Lediga jobb som Restaurangbiträde i Skurup

Se lediga jobb som Restaurangbiträde i Skurup. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skurup som finns hos arbetsgivaren.

Serveringspersonal inför sommaren

LETAR DU EFTER SOMMARJOBB? Om du vill arbeta inom service, kanske till och med har erfarenhet av arbete på café eller restaurang, och söker extrajobb så kanske du är personen vi letar efter. VEM ÄR DU? Vi söker just nu extrapersonal till vår servis under sommarperioden. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig del i att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster. Därför bör du vara en social och utåtriktad person med passion för service. Du ska h... Visa mer
LETAR DU EFTER SOMMARJOBB?
Om du vill arbeta inom service, kanske till och med har erfarenhet av arbete på café eller restaurang, och söker extrajobb så kanske du är personen vi letar efter.

VEM ÄR DU?
Vi söker just nu extrapersonal till vår servis under sommarperioden.

Tillsammans med dina kollegor är du en viktig del i att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster. Därför bör du vara en social och utåtriktad person med passion för service. Du ska ha hög servicekänsla, vara flexibel och gärna ha ett öga för detaljer. Om du har tidigare erfarenhet från á la carte-restaurang och har ett extra stort intresse för mat och dryck premieras detta.

Hotell Mossbylund har många olika arbetsplatser som behöver serveringspersonal och du kommer att få möjligheten att arbeta på en eller flera utav dem. Din arbetsplats kan variera mellan Mossbylunds restaurang, bistron eller Bongska restaurang. Våra restauranger har öppet alla dagar i veckan vilket innebär att arbetstiden varierar mellan dagtid och kväll, vardag som helg. AM- eller B-körkort är ett krav då bussförbindelserna hit inte går alla dygnets timmar. Vi erbjuder ett socialt arbete i en härlig hotellmiljö samt kollektivavtalsenlig lön.


VEM ÄR VI?
Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även alla anställda personalförmåner som restaurangmat i toppklass, träning, spabehandlingar och övernattningar. Du får fantastiska kollegor och möjlighet till personlig utveckling. Vi är kollektivavtalsbundna och är en Svanenmärkt arbetsplats som värnar om hållbarhet och miljön lite extra.

TILLSAMMANS SKAPAR VI MOSSBYMAGI!
Vi är ett hotell som våra gäster vill komma tillbaka till gång på gång. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna ge gästen en fantastisk upplevelse.

Om du är intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Visa mindre

restaurangbiträde

Ansök    Jan 12    Yerlikaya, Bilal    Restaurangbiträde
Restaurangbiträde sökes till Pizza Boden. Tillsvidareanställd Ingen erfarenhet Ingen språkkrav Arbetsuppgifter är; Hjälpa till köket, förbereda, servera, plocka bordet, städa m.m. Anställningen avser deltid 75 % Visa mer
Restaurangbiträde sökes till Pizza Boden.
Tillsvidareanställd
Ingen erfarenhet
Ingen språkkrav
Arbetsuppgifter är;
Hjälpa till köket, förbereda, servera, plocka bordet, städa m.m.
Anställningen avser deltid 75 % Visa mindre