utifrån en miljöpolicy som sträcker sig över hela arbetsprocessen – från inköp till leverans. Det handlar lika mycket om ett kollektivt ansvar för vårt klimat, som en målsättning om hög trivsel på vår arbetsplats.

Vår historia startade redan 1957 då verksamheten såg dagens ljus. Sedan årsskiftet 1989/1990 ägs och drivs företaget av Jörgen, Roger och deras far Birger Carlsson.

Läs mer om företaget på bjkaross.se

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör kommer du att få arbeta med flera olika kontaktytor både internt och externt. I samarbete med kund, säljare och produktion kommer du att få konstruera helt kundanpassade lösningar, där varje projekt är unikt. Bröderna Johansson använder sig av Inventor.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du har åtminstone en gymnasieutbildning eller motsvarande inom konstruktion. Du trivs med att jobba i team, är noggrann & engagerad. Ditt teknik intresse är stort!

Vi ser lika gärna erfarna konstruktörer, som yngre förmågor, som intressanta kandidater för denna tjänst.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
För ytterligare information och frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sebastian Strömberg, 0417-77 99 85 eller Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök direkt då ansökningarna läses, och intervjuer bokas, löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 6/10. Vi ser fram emot din ansökan.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Driftsättare / Provare Olssons Elektromekaniska

Vill du arbeta med ny teknik och komplexa reservkraftanläggningar? Sök tjänsten som provare / driftsättare hos Olssons i Rydsgård Har du kunskap inom el och automation, kanske i rollen som provare, driftsättare eller automationsingenjör? Som driftsättare / provare hos Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, södra Skåne, arbetar du i en utvecklande roll med programmering, provning och driftsättning av reservkraftaggregat hos våra kunder i hela Sverige. Vi kan... Visa mer
Vill du arbeta med ny teknik och komplexa reservkraftanläggningar? Sök tjänsten som provare / driftsättare hos Olssons i Rydsgård

Har du kunskap inom el och automation, kanske i rollen som provare, driftsättare eller automationsingenjör? Som driftsättare / provare hos Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, södra Skåne, arbetar du i en utvecklande roll med programmering, provning och driftsättning av reservkraftaggregat hos våra kunder i hela Sverige. Vi kan dessutom göra autentiska prov i Sveriges största provrum för reservkraft, vilket gör tjänsten som provare / driftsättare extra spännande!Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Du erbjuds en trygg och långsiktig introduktion som ger dig möjlighet att komma in i rollen väl innan du arbetar självständigt på anläggningarna. Du får arbeta med ny teknik, komplexa, kraftfulla och varierande anläggningar. 

Då du reser mycket i tjänsten får du möjlighet att besöka olika anläggningar och kunder runt om i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Som provare / driftsättare arbetar du till stor del i projektform där projekten varierar både i omfattning och komplexitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

• Programmera styrsystem och prova aggregat i vårt provrum.
• Driftsätta aggregat ute hos kund, antingen självständigt eller tillsammans med entreprenörer.
• Utbilda kund och driftpersonal som ska ta över anläggning samt färdigställa dokumentation med driftsrutiner. 
• Hantera felsökningar och akutservice, både på egna och andra leverantörers reservkraftaggregat.
• Utföra automatikbyten.
• Programmera PLC och touchpaneler som används till reservkraftaggregatet och dess kringutrustning. 

Värt att veta

Du arbetar tillsammans med ett 30-tal kollegor och utgår från Olssons Elektromekaniska i Rydsgård. Under första tiden som anställd arbetar du nära de andra två provarna och utbildas internt inom reservkraft och de olika systemen och varianterna. 

Resor förekommer till stor del i tjänsten, ca 30-50% av arbetstiden, innefattande både övernattningar och dagsresor. Tjänsten kräver därför B-körkort och du har tillgång till företagsbil vid arbete ute hos kund. 

Våra förväntningar

För rollen som provare / driftsättare söker vi dig som: 

• Har god kunskap inom el och automation.
• Tidigare arbetat i en liknande roll som provare, driftsättare eller automationsingenjör.
• Har goda datorkunskaper och arbetat med någon form av PLC-programmering.
• Har B-körkort.

Som person ser vi gärna att du: 

• Arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt med fokus på kvalité. 
• Har god förmåga att skapa relationer på ett servicemässigt och ödmjukt sätt gentemot kunder, kollegor och leverantörer.
• Är självgående i ditt arbete och har förmåga att behålla fokus i pressade situationer.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Kalkylator - Olssons Elektromekaniska i Rydsgård

Ansvara för anbud och offerter på ett tekniskt företag inom reservkraft! Olssons elektromekaniska i Rydsgård söker en kalkylator! Hos oss på Olssons elektromekaniska erbjuds du möjligheten att arbeta med komplexa anläggningar och hitta tekniska lösningar inom reservkraft till våra kunder. Vi har många spännande förfrågningar och projekt igång där du som kalkylator har en viktig roll i vår anbuds- och offertprocess. I rollen som kalkylator arbetar du brett... Visa mer
Ansvara för anbud och offerter på ett tekniskt företag inom reservkraft! Olssons elektromekaniska i Rydsgård söker en kalkylator!

Hos oss på Olssons elektromekaniska erbjuds du möjligheten att arbeta med komplexa anläggningar och hitta tekniska lösningar inom reservkraft till våra kunder. Vi har många spännande förfrågningar och projekt igång där du som kalkylator har en viktig roll i vår anbuds- och offertprocess. I rollen som kalkylator arbetar du brett med förfrågningar från olika kunder och samarbetar nära dina kollegor inom el, automatik och mekanik.

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Vi är ett växande bolag med ny teknik och spännande produkter, kunder och anläggningar. Hos oss får du möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och arbeta med varierande förfrågningar, både sett till storlek och komplexitet. För dig som drivs av problemlösning finns här möjlighet att bidra till vår fortsatta utveckling genom att ansvara för våra anbud och ta hem offerter. 

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kalkylator ansvarar du för att ta fram anbud och offerter utifrån förfrågningsunderlag från våra kunder. Du säkerställer att vi har rätt inköpsstrategi, installatörer och leverantörer till våra projekt och att vi löpande utvecklar vårt inköpsarbete. Det innebär att du:

• Upprättar anbud och kalkyler samt följer upp offerter.
• Samlar in priser och offerter från leverantörer och underentreprenörer.
• Samarbetar med konstruktörer och projektledare för att samla in och säkerställa offert- och anbudsunderlag. 
• Förmedlar ritningsunderlag till konstruktörerna. 
• Sätter samman anbud innefattande anbudsformulär, genomförandebeskrivning, projektorganisation etc. i linje med deadline.
• Samarbetar med kunderna för att säkerställa förfrågningsunderlag

Värt att veta

Som kalkylator har du ett nära samarbete med projektledare, konstruktörer och verkstadschef för att samla in offertunderlag. Din arbetsplats är i huvudsak Olssons Elektromekaniska i Rydsgård och du har möjlighet att arbeta hemifrån till viss del. Arbetstiderna är 7-16 med förkortad arbetsdag på fredagar. Förväntat startdatum är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Resor förekommer till viss del i tjänsten. Därför är B-körkort ett krav. 

Våra förväntningar

För rollen som kalkylator söker vi dig som: 

• Har en teknisk bakgrund inom elektronik och mekanik, både från studier och arbetslivet. 
• Har tidigare erfarenhet av kalkylering och offerering, kanske i rollen som kalkylator, kalkylingenjör, offertingenjör, projektledare eller liknande.
• Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation förekommer på båda språken. 

Det är meriterande om du har en bakgrund inom elkraft och ställverk.

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du har förmåga att arbeta strukturerat och ta hänsyn till att delar av arbetsprocessen för att säkerställa kvalitet, precision och slutförande. Du har en god kommunikativ förmåga och samarbetar väl med dina kollegor internt och samarbetspartners externt. Vidare tar du initiativ och ansvar till att driva på ditt arbete för att komma framåt. 

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Driftsättare / Provare Olssons Elektromekaniska

Vill du arbeta med ny teknik och komplexa reservkraftanläggningar? Sök tjänsten som provare / driftsättare hos Olssons i Rydsgård Har du kunskap inom el och automation, kanske i rollen som provare, driftsättare eller automationsingenjör? Som driftsättare / provare hos Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, södra Skåne, arbetar du i en utvecklande roll med programmering, provning och driftsättning av reservkraftaggregat hos våra kunder i hela Sverige. Vi kan... Visa mer
Vill du arbeta med ny teknik och komplexa reservkraftanläggningar? Sök tjänsten som provare / driftsättare hos Olssons i Rydsgård

Har du kunskap inom el och automation, kanske i rollen som provare, driftsättare eller automationsingenjör? Som driftsättare / provare hos Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, södra Skåne, arbetar du i en utvecklande roll med programmering, provning och driftsättning av reservkraftaggregat hos våra kunder i hela Sverige. Vi kan dessutom göra autentiska prov i Sveriges största provrum för reservkraft, vilket gör tjänsten som provare / driftsättare extra spännande!Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Du erbjuds en trygg och långsiktig introduktion som ger dig möjlighet att komma in i rollen väl innan du arbetar självständigt på anläggningarna. Du får arbeta med ny teknik, komplexa, kraftfulla och varierande anläggningar. 

Då du reser mycket i tjänsten får du möjlighet att besöka olika anläggningar och kunder runt om i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Som provare / driftsättare arbetar du till stor del i projektform där projekten varierar både i omfattning och komplexitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

• Programmera styrsystem och prova aggregat i vårt provrum.
• Driftsätta aggregat ute hos kund, antingen självständigt eller tillsammans med entreprenörer.
• Utbilda kund och driftpersonal som ska ta över anläggning samt färdigställa dokumentation med driftsrutiner. 
• Hantera felsökningar och akutservice, både på egna och andra leverantörers reservkraftaggregat.
• Utföra automatikbyten.
• Programmera PLC och touchpaneler som används till reservkraftaggregatet och dess kringutrustning. 

Värt att veta

Du arbetar tillsammans med ett 30-tal kollegor och utgår från Olssons Elektromekaniska i Rydsgård. Under första tiden som anställd arbetar du nära de andra två provarna och utbildas internt inom reservkraft och de olika systemen och varianterna. 

Resor förekommer till stor del i tjänsten, ca 30-50% av arbetstiden, innefattande både övernattningar och dagsresor. Tjänsten kräver därför B-körkort och du har tillgång till företagsbil vid arbete ute hos kund. 

Våra förväntningar

För rollen som provare / driftsättare söker vi dig som: 

• Har god kunskap inom el och automation.
• Tidigare arbetat i en liknande roll som provare, driftsättare eller automationsingenjör.
• Har goda datorkunskaper och arbetat med någon form av PLC-programmering.
• Har B-körkort.

Som person ser vi gärna att du: 

• Arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt med fokus på kvalité. 
• Har god förmåga att skapa relationer på ett servicemässigt och ödmjukt sätt gentemot kunder, kollegor och leverantörer.
• Är självgående i ditt arbete och har förmåga att behålla fokus i pressade situationer.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Konstruktör!

Om tjänsten Vi söker nu efter en konstruktör till en av våra kunder i Skurup! Du kommer att erbjudas ett varierande jobb inom området som konstruktör av påbyggnationer till lastbilar. I dina arbetsuppgifter ingår även eftermarknad samt dokumentation. System som används är Inventor. Vi ser gärna att du som söker är flexibel eftersom man arbetar med både konstruktion, eftermarknad och dokumentation. Dagtid. Start enligt överenskommelse. Om företage... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter en konstruktör till en av våra kunder i Skurup!

Du kommer att erbjudas ett varierande jobb inom området som konstruktör av påbyggnationer till lastbilar.
I dina arbetsuppgifter ingår även eftermarknad samt dokumentation.
System som används är Inventor.

Vi ser gärna att du som söker är flexibel eftersom man arbetar med både konstruktion, eftermarknad och dokumentation.

Dagtid.
Start enligt överenskommelse.

Om företaget
Företaget utför påbyggnationer till lastbilar och skräddarsyr och tar fram unika lösningar anpassade efter kunders verksamhet, behov och önskemål.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du som söker har tidigare erfarenheter som konstruktör.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Konstruktör till ett företag på söderslätt

Nu söker vi en konstruktör till ett företag på söderslätt som jobbar med påbyggnationer på lastbilar. Dina arbetsuppgifter Som konstruktör kommer du att få arbeta brett och med flera olika kontaktytor både internt och externt. I samarbete med kund, säljare och produktion kommer du att få konstruera helt kundanpassat, där varje projekt är unikt. Du konstruerar och ritar utefter kundernas önskemål. Kunden använder sig av Inventor. Din bakgrund/Dina egenska... Visa mer
Nu söker vi en konstruktör till ett företag på söderslätt som jobbar med påbyggnationer på lastbilar.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör kommer du att få arbeta brett och med flera olika kontaktytor både internt och externt. I samarbete med kund, säljare och produktion kommer du att få konstruera helt kundanpassat, där varje projekt är unikt. Du konstruerar och ritar utefter kundernas önskemål. Kunden använder sig av Inventor.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du har åtminstone en gymnasieutbildning eller motsvarande som gjort dig till gymnasieingenjör. Du har en personlighet som bygger på samarbete och du har ett stort tekniskt intresse. Vi ser även att du trivs i en roll där du hela tiden får samarbeta med andra människor.

Vi ser lika gärna erfarna konstruktörer, som yngre förmågor, som intressanta kandidater för denna tjänst.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
För ytterligare information och frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sebastian Strömberg, 0417-77 99 85 eller Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök direkt då ansökningarna läses, och intervjuer bokas, löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 30/7. Vi ser fram emot din ansökan.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Konstruktör!

Om tjänsten Vi söker nu efter en konstruktör till en av våra kunder i Skurup! Du kommer att erbjudas ett varierande jobb inom området som konstruktör av påbyggnationer till lastbilar. I dina arbetsuppgifter ingår även eftermarknad samt dokumentation. System som används är Investor. Vi ser gärna att du som söker är flexibel eftersom man arbetar med både konstruktion, eftermarknad och dokumentation. Dagtid. Start enligt överenskommelse. Om företage... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter en konstruktör till en av våra kunder i Skurup!

Du kommer att erbjudas ett varierande jobb inom området som konstruktör av påbyggnationer till lastbilar.
I dina arbetsuppgifter ingår även eftermarknad samt dokumentation.
System som används är Investor.

Vi ser gärna att du som söker är flexibel eftersom man arbetar med både konstruktion, eftermarknad och dokumentation.

Dagtid.
Start enligt överenskommelse.

Om företaget
Företaget utför påbyggnationer till lastbilar och skräddarsyr och tar fram unika lösningar anpassade efter kunders verksamhet, behov och önskemål.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du som söker har tidigare erfarenheter som konstruktör.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Konstruktör!

Om tjänsten Vi söker nu efter en konstruktör till en av våra kunder i Skurup! Du kommer att erbjudas ett varierande jobb inom området som konstruktör av påbyggnationer till lastbilar. I dina arbetsuppgifter ingår även eftermarknad samt dokumentation. System som används är Inventor. Vi ser gärna att du som söker är flexibel eftersom man arbetar med både konstruktion, eftermarknad och dokumentation. Dagtid. Start enligt överenskommelse. Om företage... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter en konstruktör till en av våra kunder i Skurup!

Du kommer att erbjudas ett varierande jobb inom området som konstruktör av påbyggnationer till lastbilar.
I dina arbetsuppgifter ingår även eftermarknad samt dokumentation.
System som används är Inventor.

Vi ser gärna att du som söker är flexibel eftersom man arbetar med både konstruktion, eftermarknad och dokumentation.

Dagtid.
Start enligt överenskommelse.

Om företaget
Företaget utför påbyggnationer till lastbilar och skräddarsyr och tar fram unika lösningar anpassade efter kunders verksamhet, behov och önskemål.

Din profil
För att trivas i rollen tror vi att du som söker har tidigare erfarenheter som konstruktör.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Konstruktör till ett företag på söderslätt

Nu söker vi en konstruktör till ett företag på söderslätt som jobbar med påbyggnationer på lastbilar. Dina arbetsuppgifter Som konstruktör kommer du att få arbeta brett och med flera olika kontaktytor både internt och externt. I samarbete med kund, säljare och produktion kommer du att få konstruera helt kundanpassat, där varje projekt är unikt. Du konstruerar och ritar utefter kundernas önskemål. Kunden använder sig av Inventor. Din bakgrund/Dina egenska... Visa mer
Nu söker vi en konstruktör till ett företag på söderslätt som jobbar med påbyggnationer på lastbilar.

Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör kommer du att få arbeta brett och med flera olika kontaktytor både internt och externt. I samarbete med kund, säljare och produktion kommer du att få konstruera helt kundanpassat, där varje projekt är unikt. Du konstruerar och ritar utefter kundernas önskemål. Kunden använder sig av Inventor.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du har åtminstone en gymnasieutbildning eller motsvarande som gjort dig till gymnasieingenjör. Du har en personlighet som bygger på samarbete och du har ett stort tekniskt intresse. Vi ser även att du trivs i en roll där du hela tiden får samarbeta med andra människor.

Vi ser lika gärna erfarna konstruktörer, som yngre förmågor, som intressanta kandidater för denna tjänst.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
För ytterligare information och frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sebastian Strömberg, 0417-77 99 85 eller Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök direkt då ansökningarna läses, och intervjuer bokas, löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 30/7. Vi ser fram emot din ansökan.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Tandtekniker till vår CAD/CAM avdelning

Vi söker en driven och trevlig tandtekniker som har ett stort intresse för digital tandteknik. Vi arbetar med Exocad och 3-Shapes mjukvaror så det är av stor vikt att du har kunskap inom dessa program. Är du intresserad av att bli en del av vårt duktiga team så mejla gärna till [email protected] eller kontakta Rickard Persson på 0411-41175 så berättar vi mer. Visa mer
Vi söker en driven och trevlig tandtekniker som har ett stort intresse för digital tandteknik. Vi arbetar med Exocad och 3-Shapes mjukvaror så det är av stor vikt att du har kunskap inom dessa program. Är du intresserad av att bli en del av vårt duktiga team så mejla gärna till [email protected] eller kontakta Rickard Persson på 0411-41175 så berättar vi mer. Visa mindre

Bygglovsarkitekt

Ansök    Jun 27    Skurups kommun    Arkitekt
Skurups kommun har runt 16 000 invånare och ligger naturskönt på den skånska sydkusten, med utmärkta kommunikationer till Malmö, Ystad, Lund och Köpenhamn. I vår kommun bor invånarna i lugnet, med staden runt knuten. Det lokala näringslivet blomstrar och inflyttningen till kommunen ökar. 1 200 medarbetare håller dagligen hjulen snurrande, med fullt engagemang för medborgarnas bästa. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och... Visa mer
Skurups kommun har runt 16 000 invånare och ligger naturskönt på den skånska sydkusten, med utmärkta kommunikationer till Malmö, Ystad, Lund och Köpenhamn. I vår kommun bor invånarna i lugnet, med staden runt knuten. Det lokala näringslivet blomstrar och inflyttningen till kommunen ökar.

1 200 medarbetare håller dagligen hjulen snurrande, med fullt engagemang för medborgarnas bästa. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och gott bemötande genomsyrar organisationen. Vi är stolta över våra korta beslutsvägar. Tillsammans gör vi skillnad!

Vi söker nu en bygglovsarkitekt. Som bygglovsarkitekt kommer du arbeta på bygglovsenheten som ingår i Myndighetsenheten för miljö och byggnad som svarar för kommunens bygglovshantering samt tillsyn mm.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en bygglovsarkitekt. Du har gärna erfarenhet av handläggning av bygglov. Vi erbjuder dig ett omväxlande, stimulerande och utvecklande arbete med stort eget ansvar, kompetenta kollegor, korta beslutsvägar, närhet till politiken och möjligheter till personlig utveckling och kurser. Du kommer att arbeta med ärenden där arkitektur- och kulturfrågor är viktiga. Arbetet är varierande, som arkitekt kommer du att självständigt och i samverkan med dina kollegor handlägga bygglov, marklov, rivningslov mm enligt plan- och bygglagen. I uppdraget ingår också att ge service och rådgivning till allmänheten, företagare och kommunens övriga verksamheter. Skurups kommun arbetar enligt serviceinriktad myndighetsutövning. Som bygglovsarkitekt förväntas du också yttra dig om detaljplaner, samt vara föredragande i myndighetsnämnden för dina egna ärenden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är arkitekt eller har annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet av bygglovshandläggning. Du behöver ha goda kunskaper i plan- och bygglagen. Personen vi söker är prestigelös, noggrann och positiv. Du behöver också vara intresserad av att diskutera tolkningar av PBL på våra byggmöten och kunna utgå från en gemensam samsyn i bedömningarna.

Arbetet innebär många olika kontakter och samarbeta med många människor, det är viktigt att du är lyhörd för andras idéer, är tydlig, pedagogisk, serviceinriktad och lösningsfokuserad och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du behöver därför ha social kompetens och förmågan att skapa goda relationer.

Arbetet som bygglovsarkitekt är varierat och självständigt, vilket ställer krav på din förmåga att organisera och planera ditt arbete. Du behöver vara strukturerad, se vad som behöver prioriteras. Vi strävar alltid efter att förenkla för alla utan att göra avkall på rättssäkerheten.

Körkort erfordras.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och sociala kompetens.

ÖVRIGT
Provanställning kan komma att tillämpas.

Om ni vill komma i kontakt med myndighetschefen under perioden 2022-07-18 - 2022-08-15, var god maila [email protected]

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Provare/Driftsättare till Olssons elektromekaniska

Vill du arbeta med komplexa reservkraftsanläggningar och ny teknik? Sök tjänsten som provare hos Olssons Elektromekaniska,Rydsgård Motiveras du av att lära dig nya saker och har en vilja att utvecklas? Har du kunskap inom el och automation, kanske i rollen som provare, driftsättare eller automationsingenjör? Som provare hos Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, södra Skåne, arbetar du i en utvecklande roll med att programmera, prova och driftsätta reservkr... Visa mer
Vill du arbeta med komplexa reservkraftsanläggningar och ny teknik? Sök tjänsten som provare hos Olssons Elektromekaniska,Rydsgård

Motiveras du av att lära dig nya saker och har en vilja att utvecklas? Har du kunskap inom el och automation, kanske i rollen som provare, driftsättare eller automationsingenjör? Som provare hos Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, södra Skåne, arbetar du i en utvecklande roll med att programmera, prova och driftsätta reservkraftaggregat hos våra kunder i hela landet. Att vi dessutom kan göra autentiska prov i Sveriges största provrum för reservkraft gör tjänsten som provare extra spännande!Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Du erbjuds en trygg och långsiktig introduktion som ger dig möjlighet att komma in i rollen väl innan du arbetar självständigt på anläggningarna. Du får arbeta med ny teknik, komplexa, kraftfulla och varierande anläggningar. 

Då du reser mycket i tjänsten får du möjlighet att besöka olika anläggningar och kunder runt om i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Som provare arbetar du till stor del i projektform där projekten varierar både i omfattning och komplexitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

• Programmera styrsystem och prova aggregat i vårt provrum.
• Driftsätta aggregat ute hos kund, antingen självständigt eller tillsammans med entreprenörer.
• Utbilda kund och driftpersonal som ska ta över anläggning samt färdigställa dokumentation med driftsrutiner. 
• Hantera felsökningar och akutservice, både på egna och andra leverantörers reservkraftaggregat.
• Utföra automatikbyten.
• Programmera PLC och touchpaneler som används till reservkraftsaggregatet och dess kringutrustning. 

Värt att veta

Som provare arbetar du tillsammans med ett 30-tal kollegor och du utgår från Olssons Elektromekaniska i Rydsgård. Under första tiden som anställd arbetar du nära de andra två provarna och du utbildas internt inom reservkraft och de olika systemen och varianterna. 

Resor förekommer till stor del i tjänsten, ca 30-50% av arbetstiden, innefattande övernattningar och dagsresor.

 

Våra förväntningar

För att trivas i rollen som provare söker vi dig som: 

• Har god kunskap inom el och automation.
• Tidigare arbetat i en liknande roll som provare, driftsättare eller automationsingenjör.
• Har goda datorkunskaper och arbetat med någon form av PLC-programmering.

Som person ser vi gärna att du: 

• Arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt med fokus på kvalité. 
• Har god förmåga att skapa relationer på ett servicemässigt och ödmjukt sätt gentemot kunder, kollegor och leverantörer.
• Är självgående i ditt arbete och har förmåga att behålla fokus i pressade situationer.

Intresserad?
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen! Visa mindre

Sommarjobb i Trelleborg

Är du ute efter ett jobb i sommar och vill testa på att arbeta inom produktion? Detta är den perfekta tjänsten för dig som vill göra något nytt eller utöka dina erfarenheter! Om tjänsten Nu söker vi dig som är sugen på att jobba i sommar. Som person är du driven, nyfiken och initiativtagande. Ingen tidigare erfarenhet krävs då du kommer att hjälpa till i vår kunds produktion. Arbetsuppgifterna kommer att variera och kan röra sig om allt ifrån lagerarbete,... Visa mer
Är du ute efter ett jobb i sommar och vill testa på att arbeta inom produktion? Detta är den perfekta tjänsten för dig som vill göra något nytt eller utöka dina erfarenheter!

Om tjänsten
Nu söker vi dig som är sugen på att jobba i sommar. Som person är du driven, nyfiken och initiativtagande. Ingen tidigare erfarenhet krävs då du kommer att hjälpa till i vår kunds produktion. Arbetsuppgifterna kommer att variera och kan röra sig om allt ifrån lagerarbete, operatörsarbete och enklare maskinhantering.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start v.22 eller v.23 och pågår till och med v.30 med placering i Trelleborg. Arbetstiderna är förlagda i 2-skift så du arbetar varannan vecka förmiddag och varannan vecka eftermiddag.

Viktigt för tjänsten är:
- Svenska i tal och skrift
- Grundläggande engelska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Julia Olander via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industrimedarbetare, Industri, Lager, Lagerarbete, Operatör, Sommar, Sommarjobb, Trelleborg, Vellinge, Höllviken, Anderslöv, Ystad, Adecco Visa mindre

GIS-ingenjör

Ansök    Mar 28    Skurups kommun    GIS-ingenjör
Skurups kommun har runt 16 000 invånare och ligger naturskönt på den skånska sydkusten, med utmärkta kommunikationer till Malmö, Ystad, Lund och Köpenhamn. I vår kommun bor invånarna i lugnet, med staden runt knuten. Det lokala näringslivet blomstrar och inflyttningen till kommunen ökar. 1 200 medarbetare håller dagligen hjulen snurrande, med fullt engagemang för medborgarnas bästa. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och... Visa mer
Skurups kommun har runt 16 000 invånare och ligger naturskönt på den skånska sydkusten, med utmärkta kommunikationer till Malmö, Ystad, Lund och Köpenhamn. I vår kommun bor invånarna i lugnet, med staden runt knuten. Det lokala näringslivet blomstrar och inflyttningen till kommunen ökar.

1 200 medarbetare håller dagligen hjulen snurrande, med fullt engagemang för medborgarnas bästa. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och gott bemötande genomsyrar organisationen. Vi är stolta över våra korta beslutsvägar. Tillsammans gör vi skillnad!

Tjänsten som GIS-ingenjör ingår i Serviceförvaltningen, som bl.a. ansvarar för gator och parker, VA, översikts- och detaljplanering, kultur och fritid samt måltids- och lokalservice. Skurups kommun har tydliga ambitioner att utvecklas både som boendekommun och etableringsort för företag och GIS-verksamheten är därför en central aktör i detta arbete. Vår GIS-, kart- och mätverksamhet består av en GIS-ingenjör och en kart/mätningsingenjör.

ARBETSUPPGIFTER
Den roll vi erbjuder innehåller både övergripande utvecklingsarbete och löpande operativt arbete.

Du är systemförvaltningsansvarig för förvaltningens GIS-programvara och ärendeflöden. Genom din kompetens ser du till att verktyg och data blir tillgängliga och lätta att använda för användarna inom både plan-, bygg- och exploateringsområdet och för teknisk infrastruktur. Du kommer vara kontaktperson för Serviceförvaltningen i frågor om utveckling av olika e-tjänster till medborgarna inom samhällsbyggnadsområdet.

Operativt ansvarar du, i nära samverkan med kart/mätningsingenjören, för nybyggnadskartor, grundkartor, ajourhållning av kommunens geodata, diverse kartor för olika verksamhetsbehov, adressfrågor, lägenhetsregisteruppdateringar, befolkningsregister och andra uppgifter inom sakområdet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är högskoleutbildad inom området och har erfarenhet av sakområdet från kommunal kart-, mät- och GIS-verksamhet. Du har erfarenhet av Sokigos Fastighet & Befolkning och TopoDirekt; Befolkning och TopoDirekt, Postgre , QGIS, AutoCAD, Esri ArcGIS och Geosecma. Det är meriterande om du dessutom har kunskap om planprocessen och erfarenhet av plantolkning.

Vi arbetar företrädesvis i olika teamsammansättningar, vilket förutsätter att du har lätt för att samarbeta, är kreativ, noggrann och har hög servicekänsla. Det övergripande uppdraget kräver att du självständigt kan driva ett utvecklingsarbete. Vid rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

B-körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Planarkitekt vikariat

Ansök    Dec 3    Skurups kommun    Planarkitekt
Skurups kommun befinner sig just nu i en expansiv fas med många pågående och planerade projekt. Med anledning av detta behövs en förstärkning i form av en vikarierande planarkitekt inom kommunen. Tjänsten som vikarierande planarkitekt ingår i Tillväxt och Utvecklingsenheten. ARBETSUPPGIFTER Skurups kommun har tydliga ambitioner att utvecklas som boendekommun och planarkitekten är en viktig aktör i arbetet med kommunens utbyggnad. Vi arbetar för en ök... Visa mer
Skurups kommun befinner sig just nu i en expansiv fas med många pågående och planerade projekt. Med anledning av detta behövs en förstärkning i form av en vikarierande planarkitekt inom kommunen.

Tjänsten som vikarierande planarkitekt ingår i Tillväxt och Utvecklingsenheten.

ARBETSUPPGIFTER
Skurups kommun har tydliga ambitioner att utvecklas som boendekommun och planarkitekten är en viktig aktör i arbetet med kommunens utbyggnad. Vi arbetar för en ökad samverkan och samplanering mellan bostadsförsörjning, verksamhetsetablering och teknisk infrastruktur vilket kräver internt och externt samarbete och dialog där du kommer ha en viktig roll.

Som planarkitekt ingår du i Tillväxt och Utvecklingsenheten tillsammans med ca 10 medarbetare inom planering, karta/GIS, mark- och exploatering och projektledning inom infrastruktur. I rollen som planarkitekt kommer du i huvudsak att handlägga och samordna detaljplaneprojekt, planbesked och utredningar men även deltaga i den översiktliga planeringen. Som planarkitekt driver du egna planer av varierande storlek och komplexitet på ett ekonomiskt och effektivt sätt enligt gällande regelverk.

Arbetet innebär att du har täta kontakter med medborgare, näringslivet, politiker och myndigheter. Vårt arbetssätt är inriktat på teamarbete, vi hjälps åt på ett gränsöverskridande sätt och tar vara på varandras specialistkunskaper i ett prestigelöst arbetsklimat. Som planarkitekt kommer du att ha ett nära samarbete med Serviceförvaltningens övriga verksamheter, externa samarbetspartners och konsulter. Vi strävar efter ett digitaliserat arbetssätt.

KVALIFIKATIONER
Vem är du?
Vi ser gärna att du är en person med stort engagemang för samhällsbyggnad som tycker om att driva planprocesser. Du har lätt för att kommunicera på ett öppet och positivt sätt, muntligt så väl som skriftligt. Skurups kommun är inne i en expansiv fas och har många pågående samt planerade detaljplaneprojekt, vilket kräver att du kan prioritera din tid och vara van vid att ha flera processer i gång samtidigt. Du har en förmåga att ta till dig ny teknisk kunskap och ser fram emot en aktiv roll i att utveckla ett digitalt arbetssätt. Du inte är rädd för att ta ansvar för ditt arbete samt har förståelse och vilja att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Kvalifikationer
• Vi söker dig som är utbildad planeringsarkitekt eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Goda kunskaper om plan- och bygglagen krävs samt att du ska kunna hantera GIS/CAD-baserade verktyg för framställning av detaljplaner.
• Det är meriterande om du har kunskaper i ritverktyg, samt tidigare erfarenhet från politiskt styrd organisation.
• Det är meriterande om du har erfarenheter av liknande arbete sedan tidigare.
• I din roll som planarkitekt har du många och stora kontaktytor och vi söker därför dig som har en välutvecklad kommunikativ förmåga samt ett relationsskapande arbetssätt.
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska.
• Bilresor i tjänsten förekommer, därför krävs det att du har B-körkort.
• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Skurups kommun har runt 16 000 invånare och ligger naturskönt på den skånska sydkusten, med utmärkta kommunikationer till Malmö, Ystad, Lund och Köpenhamn. I vår kommun bor invånarna i lugnet, med staden runt knuten. Det lokala näringslivet blomstrar och inflyttningen till kommunen ökar.

1 200 medarbetare håller dagligen hjulen snurrande, med fullt engagemang för medborgarnas bästa. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och gott bemötande genomsyrar organisationen. Vi är stolta över våra korta beslutsvägar. Tillsammans gör vi skillnad!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Retail Architect

Ansök    Sep 11    Hästens Sängar AB    Inredningsarkitekt
Retail Architect - Marketing Do you dream of changing peoples’ lives through extraordinary sleep? At Hästens, we strive for a world where people sleep well - one that’s more joyful, peaceful and loving. Every day since 1852, we continue to hone our world-class craft in our factory in Köping, Sweden. Join our tribe of extraordinary creative thinkers and visionaries to embody the Spirit of Hästens: an open mind, global outlook and a desire to master our c... Visa mer
Retail Architect - Marketing

Do you dream of changing peoples’ lives through extraordinary sleep?

At Hästens, we strive for a world where people sleep well - one that’s more joyful, peaceful and loving. Every day since 1852, we continue to hone our world-class craft in our factory in Köping, Sweden.

Join our tribe of extraordinary creative thinkers and visionaries to embody the Spirit of Hästens: an open mind, global outlook and a desire to master our craft and enhance people’s well-being.

Together, let’s awaken the world.

About the role

Join us during a time of exciting worldwide expansion as Retail Architect. In this role within our Global Customer & Marketing team, you will support Hästens primarily by creating inspiring store layouts, execute technical drawings for store build-outs and modelling the store concept in ArchiCAD.

Hästens is in a high-growth phase as a company, so this position will be pivotal in supporting the global teams responsible for executing the organizational growth.

Responsibilities

- Create high quality store layouts with regards to Hästens store concept, customer experience, architectural features, and country conditions in line with guidelines and always pushing for the best possible store experience
- Ensure drawings are delivered in time and have the right quality.
- Execute technical drawings for store build-outs and the store design concept.
- Collaborate with relevant stakeholders in the larger Customer & Marketing department, Sales team and Supply Chain.
- Manage several projects simultaneously
- In charge of building, modelling, setting up, structuring and maintaining the ArchiCAD Library and templates.


Skills and requirements

- Positive mindset and high level of energy
- A passion for retail and an interest in what drives the customer experience and ultimately sales in a store
- An eye for aesthetics and spatiality
- Doer with a high working capacity and a drive for constant improvements.
- Service-oriented and autonomous to drive for results while remaining detail-oriented
- Strong communication and follow-up attitude
- High standard of cultures and values
- Utmost customer-focus - both towards internal customers and external customers (“engage-to-convert”)
- Adaptable to rapid change and priorities
- Ability to keep up with fast-paced cadence
- Highly organized, strong in time-management
- Curiosity for learning
- True team-player
- Excellent at managing projects, setting realistic timelines and multi- task
- Analytical mindset
- University degree (Bachelor/Master) in Architecture, Interior Design, Design or a closely related field
- 5+ years professional experience in a similar role


- At least 5+ year of professional experience in ArchiCAD and SketchUp
- Experience with working in Enscape
- Strong track record in planning and executing retail architecture projects that deliver a superior customer experience (portfolio of projects is required)
- Proficient in working with tools such as Adobe Creative Suite (Ps, Ai, Id), Microsoft Office365 (Teams, Planner, Word, PowerPoint, Excel, SharePoint/OneDrive), Zoom, Mac Keynote and Adobe Creative Cloud
- Position can be based in the European Time Zone ±1h to CET, but physical location in Köping, Sweden, is preferred.


- Excellent verbal, written, and interpersonal skills
- Flexibility to work across CET, US & Canada Eastern, Central, and Pacific Time Zones


About Hästens Beds

Sleep may be today’s ultimate modern luxury. But it’s more than that; it’s a biological necessity and the foundation of our entire wellbeing. We want people to sleep well so that they can create the future they dream of upon waking. That’s why our master craftsmen consider and handcraft every detail of our bespoke designs using only the finest natural materials.

We are proud to be a world-class international brand, operating in more than 40 countries with over 300 partners in Europe, Asia, America and Africa - and still growing.

Application process

If you want to join our exciting journey and a fantastic team, please upload your CV with a short cover letter and a two minute video presentation (all in English) as soon as possible. Due to GDPR, we only accept applications through our career page. Do not wait too long with your application as interviews are held continuously.

Compensation & Benefits

We offer a comprehensive and competitive salary and benefits program.

Commitment Hästens Beds is committed to providing an equal employment opportunity regardless of race, color, ancestry, religion, sex, national origin, sexual orientation, age, citizenship, marital status, disability, gender identity or expression, or Veteran status. We will consider qualified applicants for a position regardless of arrest or conviction records, consistent with legal requirements. Visa mindre

VA-ingenjör

Skurups kommun har runt 16 000 invånare och ligger naturskönt på den skånska sydkusten, med utmärkta kommunikationer till Malmö, Ystad, Lund och Köpenhamn. I vår kommun bor invånarna i lugnet, med staden runt knuten. Det lokala näringslivet blomstrar och inflyttningen till kommunen ökar. 1 200 medarbetare håller dagligen hjulen snurrande, med fullt engagemang för medborgarnas bästa. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och... Visa mer
Skurups kommun har runt 16 000 invånare och ligger naturskönt på den skånska sydkusten, med utmärkta kommunikationer till Malmö, Ystad, Lund och Köpenhamn. I vår kommun bor invånarna i lugnet, med staden runt knuten. Det lokala näringslivet blomstrar och inflyttningen till kommunen ökar.

1 200 medarbetare håller dagligen hjulen snurrande, med fullt engagemang för medborgarnas bästa. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och gott bemötande genomsyrar organisationen. Vi är stolta över våra korta beslutsvägar. Tillsammans gör vi skillnad!

Skurups kommuns VA-verksamhet innehåller fyra vattenverk medan avloppsrening sker i samverkan med grannkommunerna Ystad och Trelleborg. Kommunen är delägare i Sydvatten AB och kommer 2023 att få sin dricksvattenförsörjning via regional samverkan. Kommunen sköter för närvarande distributionsanläggningar i egen regi. Drift av ledningsnätet sköts i huvudsak av en driftentreprenör.

ARBETSUPPGIFTER
Du får en spännande roll i ett brett fält av VA-relaterade frågor i en period av förändring av verksamhetens struktur. Med en liten organisation som står inför många projekt kommer du att vara med och aktivt påverka utvecklingen av VA i kommunen. Bland dina ansvarsområden märks:

• Medverka eller ansvara för utredningar, projekteringar och entreprenader
• Genomföra egna utredningar
• Hjälpa stödja driftledare i deras arbete
• Utföra mindre projekteringar
• Utveckla ledningsdatabasen, kontrollinmätning, rita in projekt
• Delta i uppströmsarbete


Du kommer att ingå i ett litet team med ett nära samarbete, vi hjälps åt på ett gränsöverskridande sätt och tar vara på varandras specialistkunskaper i ett prestigelöst arbetsklimat.


KVALIFIKATIONER
Du har erfarenhet av yttre VA, pumpstationer och/eller vattenverk och har kunskaper inom projektering och utredning.

Du har utbildning som ingenjör inom VA eller bygg-/anläggningsteknik alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig. Det ses som positivt om du har kunskap inom GIS.

Skurups VA-organisation är liten, vilket innebär att du kommer att utföra alla förekommande uppgifter, stort som smått. Du är självgående och van att ta tag i saker som uppstår.

Som person är du är relationsskapande, kommunikativ och samarbetsinriktad.

Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, datorvana och har körkort B.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Servicetekniker till Olssons Elektromekaniska

Olssons Elektromekaniska i Rydsgård behöver en servicetekniker till med arbetsområde södra Sverige. Om företaget Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden. Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet? Vi erbjuder et... Visa mer
Olssons Elektromekaniska i Rydsgård behöver en servicetekniker till med arbetsområde södra Sverige.

Om företaget
Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden.

Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet?

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppifterna innehåller:
- Planering och genomförande av serviceuppdrag av kundernas anläggningar
- Att svara för teknisk support mot kunder och medarbetare
- Att tillsammans med koordinator och kollegor utveckla och anpassa servicerutiner, utrustning och metoder
- Medverkan till ökad reservdels- och serviceförsäljning

Resor med övernattning är vanligt förekommande.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som:
- Har minst el-teknisk utbildning på gymnasienivå. Intern vidareutbildning anordnas på Olssons Elektromekaniska.
- Har BE-körkort eftersom företagets kunder finns på olika platser i Sverige och körning med släp förekommer.
- Är noggrann, strukturerad, självgående och en god administratör.
- Har en bra social förmåga då jobbet innebär mycket kundkontakter.
- Är en van datoranvändare, då service och support kräver detta.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Stefan Johansson, [email protected], 0417-77 99 81.

Tillträde enl överenskommelse

Ansökningarna behandlas löpande, så ansök direkt!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Konstruktör till Olssons Elektromekaniska

Nu söker vi en konstruktör till Olssons Elektromekaniska i Rydsgård. Om företaget Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden. Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet? Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande ... Visa mer
Nu söker vi en konstruktör till Olssons Elektromekaniska i Rydsgård.

Om företaget
Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden.
Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet?
Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag.


Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att rita och konstruera mekaniska komponenter och kringutrustning till reservkraftsaggregat. Solid Works och AutoCad är programmen som huvudsakligen används. Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av konstruktionsarbete, eller har en utbildning inom konstruktion. Du har ett stort tekniskt intresse och gillar att hitta lösningar och nya vägar för att få saker att fungera. Samarbetsvilja, noggrannhet och ett stort driv är utmärkande drag hos dig.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Stefan Johansson, [email protected], 0417-77 99 81.

Tillträde snarast.

Ansökningarna behandlas löpande, så ansök direkt!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Konstruktör till Olssons Elektromekaniska

Nu söker vi en konstruktör till Olssons Elektromekaniska i Rydsgård. Om företaget Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden. Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet? Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande ... Visa mer
Nu söker vi en konstruktör till Olssons Elektromekaniska i Rydsgård.

Om företaget
Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden.
Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet?
Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag.


Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att rita och konstruera mekaniska komponenter och kringutrustning till reservkraftsaggregat. Solid Works och AutoCad är programmen som huvudsakligen används. Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av konstruktionsarbete, eller har en utbildning inom konstruktion. Du har ett stort tekniskt intresse och gillar att hitta lösningar och nya vägar för att få saker att fungera. Samarbetsvilja, noggrannhet och ett stort driv är utmärkande drag hos dig.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Stefan Johansson, [email protected], 0417-77 99 81.

Tillträde snarast.

Ansökningarna behandlas löpande, så ansök direkt!


Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Driven teknisk projektledare

Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa i ett ungt dynamiskt företag där du blir en viktig kugge i företagets utveckling. Brinner du för detaljer och planering men ändå har den tekniska förståelsen? I rollen som projektledare ansvarar du för tekniska kundprojekt med ekonomiskt ansvar och uppföljande av resultat. Din roll kommer att vara såväl planerande och administrerande som teknisk men din främsta uppgift är att leda och fördela arbete samt ... Visa mer
Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa i ett ungt dynamiskt företag där du blir en viktig kugge i företagets utveckling. Brinner du för detaljer och planering men ändå har den tekniska förståelsen?
I rollen som projektledare ansvarar du för tekniska kundprojekt med ekonomiskt ansvar och uppföljande av resultat.
Din roll kommer att vara såväl planerande och administrerande som teknisk men din främsta uppgift är att leda och fördela arbete samt följa upp på budget och tid i respektive projekt.
I din roll kommer även ingå att ta fram tekniska dokumentationer, så som manualer och relevanta dokument specifikt för varje projekt.
Du kommer att arbeta i nära samarbete med olika avdelningar och vilket även inkluderar samarbete med kunder och leverantörer. I rollen kommer du också att få skapa projektplaner, utfärda relevanta dokument samt leda möten för att nå bästa resultat. Resor kan förekomma i tjänsten.

Vem är du?
Du har en relevant eftergymnasial utbildning på minst 2 år och har en bred teknisk kunskap, helst i el eller mekanik och vi ser gärna att du har minst 2-3 års erfarenhet som projektledare eller dokumentingenjör. Som person är du noggrann, strukturerad, organiserad och har en bra förmåga att hantera stress.
Du har en analytisk förmåga och har stor erfarenhet av att hålla ihop projekt, kunna prioritera och ha många deadlines. Du är nyfiken, samarbetsvillig och lär dig av andra, samt delar gärna med dig av din kunskap till andra inom organisationen.
Vi söker dig med förmåga att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter och med kvalitet driva dem framåt.
Då du kommer att kommunicera med nationella som internationella kunder och leverantörer krävs det att du har goda kunskaper i både svenska och i engelska.
Har du erfarenhet av dokumenthantering inom olje/plastindustri eller farmaceutisk industri på internationell nivå sedan tidigare är detta meriterande.


Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till [email protected]
Hanna Larsson Davinski tel. 0411-55 66 45 Visa mindre

Provare/Driftsättare med automation/programmering och el

Ansök    Mar 1    Standby Workteam AB    Elkrafttekniker
Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhe... Visa mer
Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov. Läs mera: http://www.olssonselmek.se/
Provare/Driftsättare med automations/programmerings- och elkompetens till Olssons Elektromekaniska i Rydsgård


Företaget expanderar och behöver förstärka sin organisation med en Provare/Driftsättare.
Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta anläggningar samt ge service till kunder över hela landet? Då kanske detta är jobbet för dig!
Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag. Du blir en del av personalstyrkan som är med under hela kundprocessen, från start till mål. Det innebär att du får möjlighet att se anläggningen växa fram från ritbordet, via vår verkstad i Rydsgård, till montering, driftsättning och service på plats hos kunden. Lösningarna är helt kundanpassade och formaten varierar. Det förekommer allt från stationära anläggningar till container- och mobila lösningar.
Som Provare/Driftsättare av reservkraft blir du en viktig del av teamet som arbetar med driftsättning och akutservice. Som driftsättare programmerar du och provar produkterna före leverans till kund samt kör driftsättning och felsökning på plats hos våra kunder runt om i Sverige, vilket medför ca 50-60 resdagar med övernattning per år. Projekt och resande planeras mycket noggrant för att ge kunder och den egna personalen en effektiv driftsättning och en bra arbetssituation.


Din profil
Du har goda kunskaper inom el och är erfaren programmerare inom automation. Gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som Provare/Driftsättare. Det är även meriterande om du har erfarenhet från något av områdena: reservkraft, likriktaranläggningar och/eller ställverk. Företaget utbildar internt inom dessa områden, när behov finns. God datorkunskap krävs, då en stor del av arbetet med driftsättning och felsökning görs med PC som verktyg.
Du är noggrann och självgående, strukturerad, stresstålig och har god administrativ förmåga.
Vi lägger stor vikt vid social förmåga då en stor del av arbetet utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor.
B-körkort är ett krav.
Tjänsten är på heltid.


I denna rekrytering samarbetar Olssons Elektromekaniska med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605 372.
Välkommen med din ansökan!


? Visa mindre

Elkonstruktör med inriktning på industri & automation

Elkonstruktör med inriktning på industri & automation Är du en nyfiken och driven person med stort intresse för teknik? Nu söker vi dig med erfarenhet inom elkonstruktion som vill ta nästa steg i en utvecklande och stimulerande miljö. Här får du möjlighet att arbeta med komplexa teknikprojekt där du får vara delaktig i hela konstruktionskedjan från idé till färdig produkt. Du kommer att arbeta brett inom teknikområdet och få insikt i verksamhetens olika ... Visa mer
Elkonstruktör med inriktning på industri & automation

Är du en nyfiken och driven person med stort intresse för teknik? Nu söker vi dig med erfarenhet inom elkonstruktion som vill ta nästa steg i en utvecklande och stimulerande miljö. Här får du möjlighet att arbeta med komplexa teknikprojekt där du får vara delaktig i hela konstruktionskedjan från idé till färdig produkt. Du kommer att arbeta brett inom teknikområdet och få insikt i verksamhetens olika utmaningar, vilket ger en bra grund för fortsatt utveckling hos Ropack. Här får du möjlighet att arbeta i en organisation som alltid bjuder på nya utmaningar och ny utveckling.

I rollen som elkonstruktör får du arbeta med
Konstruktion i EPLAN gällande anpassningar av utrustning och maskiner samt nykonstruktion
Installationsritningar
Stöttning och Driftsättning av de projekt du konstruerat.
Utvecklings- och förbättringsarbete
Teknisk Kontakt med underleverantörer

Du får även möjligheten att utveckla dina kunskaper inom automation, då tanken är att du även ska kunna stödja vid driftsättningar samt kunna programmera enklare program. Du deltar i provkörningar samt i driftsättningar ute hos kund och du kommer ingå i ett team med elektriker och automationsingenjör där ni tillsammans verkar för att leverera med hög kvalitet, resultat och med ett gott samarbete i fokus.

Du bör trivas med att arbeta självständigt eller i grupp. Du är bra på att hantera stress och tycker om ett varierande arbete. Du är en flexibel, noggrann och pålitlig medarbetare som sprider god stämning omkring dig och bidrar till trivsel på arbetsplatsen. Stor vikt kommer ligga på de personliga egenskaperna. En del av våra installationer kommer att finnas på annan ort vilket innebär resor i tjänsten.Vi söker dig som har läst en gymnasie-, yrkes- eller högskoleutbildning inom elkonstruktion eller liknande
Har minst två års arbetslivserfarenhet av elkonstruktion
Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, för att du ska kunna kommunicera med både kollegor och kunder runt om i världen
Det är meriterande om du använt EPLAN
Det är meriterande om du arbetat inom industrin och med styr- och maskinsystem


Har du erfarenhet eller utbildning inom programmering/automation är även detta meriterande,
Omgående tillträde med möjlighet till tillsvidareanställning.
Kollektivavtal finns.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till [email protected]
Kontakt: Niklas Larsson Tel.0411-55 66 48.
Intervjuer och urval kommer ske löpande, så vi ser gärna att du skickar din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Provare/Driftsättare med automation/programmering och el

Ansök    Jan 12    Standby Workteam AB    Elkrafttekniker
Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhe... Visa mer
Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov. Läs mera: http://www.olssonselmek.se/
Provare/Driftsättare med automations/programmerings- och elkompetens till Olssons Elektromekaniska i Rydsgård


Företaget expanderar och behöver förstärka sin organisation med en Provare/Driftsättare.
Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta anläggningar samt ge service till kunder över hela landet? Då kanske detta är jobbet för dig!
Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag. Du blir en del av personalstyrkan som är med under hela kundprocessen, från start till mål. Det innebär att du får möjlighet att se anläggningen växa fram från ritbordet, via vår verkstad i Rydsgård, till montering, driftsättning och service på plats hos kunden. Lösningarna är helt kundanpassade och formaten varierar. Det förekommer allt från stationära anläggningar till container- och mobila lösningar.
Som Provare/Driftsättare av reservkraft blir du en viktig del av teamet som arbetar med driftsättning och akutservice. Som driftsättare programmerar du och provar produkterna före leverans till kund samt kör driftsättning och felsökning på plats hos våra kunder runt om i Sverige, vilket medför ca 50-60 resdagar med övernattning per år. Projekt och resande planeras mycket noggrant för att ge kunder och den egna personalen en effektiv driftsättning och en bra arbetssituation.


Din profil
Du har goda kunskaper inom el och är erfaren programmerare inom automation. Gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som Provare/Driftsättare. Det är även meriterande om du har erfarenhet från något av områdena: reservkraft, likriktaranläggningar och/eller ställverk. Företaget utbildar internt inom dessa områden, när behov finns. God datorkunskap krävs, då en stor del av arbetet med driftsättning och felsökning görs med PC som verktyg.
Du är noggrann och självgående, strukturerad, stresstålig och har god administrativ förmåga.
Vi lägger stor vikt vid social förmåga då en stor del av arbetet utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor.
B-körkort är ett krav.
Tjänsten är på heltid.


I denna rekrytering samarbetar Olssons Elektromekaniska med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605 372.
Välkommen med din ansökan!


? Visa mindre

Provare/Driftsättare med automation/programmering och el

Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhe... Visa mer
Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov. Läs mera: http://www.olssonselmek.se/


Provare/Driftsättare med automations/programmerings- och elkompetens till Olssons Elektromekaniska i Rydsgård
Företaget expanderar och behöver förstärka sin organisation med en Provare/Driftsättare.
Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta anläggningar samt ge service till kunder över hela landet? Då kanske detta är jobbet för dig!
Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag. Du blir en del av personalstyrkan som är med under hela kundprocessen, från start till mål. Det innebär att du får möjlighet att se anläggningen växa fram från ritbordet, via vår verkstad i Rydsgård, till montering, driftsättning och service på plats hos kunden. Lösningarna är helt kundanpassade och formaten varierar. Det förekommer allt från stationära anläggningar till container- och mobila lösningar.
Som Provare/Driftsättare av reservkraft blir du en viktig del av teamet som arbetar med driftsättning och akutservice. Som driftsättare programmerar du och provar produkterna före leverans till kund samt kör driftsättning och felsökning på plats hos våra kunder runt om i Sverige, vilket medför ca 50-60 resdagar med övernattning per år. Projekt och resande planeras mycket noggrant för att ge kunder och den egna personalen en effektiv driftsättning och en bra arbetssituation.


Din profil
Du har goda kunskaper inom el och är erfaren programmerare inom automation. Gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som Provare/Driftsättare. Det är även meriterande om du har erfarenhet från något av områdena: reservkraft, likriktaranläggningar och/eller ställverk. Företaget utbildar internt inom dessa områden, när behov finns. God datorkunskap krävs, då en stor del av arbetet med driftsättning och felsökning görs med PC som verktyg.
Du är noggrann och självgående, strukturerad, stresstålig och har god administrativ förmåga.
Vi lägger stor vikt vid social förmåga då en stor del av arbetet utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor.
B-körkort är ett krav.
Tjänsten är på heltid.
I denna rekrytering samarbetar Olssons Elektromekaniska med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605 372.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Provare/Driftsättare med automation/programmering och el

Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhe... Visa mer
Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov. Läs mera: http://www.olssonselmek.se/


Provare/Driftsättare med automations/programmerings- och elkompetens till Olssons Elektromekaniska i Rydsgård
Företaget expanderar och behöver förstärka sin organisation med en Provare/Driftsättare.
Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta anläggningar samt ge service till kunder över hela landet? Då kanske detta är jobbet för dig!
Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag. Du blir en del av personalstyrkan som är med under hela kundprocessen, från start till mål. Det innebär att du får möjlighet att se anläggningen växa fram från ritbordet, via vår verkstad i Rydsgård, till montering, driftsättning och service på plats hos kunden. Lösningarna är helt kundanpassade och formaten varierar. Det förekommer allt från stationära anläggningar till container- och mobila lösningar.
Som Provare/Driftsättare av reservkraft blir du en viktig del av teamet som arbetar med driftsättning och akutservice. Som driftsättare programmerar du och provar produkterna före leverans till kund samt kör driftsättning och felsökning på plats hos våra kunder runt om i Sverige, vilket medför ca 50-60 resdagar med övernattning per år. Projekt och resande planeras mycket noggrant för att ge kunder och den egna personalen en effektiv driftsättning och en bra arbetssituation.


Din profil
Du har goda kunskaper inom el och är erfaren programmerare inom automation. Gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som Provare/Driftsättare. Det är även meriterande om du har erfarenhet från något av områdena: reservkraft, likriktaranläggningar och/eller ställverk. Företaget utbildar internt inom dessa områden, när behov finns. God datorkunskap krävs, då en stor del av arbetet med driftsättning och felsökning görs med PC som verktyg.
Du är noggrann och självgående, strukturerad, stresstålig och har god administrativ förmåga.
Vi lägger stor vikt vid social förmåga då en stor del av arbetet utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor.
B-körkort är ett krav.
Tjänsten är på heltid.
I denna rekrytering samarbetar Olssons Elektromekaniska med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605 372.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Målare/lackerare

Ansök    Nov 4    Wikan Personal AB    Lackerare
Nu söker vi en målare/lackare till ett verkstadsföretag i Skurup. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att ansvara för blästring, målning och lackering av plåt-detaljer, i varierande tjocklek, till maskin- och stålkonstruktioner. Men även hjälpa till på lagret och med montering när så behövs. Arbetstid dagtid. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi söker dig som är en van lackerare, såväl pulver som våtlack. Du känner dig hemma i verkstadsmiljö och är inte rädd... Visa mer
Nu söker vi en målare/lackare till ett verkstadsföretag i Skurup.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att ansvara för blästring, målning och lackering av plåt-detaljer, i varierande tjocklek, till maskin- och stålkonstruktioner. Men även hjälpa till på lagret och med montering när så behövs.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är en van lackerare, såväl pulver som våtlack. Du känner dig hemma i verkstadsmiljö och är inte rädd för att hugga i och hjälpa till där det behövs.
Du är kvalitetsmedveten, noggrann och gillar högt tempo.
Du behärskar svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Sebastian Strömberg, 0417-77 99 85 eller Catharina Holgersson, 0417-77 99 82.

Tillträde snarast.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

Tjänsten börjar som en provanställning men förväntas övergå i tillsvidareanställning.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 14 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Servicetekniker till Olssons Elektromekaniska

Olssons Elektromekaniska i Rydsgård behöver en servicetekniker till. Om företaget Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden. Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet? Vi erbjuder ett självständigt och stimulerand... Visa mer
Olssons Elektromekaniska i Rydsgård behöver en servicetekniker till.

Om företaget
Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden.

Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet?

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppifterna innehåller:
- Planering och genomförande av serviceuppdrag av kundernas anläggningar
- Att svara för teknisk support mot kunder och medarbetare
- Att tillsammans med koordinator och kollegor utveckla och anpassa servicerutiner, utrustning och metoder
- Medverkan till ökad reservdels- och serviceförsäljning

Resor med övernattning är vanligt förekommande.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som:
- Har minst el-teknisk utbildning på gymnasienivå. Intern vidareutbildning anordnas på Olssons Elektromekaniska.
- Har BE-körkort eftersom företagets kunder finns på olika platser i Sverige och körning med släp förekommer.
- Är noggrann, strukturerad, självgående och en god administratör.
- Har en bra social förmåga då jobbet innebär mycket kundkontakter.
- Är en van datoranvändare, då service och support kräver detta.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Stefan Johansson, [email protected], 0417-77 99 81.

Tillträde snarast.

Ansökningarna behandlas löpande, så ansök direkt!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Servicetekniker till Olssons Elektromekaniska

Olssons Elektromekaniska i Rydsgård behöver en servicetekniker till. Om företaget Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden. Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet? Vi erbjuder ett självständigt och stimulerand... Visa mer
Olssons Elektromekaniska i Rydsgård behöver en servicetekniker till.

Om företaget
Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden.

Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet?

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppifterna innehåller:
- Planering och genomförande av serviceuppdrag av kundernas anläggningar
- Att svara för teknisk support mot kunder och medarbetare
- Att tillsammans med koordinator och kollegor utveckla och anpassa servicerutiner, utrustning och metoder
- Medverkan till ökad reservdels- och serviceförsäljning

Resor med övernattning är vanligt förekommande.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som:
- Har minst el-teknisk utbildning på gymnasienivå. Intern vidareutbildning anordnas på Olssons Elektromekaniska.
- Har BE-körkort eftersom företagets kunder finns på olika platser i Sverige och körning med släp förekommer.
- Är noggrann, strukturerad, självgående och en god administratör.
- Har en bra social förmåga då jobbet innebär mycket kundkontakter.
- Är en van datoranvändare, då service och support kräver detta.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Stefan Johansson, [email protected], 0417-77 99 81.

Tillträde snarast.

Ansökningarna behandlas löpande, så ansök direkt!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Servicetekniker till Olssons Elektromekaniska

Olssons Elektromekaniska i Rydsgård behöver en servicetekniker till. Om företaget Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden. Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet? Vi erbjuder ett självständigt och stimulerand... Visa mer
Olssons Elektromekaniska i Rydsgård behöver en servicetekniker till.

Om företaget
Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden.

Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta våra anläggningar samt ge service till våra kunder över hela landet?

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppifterna innehåller:
- Planering och genomförande av serviceuppdrag av kundernas anläggningar
- Att svara för teknisk support mot kunder och medarbetare
- Att tillsammans med koordinator och kollegor utveckla och anpassa servicerutiner, utrustning och metoder
- Medverkan till ökad reservdels- och serviceförsäljning

Resor med övernattning är vanligt förekommande.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som:
- Har minst el-teknisk utbildning på gymnasienivå. Intern vidareutbildning anordnas på Olssons Elektromekaniska.
- Har BE-körkort eftersom företagets kunder finns på olika platser i Sverige och körning med släp förekommer.
- Är noggrann, strukturerad, självgående och en god administratör.
- Har en bra social förmåga då jobbet innebär mycket kundkontakter.
- Är en van datoranvändare, då service och support kräver detta.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Stefan Johansson, [email protected], 0417-77 99 81.

Tillträde snarast.

Ansökningarna behandlas löpande, så ansök direkt!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Exploateringsingenjör (vikariat)

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornmin... Visa mer
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

Tjänsten ingår i Serviceförvaltningen, som bl.a. ansvarar för gator och parker, VA, översikts- och detaljplanering, fastighetsförvaltning, kultur och fritid samt måltids- och lokalservice. Skurups kommun har tydliga ambitioner att utvecklas både som boendekommun och etableringsort för företag och plan- och exploateringsverksamheten är en central aktör i detta arbete.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som exploateringsingenjör ansvarar du för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, försäljningsärenden, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt med fastighetsägare och Lantmäteriet m.m. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med fastighetsägare, exploatörer och myndigheter i samband med t.ex. upprättande av detaljplaner och vid ledningsdragningar. Du ansvarar även för att ta fram exploateringskalkyler hänförliga till genomförandet av detaljplaner samt för att förvalta kommunens markreserv.

Du har ett mycket nära samarbete med planarkitekter, bygglovhandläggare och den kommunaltekniska organisationen, liksom med företrädare för kommunens bolag. I tjänsten ingår ofta kontakter med externa intressenter och kommuninvånare, samt med förtroendevalda i Skurups kommun.

Vårt arbetssätt är inriktat på teamarbete, vi hjälps åt på ett gränsöverskridande sätt och tar vara på varandras specialistkunskaper i ett prestigelöst arbetsklimat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill jobba innovativt där kommuninvånarnas bästa står i centrum. Vi ser att du har lämplig utbildning och erfarenhet inom området. Detta kan t.ex. vara en högskoleutbildning med lantmäteriinriktning och erfarenhet av arbete på lantmäterimyndighet, alternativt annan utbildningsbakgrund och mångårig erfarenhet av kommunal exploatering och övriga markfrågor. Goda kunskaper i fastighetsrätt och hög förmåga att omsätta dessa i praktiken är i alla händelser ett krav. Vi arbetar företrädesvis i olika teamsammansättningar och över förvaltningsgränserna, vilket förutsätter att du har lätt för att samarbeta, är kreativ, noggrann och har hög servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Exploateringsingenjör (vikariat)

Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornmin... Visa mer
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd.

Tjänsten ingår i Serviceförvaltningen, som bl.a. ansvarar för gator och parker, VA, översikts- och detaljplanering, fastighetsförvaltning, kultur och fritid samt måltids- och lokalservice. Skurups kommun har tydliga ambitioner att utvecklas både som boendekommun och etableringsort för företag och plan- och exploateringsverksamheten är en central aktör i detta arbete.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som exploateringsingenjör ansvarar du för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, försäljningsärenden, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt med fastighetsägare och Lantmäteriet m.m. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med fastighetsägare, exploatörer och myndigheter i samband med t.ex. upprättande av detaljplaner och vid ledningsdragningar. Du ansvarar även för att ta fram exploateringskalkyler hänförliga till genomförandet av detaljplaner samt för att förvalta kommunens markreserv.

Du har ett mycket nära samarbete med planarkitekter, bygglovhandläggare och den kommunaltekniska organisationen, liksom med företrädare för kommunens bolag. I tjänsten ingår ofta kontakter med externa intressenter och kommuninvånare, samt med förtroendevalda i Skurups kommun.

Vårt arbetssätt är inriktat på teamarbete, vi hjälps åt på ett gränsöverskridande sätt och tar vara på varandras specialistkunskaper i ett prestigelöst arbetsklimat.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill jobba innovativt där kommuninvånarnas bästa står i centrum. Vi ser att du har lämplig utbildning och erfarenhet inom området. Detta kan t.ex. vara en högskoleutbildning med lantmäteriinriktning och erfarenhet av arbete på lantmäterimyndighet, alternativt annan utbildningsbakgrund och mångårig erfarenhet av kommunal exploatering och övriga markfrågor. Goda kunskaper i fastighetsrätt och hög förmåga att omsätta dessa i praktiken är ett krav. Vi arbetar företrädesvis i olika teamsammansättningar och över förvaltningsgränserna, vilket förutsätter att du har lätt för att samarbeta, är kreativ, noggrann och har hög servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elkonstruktör till Olssons Elektromekaniska

Ansök    Aug 13    Wikan Personal    Elkonstruktör
Just nu söker Olssons Elektromekaniska en elkonstruktör som är redo för nya utmaningar i en expansiv verksamhet. Om företaget Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden. Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att konstruera våra anläggningar till våra kunder över hela landet? Vi erbjuder ett s... Visa mer
Just nu söker Olssons Elektromekaniska en elkonstruktör som är redo för nya utmaningar i en expansiv verksamhet.

Om företaget
Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden.

Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att konstruera våra anläggningar till våra kunder över hela landet?

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär huvudsakligen konstruktion av automatik och krafskåp för reservkraftsanläggningar och dess kringutrustning.
Dessutom ansvarar du för framtagning av kompletta konstruktioner, och all dokumentation, från början till slut.
Arbetstid är dagtid, resor i tjänsten kan förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med konstruktionsinriktning, eller motsvarande. Du har dessutom praktisk erfarenhet av konstruktion av automatikskåp och/eller elkraftsutrustning. Dina kunskaper av CAD-konstruktion är goda, kännedom om Cadett Elsa Professionell är meriterande.
Som person är du noggrann, strukturerad, serviceinriktad och van vid att jobba självständigt och planera ditt eget arbete. Dokumenterad erfarenhet från något av områdena reservkraft, likriktaranläggningar eller ställverk är önskvärt men ej ett krav. Vi håller kontinuerlig utbildning och utveckling inom dessa områden internt, om så skulle behövas.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik!

På Olssons Elektromekaniska är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Stefan Johansson, [email protected], 0417-77 99 81.

Tillträde snarast.

Ansökningarna behandlas löpande, och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag som är 30/9, så ansök direkt!

Tjänsten börjar som en provanställning som förväntas övergå i tillsvidareanställning hos Olssons Elektromekaniska.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Elkonstruktör till trevliga och expansiva Olssons Elektromekaniska

Ansök    Aug 5    vår uppdragsgivare    Elkonstruktör
Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhe... Visa mer
Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov. Läs mera: http://www.olssonselmek.se/Elkonstruktör till expansiva Olssons Elektromekaniska i RydsgårdTrivs du med att jobba från ax till limpa med konstruktion och dokumentation. Värdesätter du ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att konstruera anläggningar till kunder över hela Sverige? Då kanske detta är jobbet för dig!Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag. Du blir en del av personalstyrkan som är med under hela kundprocessen, från start till mål. Det innebär att du konstruerar automatik- och kraftskåp för reservkraftsanläggningar och kringutrustning. Du ansvarar för kompletta konstruktioner och all dokumentation. Din profil Vi söker dig som har högskoleutbildning inom konstruktion eller motsvarande. Du har flerårig praktisk erfarenhet från konstruktion av automatik- och/eller elkraftutrustning eller likvärdigt. Du har goda kunskaper i CAD och erfarenhet av Cadett Elsa Professional är meriterand. Har du dokumenterad erfarenhet från reservkraft, likriktaranläggningar eller ställverk är det meriterande. Utbildning inom dessa områden genomförs internt vid behov.Du är noggrann, strukturerad, serviceinriktad och stresstålig. Du är självständig och van vid att planera och ta fullt ansvar för ditt eget arbete. Tjänsten är på heltid. Arbetet är på dagtid och vissa resor i tjänsten kan förekomma.I denna rekrytering samarbetar Olssons Elektromekaniska med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elkonstruktör till trevliga och expansiva Olssons Elektromekaniska

Ansök    Jul 5    vår uppdragsgivare    Elkonstruktör
Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhe... Visa mer
Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov. Läs mera: http://www.olssonselmek.se/Elkonstruktör till expansiva Olssons Elektromekaniska i RydsgårdTrivs du med att jobba från ax till limpa med konstruktion och dokumentation. Värdesätter du ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att konstruera anläggningar till kunder över hela Sverige? Då kanske detta är jobbet för dig!Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag. Du blir en del av personalstyrkan som är med under hela kundprocessen, från start till mål. Det innebär att du konstruerar automatik- och kraftskåp för reservkraftsanläggningar och kringutrustning. Du ansvarar för kompletta konstruktioner och all dokumentation. Din profil Vi söker dig som har högskoleutbildning inom konstruktion eller motsvarande. Du har flerårig praktisk erfarenhet från konstruktion av automatik- och/eller elkraftutrustning eller likvärdigt. Du har goda kunskaper i CAD och erfarenhet av Cadett Elsa Professional är meriterand. Har du dokumenterad erfarenhet från reservkraft, likriktaranläggningar eller ställverk är det meriterande. Utbildning inom dessa områden genomförs internt vid behov.Du är noggrann, strukturerad, serviceinriktad och stresstålig. Du är självständig och van vid att planera och ta fullt ansvar för ditt eget arbete. Tjänsten är på heltid. Arbetet är på dagtid och vissa resor i tjänsten kan förekomma.I denna rekrytering samarbetar Olssons Elektromekaniska med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elkonstruktör till Olssons Elektromekaniska

Ansök    Maj 15    Wikan Personal    Elkonstruktör
Just nu söker Olssons Elektromekaniska en elkonstruktör som är redo för nya utmaningar i en expansiv verksamhet. Om företaget Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden. Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att konstruera våra anläggningar till våra kunder över hela landet? Vi erbjuder ett s... Visa mer
Just nu söker Olssons Elektromekaniska en elkonstruktör som är redo för nya utmaningar i en expansiv verksamhet.

Om företaget
Olssons är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft. Vi möter en stadigt ökad efterfrågan och servar idag kunder på den skandinaviska marknaden.

Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att konstruera våra anläggningar till våra kunder över hela landet?

Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär huvudsakligen konstruktion av automatik och krafskåp för reservkraftsanläggningar och dess kringutrustning.
Dessutom ansvarar du för framtagning av kompletta konstruktioner, och all dokumentation, från början till slut.
Arbetstid är dagtid, resor i tjänsten kan förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med konstruktionsinriktning, eller motsvarande. Du har dessutom praktisk erfarenhet av konstruktion av automatikskåp och/eller elkraftsutrustning. Dina kunskaper av CAD-konstruktion är goda, kännedom om Cadett Elsa Professionell är meriterande.
Som person är du noggrann, strukturerad, serviceinriktad och van vid att jobba självständigt och planera ditt eget arbete. Dokumenterad erfarenhet från något av områdena reservkraft, likriktaranläggningar eller ställverk är önskvärt men ej ett krav. Vi håller kontinuerlig utbildning och utveckling inom dessa områden internt, om så skulle behövas.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen till ett härligt gäng av erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik!

På Olssons Elektromekaniska är samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att de som arbetar här hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Stefan Johansson, [email protected], 0417-77 99 81.

Tillträde snarast.

Ansökningarna behandlas löpande, och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag som är 16/6, så ansök direkt!

Tjänsten börjar som en provanställning som förväntas övergå i tillsvidareanställning hos Olssons Elektromekaniska.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Provare / Driftsättare med automationskunskaper till Olssons Elektromekaniska

Olssons Elektromekaniska expanderar och behöver förstärka sin organisation med en Provare/Driftsättare. Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta anläggningar samt ge service till kunder över hela landet? Då kanske detta är jobbet för dig! Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat föret... Visa mer
Olssons Elektromekaniska expanderar och behöver förstärka sin organisation med en Provare/Driftsättare.

Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta anläggningar samt ge service till kunder över hela landet? Då kanske detta är jobbet för dig!

Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag. Du blir en del av personalstyrkan som är med under hela kundprocessen, från start till mål. Det innebär att du får möjlighet att se anläggningen växa fram från ritbordet, via vår verkstad i Rydsgård, till montering, driftsättning och service på plats hos kunden.

Som Provare/Driftsättare av reservkraft blir du en viktig del av teamet som arbetar med driftsättning och akutservice. Som driftsättare programmerar du och provar produkterna före leverans till kund samt kör driftsättning och felsökning på plats hos våra kunder runt om i Sverige, vilket medför ca 50-60 resdagar med övernattning per år.


Du har god kunskap inom automation och el. Tidigare erfarenhet som Provare/Driftsättare är meriterande men inte ett krav. Likaså dokumenterad erfarenhet från något av områdena: reservkraft, likriktaranläggningar och/eller ställverk är meriterande men inte nödvändigt. Företaget utbildar internt inom dessa områden, när behov finns. God datorkunskap krävs, då en stor del av arbetet med driftsättning och felsökning görs med PC som verktyg.

Du är noggrann och självgående, strukturerad, stresstålig och har god administrativ förmåga.

Vi lägger stor vikt vid social förmåga då en stor del av arbetet utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på heltid.


Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov. Visa mindre

Provare / Driftsättare till trevliga Olssons Elektromekaniska

Olssons Elektromekaniska expanderar och behöver förstärka sin organisation med en Provare/Driftsättare. Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta anläggningar samt ge service till kunder över hela landet? Då kanske detta är jobbet för dig! Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat föret... Visa mer
Olssons Elektromekaniska expanderar och behöver förstärka sin organisation med en Provare/Driftsättare.

Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta anläggningar samt ge service till kunder över hela landet? Då kanske detta är jobbet för dig!

Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag. Du blir en del av personalstyrkan som är med under hela kundprocessen, från start till mål. Det innebär att du får möjlighet att se anläggningen växa fram från ritbordet, via vår verkstad i Rydsgård, till montering, driftsättning och service på plats hos kunden.

Som Provare/Driftsättare av reservkraft blir du en viktig del av teamet som arbetar med driftsättning och akutservice. Som driftsättare programmerar du och provar produkterna före leverans till kund samt kör driftsättning och felsökning på plats hos våra kunder runt om i Sverige, vilket medför ca 50-60 resdagar med övernattning per år.


Du har god kunskap inom automation och el. Tidigare erfarenhet som Provare/Driftsättare är meriterande men inte ett krav. Likaså dokumenterad erfarenhet från något av områdena: reservkraft, likriktaranläggningar och/eller ställverk är meriterande men inte nödvändigt. Företaget utbildar internt inom dessa områden, när behov finns. God datorkunskap krävs, då en stor del av arbetet med driftsättning och felsökning görs med PC som verktyg.

Du är noggrann och självgående, strukturerad, stresstålig och har god administrativ förmåga.

Vi lägger stor vikt vid social förmåga då en stor del av arbetet utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på heltid.


Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov. Visa mindre

Teknisk Administratör

Skurupshem AB är ett allmännyttigt fastighetsbolag med rötterna i den skånska myllan. Bolaget äger och förvaltar 1070 lägenheter samt förskolor och gruppboenden i Skurup, Skivarp, Rydsgård, Abbekås och Slimminge.Skurupshem har även ett förvaltningsuppdrag av samhällsfastigheter (skolor, förskolor, äldreboenden, idrottshallar, bad) som tillhör Skurups kommun och Skurup Kommunala AB. Vi som arbetar på Skurupshem har olika roller såsom; fastighetstekniker, fa... Visa mer
Skurupshem AB är ett allmännyttigt fastighetsbolag med rötterna i den skånska myllan. Bolaget äger och förvaltar 1070 lägenheter samt förskolor och gruppboenden i Skurup, Skivarp, Rydsgård, Abbekås och Slimminge.Skurupshem har även ett förvaltningsuppdrag av samhällsfastigheter (skolor, förskolor, äldreboenden, idrottshallar, bad) som tillhör Skurups kommun och Skurup Kommunala AB. Vi som arbetar på Skurupshem har olika roller såsom; fastighetstekniker, fastighetsförvaltare, fastighetsskötare samt kundtjänst.Vi söker nu en Teknisk Administratör till vårt team. Du kommer arbeta både administrativ och proaktivt inom vårt fastighetsbestånd. Tjänsten innebär bland annat att du ska kunna hantera flera olika typer av projekt samtidigt.Huvudsakliga arbetsuppgifterBesiktningar av lägenheter vid in/utflyttningar.Beställning av lägenhetsunderhåll.Lageransvarig för inkommande och utgående material samt kemikalielagret.Driva mindre projekt.Vara fastighetsförvaltarnas hjälpande hand inom förvaltningen av vårt bestånd.Boservice/felanmälan via mail och telefon.Kvalifikationer:Vi ser gärna att du haft någon typ av administration i ditt tidigare arbete och är van att använda datorn som ett hjälpmedel samt kan behärska Officepaketet.Kunskaper inom besiktning är meriterat.Socialkompetens är en viktig del då du kommer kommunicera mot våra hyresgäster dagligen i ditt arbete.Tidigare arbetsuppgifter inom lager och inköp är meriterat.Du har B-körkort.Arbetsuppgifterna kräver också att du har god förmåga att uttrycka dig väl, både muntligt och skriftligt, på svenska och engelska.Meriterande att du tidigare arbetat i fastighetsbranschen samt använt ett fastighetssystem.Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.Maila ditt CV till [email protected] märk ämnesraden med Teknisk Administratör Visa mindre

Provare / Driftsättare till trevliga Olssons Elektromekaniska

Olssons Elektromekaniska expanderar och behöver förstärka sin organisation med en Provare/Driftsättare. Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta anläggningar samt ge service till kunder över hela landet? Då kanske detta är jobbet för dig! Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat föret... Visa mer
Olssons Elektromekaniska expanderar och behöver förstärka sin organisation med en Provare/Driftsättare.

Trivs du med ett fritt arbete där du själv lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att driftsätta anläggningar samt ge service till kunder över hela landet? Då kanske detta är jobbet för dig!

Du erbjuds ett självständigt och stimulerande arbete i en trivsam miljö med bra kamratanda och kunniga medarbetare i ett marknadsledande och väletablerat företag. Du blir en del av personalstyrkan som är med under hela kundprocessen, från start till mål. Det innebär att du får möjlighet att se anläggningen växa fram från ritbordet, via vår verkstad i Rydsgård, till montering, driftsättning och service på plats hos kunden.

Som Provare/Driftsättare av reservkraft blir du en viktig del av teamet som arbetar med driftsättning och akutservice. Som driftsättare programmerar du och provar produkterna före leverans till kund samt kör driftsättning och felsökning på plats hos våra kunder runt om i Sverige, vilket medför ca 50-60 resdagar med övernattning per år.


Du har god kunskap inom automation och el. Tidigare erfarenhet som Provare/Driftsättare är meriterande men inte ett krav. Likaså dokumenterad erfarenhet från något av områdena: reservkraft, likriktaranläggningar och/eller ställverk är meriterande men inte nödvändigt. Företaget utbildar internt inom dessa områden, när behov finns. God datorkunskap krävs, då en stor del av arbetet med driftsättning och felsökning görs med PC som verktyg.

Du är noggrann och självgående, strukturerad, stresstålig och har god administrativ förmåga.

Vi lägger stor vikt vid social förmåga då en stor del av arbetet utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på heltid.


Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och verksamheten utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraftverk inom många områden i samhället – i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov. Visa mindre