Lediga jobb som Serviceelektriker, installation i Skurup

Se lediga jobb som Serviceelektriker, installation i Skurup. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skurup som finns hos arbetsgivaren.

Erfaren elektriker till Skåne

Erfaren elektriker till Cellsolar Har du utbildning inom el och har vana av att arbeta som elektriker? Gillar du att arbeta med nya kunder dagligen och kan arbeta självständigt ute på fält? Cellsolar behöver dig till vår organisation med ett miljösmart tänk som hjälper till att förbättra miljön och sänka elkostnaderna för villa- och fastighetsägare. Uppdraget Som elektriker i region Sverige Syd kommer du att arbeta nära byggansvarig, elektriker, fälttek... Visa mer
Erfaren elektriker till Cellsolar

Har du utbildning inom el och har vana av att arbeta som elektriker? Gillar du att arbeta med nya kunder dagligen och kan arbeta självständigt ute på fält? Cellsolar behöver dig till vår organisation med ett miljösmart tänk som hjälper till att förbättra miljön och sänka elkostnaderna för villa- och fastighetsägare.

Uppdraget

Som elektriker i region Sverige Syd kommer du att arbeta nära byggansvarig, elektriker, fälttekniker, koordinator, säljare samt regionchef.

Arbetsuppgifterna består av:

- AC-installationer
- Felsökning el
- Eltekniskt stöd åt säljare och byggpersonal
- Installation av laddboxar
- Navigering i olika IT-system och appar
- Utbildning av kund


Tjänsten utgår från regionskontoret och innebär dagliga besök hos kunder i hela regionen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40 tim arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.

Cellsolar

Cellsolar är ett solcellsföretag som hjälper villa- och fastighetsägare i Sverige att investera i solcellsanläggningar till sina tak. Med en medarbetarstab på över 65 anställda finns vi för miljömedvetna kunder i södra och mellersta Sverige. I dagsläget har vi kontor i Arlöv, Skanör, Öland, Göteborg och Stockholm.

Vem är du?

Som person har du ett stort driv, är informationssökande och omvärldsbevakande inom el- och solcellsområdet, du är inte rädd för att lära dig nytt oavsett om det är på egen hand eller via utbildning. Vi ser att du är en professionell lagspelare, gillar flexibilitet och utmaningar inom ditt kompetensområde.

För att lyckas i rollen trivs du i en varierad och föränderlig miljö där du själv gillar att planera och ta initiativ. Det är av stor vikt att du är strukturerad, har en pedagogisk ådra, noggrann och självgående med en given inställning av problemlösning.

Vi ser att du har följande kompetens:

- Minst två års självständigt arbete inom elinstallationer
- Erfarenhet av att arbeta med privatkunder
- Goda kunskaper i Officepaketet
- Erfarenhet av CRM-system
- Nyfiken på att lära dig nytt


Krav för tjänsten är:

- Utbildad auktoriserad elektriker
- Har fullgjort lärlingstimmarna
- Har minst två års arbete som självgående elektriker
- B-körkort
- Uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska


Vad vi erbjuder

Ett arbete som inte är den andra dagen lik. Ett uppdrag där du får använda din lösningsförmåga, ta eget initiativ och använda dina kunskaper som elektriker fullt ut.

Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension.

Cellsolar strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega.

Ansökan

Stämmer ovan uppdragsbeskrivning och personbeskrivning in på dig? Välkommen att söka tjänsten som elektriker, intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är den 30 juni 2021. Visa mindre

Folkpool behöver förstärka med fler tekniker för pool och spabad, Malmö

Om jobbet Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Folkpool är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare. Folkpool inklusive lager, produktion och butiker har cirka 140 anställda och vårt huvudkontor är beläget i ... Visa mer
Om jobbet
Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Folkpool är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare. Folkpool inklusive lager, produktion och butiker har cirka 140 anställda och vårt huvudkontor är beläget i Järna utanför Södertälje.
Dina arbetsuppgifter
Arbetet sker både i datorn men framför allt ute hos våra kunder på fältet. Du ansvarar för dina egna kunder från att ärendet kommer in tills slutfört arbete. Du kommer att ha en egen budget och återrapporterar till butikschefen. Till din hjälp så finns moderna program där vi hanterar alla ärenden. Du är stationerad i vår butik i Malmö men möjlighet att utgå hemifrån kan diskuteras. Våra arbetstider är måndag till fredag, ibland förekommer övertid under högsäsong.
Du representerar Folkpool och våra produkter som ska ge våra kunder en lång och bekymmersfri badupplevelse. Detta ger vi genom att ha en hög kvalitet på våra produkter och på supporten. Som en i teamet kommer du i första hand arbeta med teknisk support på våra spabad och pooler mot slutkund.
Vem är du?
Vi söker dig som är serviceinriktad. Arbetsuppgifterna är varierande men innebär främst att ge support till våra slutkunder och lösa tekniska frågor rörande våra spabad och pooler över telefon eller via ett bokat servicebesök.

Erfarenhet
Du är serviceinriktad och gillar att ha kontakt med människor.
Du skall ha teknisk kunskap, gärna vara en problemlösare.
Kunskap om felsökning önskvärt.
God svenska samt engelska i tal och skrift.
Du är ordningsam och bra på att administrera ärenden.
Datakunskaper motsvarande officepaket.
Du har B-körkort.


Vi erbjuder dig
Stöd och utbildning av våra produkter.
Möjlighet att vara med och påverka produktutveckling och serviceandan.
Kunniga och trevliga arbetskamrater.
Vi jobbar hårt men har alltid roligt på vägen.
Möjlighet att utvecklas inom vårt starkt växande företag. Visa mindre