Lediga jobb som Kock, à la carte i Skurup

Se lediga jobb som Kock, à la carte i Skurup. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skurup som finns hos arbetsgivaren.

Kocklärare i nära samarbete med restaurang på folkhögskola

Skurups folkhögskola grundades 1888 och var ursprungligen en bygdens skola. Den ägs och drivs av en folkhögskoleförening och är politiskt och religiöst obunden. Skolans vision är att erbjuda den bästa och modernaste utbildningen i landet för att möta individens behov av inkludering och utveckling. Den pedagogiska idén bygger på Engagemang, Kreativitet och Gemenskap. Sedan två år tillbaka bedriver Skurups folkhögskola kockutbildning. I augusti startar även ... Visa mer
Skurups folkhögskola grundades 1888 och var ursprungligen en bygdens skola. Den ägs och drivs av en folkhögskoleförening och är politiskt och religiöst obunden. Skolans vision är att erbjuda den bästa och modernaste utbildningen i landet för att möta individens behov av inkludering och utveckling. Den pedagogiska idén bygger på Engagemang, Kreativitet och Gemenskap. Sedan två år tillbaka bedriver Skurups folkhögskola kockutbildning. I augusti startar även vår nya utbildning Restauranglinjen med inriktning konditori. Linjerna samverkar med skolans restaurang.
OM TJÄNSTEN
Vi söker nu en lärare inom kockämnen. I tjänsten ingår också ett samordningsansvar för restaurangverksamheten och utbildningsverksamheten. Tjänsten kräver att du har branscherfarenhet, gärna som köksmästare eller annan tjänst med inslag av arbetsledning och administration. Du ska också ha erfarenhet av pedagogiskt arbete.
Du är en lagspelare som gillar att bidra till att såväl organisation, kollegor och deltagare utvecklas. På en folkhögskola lyssnar vi kontinuerligt in vår omvärld och de kompetensförsörjningsbehov som uppstår. Det innebär att det ibland tas snabba beslut och det måste du måste gilla. Deltagarna och deras process står alltid i fokus och det förutsätter prestigelöshet och problemlösningsförmåga.
Undervisningen är huvudsakligen förlagd till Skurup, men sker även vid vissa tidpunkter i Ystad.
I uppdraget kan projektledning, administration och rekrytering ingå beroende på den sökandes profil.
Tjänsten är 100%. Vi tillämpar individuell lönesättning. Startdatum enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten vänligen kontakta Karl-Magnus Eklundh, utvecklingsledare, via e-post [email protected] (Ämnesrubrik: "Kocklärare 2022-2")
Facklig kontakt, Lärarförbundet folkhögskola: Göran Schelin, [email protected]
ANSÖKAN
Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdatum. Intervju under vecka 30. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] senast 17 juIi 2022. Märk din ansökan med "Ansökan - Kocklärare 2022-2"
Vi har gjort medieval för denna annonsering så vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

FRUKOSTKOCK

VI SÖKER FRUKOSTKOCKAR Vill du vara en del av ett produktivt köksteam? Vårt hotell behöver nu förstärkning av frukostkockar. Har du erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare är det toppen men absolut inget krav. Vi lagar mat från grunden och försöker att använda våra lokala producenter i största möjliga mån då hållbarhet står oss varmt om hjärtat. Därför ser vi gärna att du har ett genuint intresse för hållbarhet och har en passion för bra råvaror. V... Visa mer
VI SÖKER FRUKOSTKOCKAR
Vill du vara en del av ett produktivt köksteam? Vårt hotell behöver nu förstärkning av frukostkockar. Har du erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare är det toppen men absolut inget krav.

Vi lagar mat från grunden och försöker att använda våra lokala producenter i största möjliga mån då hållbarhet står oss varmt om hjärtat. Därför ser vi gärna att du har ett genuint intresse för hållbarhet och har en passion för bra råvaror.

Vi erbjuder en tjänst på 60% med tillträde enligt överenskommelse med möjlighet till heltid. Vi har öppet alla dagar i veckan vilket innebär att arbetstiden är både dagtid och helger.

VEM ÄR DU?
Vi värdesätter personliga egenskaper som att du är positiv, stresstålig samt har lätt för att samarbeta med andra i köksteamet men också vågar ta egna initiativ. Du har även en förmåga att planera, strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- & kvalitetsnivå på det du levererar. Du ser betydelsen i nöjda gäster, lyssnar till kundens behov samt känner ansvar för helheten.

VEM ÄR VI?
Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även alla anställda personalförmåner som restaurangmat i toppklass, träning, spabehandlingar och övernattningar. Du får fantastiska kollegor och möjlighet till personlig utveckling. Vi är kollektivavtalsbundna och är en Svanenmärkt arbetsplats som värnar om hållbarhet och miljön lite extra.

Att inspirera till en mer medveten värld genomsyrar allt som Mossbylund är och gör. Vi tror på en inkluderande miljö där alla har möjlighet att bidra och utvecklas. Därför respekterar vi varandra och omfamnar våra olikheter.

TILLSAMMANS SKAPAR VI MOSSBYMAGI!
Vi är ett hotell som våra gäster vill komma tillbaka till gång på gång. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna ge gästen en fantastisk upplevelse.

Om du är intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Visa mindre

Säsongsanställd kock

Ansök    Maj 27    Incito Conference AB    Kock, à la carte
Sommaren på Skivarps Gästgivaregård är intensiv med många gäster från när och fjärran. Vårt kök skapar måltider med lokala råvaror och mat lagad med fina råvaror från grunden. Vi söker en till kock, vi söker dig som har erfarenhet av A la Carte i restaurangkök, som har kapacitet att hantera service tillsammans med en kallis och som kan hantera både lugnare stunder och timmar med full rulle. Vi har enbart kvällsöppet och jobbet avser då kvällar och helger ... Visa mer
Sommaren på Skivarps Gästgivaregård är intensiv med många gäster från när och fjärran. Vårt kök skapar måltider med lokala råvaror och mat lagad med fina råvaror från grunden.
Vi söker en till kock, vi söker dig som har erfarenhet av A la Carte i restaurangkök, som har kapacitet att hantera service tillsammans med en kallis och som kan hantera både lugnare stunder och timmar med full rulle.
Vi har enbart kvällsöppet och jobbet avser då kvällar och helger med varierande schema.
Då kommunikationerna till och från Skivarp inte stämmer överens med våra öppettider är det en fördel om du har körkort och bil, vi kan även ordna övernattningsrum. Visa mindre

HELG & SOMMARJOBB I KÖKET

LETAR DU EFTER HELG- & SOMMARJOBB ? Om du vill arbeta i kök, med eller utan erfarenhet men med stort intresse och nyfikenhet så är du kanske den vi söker. Vi söker just nu sommarpersonal till våra kök. Här jobbar vi från tidig morgon till sen kväll med allt från frukost, bistro, sallader, á la carte och sommartid har vi även pizzaservering. Dina arbetsuppgifter kommer vara att stötta kökspersonal, vi är ett stort team och här finns bra handledning för di... Visa mer
LETAR DU EFTER HELG- & SOMMARJOBB ?
Om du vill arbeta i kök, med eller utan erfarenhet men med stort intresse och nyfikenhet så är du kanske den vi söker.

Vi söker just nu sommarpersonal till våra kök. Här jobbar vi från tidig morgon till sen kväll med allt från frukost, bistro, sallader, á la carte och sommartid har vi även pizzaservering.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att stötta kökspersonal, vi är ett stort team och här finns bra handledning för dig som är ny.

Hotell Mossbylund har många olika arbetsplatser som behöver personal och du kommer att få möjligheten att arbeta på en eller flera utav dem. Din arbetsplats kan variera mellan Mossbylunds restaurang, bistron, pizzan, Bongska restaurang eller Bongska kafé. Arbetstiderna är förlagda framförallt på helger under våren men alla dagar i veckan under sommaren. Vi erbjuder ett socialt arbete i en härlig hotellmiljö samt kollektivavtalsenlig lön.

VEM ÄR DU?
Som person ska du ha förmågan att kunna utföra dina arbetsuppgifter även under högt tempo, vara flexibel och lyhörd.

VEM ÄR VI?
Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även alla anställda personalförmåner som restaurangmat i toppklass, träning, spabehandlingar och övernattningar. Du får fantastiska kollegor och möjlighet till personlig utveckling. Vi är kollektivavtalsbundna och är en Svanenmärkt arbetsplats som värnar om hållbarhet och miljön lite extra.

TILLSAMMANS SKAPAR VI MOSSBYMAGI!
Vi är ett hotell som våra gäster vill komma tillbaka till gång på gång. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna ge gästen en fantastisk upplevelse.

Om du är intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Visa mindre

KOCK- DAGTID

VI SÖKER KOCKAR Vill du vara en del av ett produktivt köksteam? Vårt hotell behöver nu förstärkning av erfarna och kreativa kockar. Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare och som brinner för att skapa matupplevelser för våra gäster. Du har en gymnasial utbildning inom Hotell-och restaurangprogrammet med kockinriktning eller motsvarande. För oss är det meriterande om du har erfarenhet kring menyplaneringssystem. Vi lagar mat på ... Visa mer
VI SÖKER KOCKAR
Vill du vara en del av ett produktivt köksteam? Vårt hotell behöver nu förstärkning av erfarna och kreativa kockar. Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare och som brinner för att skapa matupplevelser för våra gäster.

Du har en gymnasial utbildning inom Hotell-och restaurangprogrammet med kockinriktning eller motsvarande. För oss är det meriterande om du har erfarenhet kring menyplaneringssystem. Vi lagar mat på hög kulinarisk nivå och försöker att använda våra lokala producenter i största möjliga mån då hållbarhet står oss varmt om hjärtat. Därför ser vi gärna att du har ett genuint intresse för hållbarhet och har en passion för bra råvaror.

Vi erbjuder en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi har öppet alla dagar i veckan vilket innebär att arbetstiden är både dagtid och helger.

VEM ÄR DU?
Vi värdesätter personliga egenskaper som att du är positiv, stresstålig samt har lätt för att samarbeta med andra i köksteamet men också vågar ta egna initiativ. Du har även en förmåga att planera, strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- & kvalitetsnivå på det du levererar. Du ser betydelsen i nöjda gäster, lyssnar till kundens behov samt känner ansvar för helheten.

VEM ÄR VI?
Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även alla anställda personalförmåner som restaurangmat i toppklass, träning, spabehandlingar och övernattningar. Du får fantastiska kollegor och möjlighet till personlig utveckling. Vi är kollektivavtalsbundna och är en Svanenmärkt arbetsplats som värnar om hållbarhet och miljön lite extra.

Att inspirera till en mer medveten värld genomsyrar allt som Mossbylund är och gör. Vi tror på en inkluderande miljö där alla har möjlighet att bidra och utvecklas. Därför respekterar vi varandra och omfamnar våra olikheter.

TILLSAMMANS SKAPAR VI MOSSBYMAGI!
Vi är ett hotell som våra gäster vill komma tillbaka till gång på gång. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna ge gästen en fantastisk upplevelse.

Om du är intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Visa mindre

Kock på Bongska Huset

VI SÖKER KOCKAR Vill du vara en del av ett produktivt köksteam? Vårt hotell behöver nu förstärkning av erfarna och kreativa kockar. Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare och som brinner för att skapa matupplevelser för våra gäster. Du har en gymnasial utbildning inom Hotell-och restaurangprogrammet med kockinriktning eller motsvarande. För oss är det meriterande om du har erfarenhet kring menyplaneringssystem. Vi lagar mat på ... Visa mer
VI SÖKER KOCKAR
Vill du vara en del av ett produktivt köksteam? Vårt hotell behöver nu förstärkning av erfarna och kreativa kockar. Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare och som brinner för att skapa matupplevelser för våra gäster.

Du har en gymnasial utbildning inom Hotell-och restaurangprogrammet med kockinriktning eller motsvarande. För oss är det meriterande om du har erfarenhet kring menyplaneringssystem. Vi lagar mat på hög kulinarisk nivå och försöker att använda våra lokala producenter i största möjliga mån då hållbarhet står oss varmt om hjärtat. Därför ser vi gärna att du har ett genuint intresse för hållbarhet och har en passion för bra råvaror.

Vi erbjuder en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi har öppet alla dagar i veckan vilket innebär att arbetstiden är både dagtid, kvällstid och helger.

VEM ÄR DU?
Vi värdesätter personliga egenskaper som att du är positiv, stresstålig samt har lätt för att samarbeta med andra i köksteamet men också vågar ta egna initiativ. Du har även en förmåga att planera, strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- & kvalitetsnivå på det du levererar. Du ser betydelsen i nöjda gäster, lyssnar till kundens behov samt känner ansvar för helheten.

VEM ÄR VI?
Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även alla anställda personalförmåner som restaurangmat i toppklass, träning, spabehandlingar och övernattningar. Du får fantastiska kollegor och möjlighet till personlig utveckling. Vi är kollektivavtalsbundna och är en Svanenmärkt arbetsplats som värnar om hållbarhet och miljön lite extra.

Att inspirera till en mer medveten värld genomsyrar allt som Mossbylund är och gör. Vi tror på en inkluderande miljö där alla har möjlighet att bidra och utvecklas. Därför respekterar vi varandra och omfamnar våra olikheter. Du hittar mer om vår lillasyster Bongska Huset här: https://bongskahuset.se

TILLSAMMANS SKAPAR VI MOSSBYMAGI!
Vi är ett hotell som våra gäster vill komma tillbaka till gång på gång. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna ge gästen en fantastisk upplevelse.

Om du är intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Visa mindre

CHEF

WE ARE LOOKING FOR CHEFSDo you want to be part of a productive kitchen team? Our hotel & restaurant are lin need of reinforcements of experienced and creative chefs. We are looking for you who have previous experience of working in a restaurant kitchen and are passionate about creating a special dining experience for our guests. You have at least a high school education with a chef specialization or equivalent experience. It is a big plus if you have menu... Visa mer
WE ARE LOOKING FOR CHEFSDo you want to be part of a productive kitchen team? Our hotel & restaurant are lin need of reinforcements of experienced and creative chefs. We are looking for you who have previous experience of working in a restaurant kitchen and are passionate about creating a special dining experience for our guests.
You have at least a high school education with a chef specialization or equivalent experience. It is a big plus if you have menu planning experience. We cook at a high culinary level and try to use our local producers as much as possible as sustainability is close to our hearts. Therefore, we are happy to see that you have a genuine interest in sustainability and a passion for good produce.
We offer a full-time employment with a negotiable start date. We are open seven days a week so your hours will of course include late evenings and weekends.
WHO ARE YOU?You have a positive attitude, and are comfortable working in a high paced environment. You like collaborating with others and are a friendly and fun colleague to be around. You are structured, show initiative, and have a good ability to plan your work efficiently while maintaining a high level of service and quality. You see the importance in satisfied guests, listen to the customer's needs and feel responsibility and pride in your work.

WHO ARE WE?In addition to a friendly, warm & open-minded work environment with short decision paths, we also offer all employees benefits such as top-class restaurant food, training, spa treatments and overnight stays. You get fantastic colleagues and the opportunity for personal development. We are bound by the union’s collective agreement and are also a Nordic Ecolabelled workplace who cares a little extra about sustainability and our environment.
Inspiring a more conscious and inclusive world extends throughout everything that Mossbylund is and does. We believe in an open-minded environment where everyone has the opportunity to contribute and develop. That is why we respect each other and embrace our differences.

TOGETHER WE CREATE MOSSBYMAGIC!We are a hotel that our guests want to come back to again and again. Your contribution is absolutely central to our ability to give our guests a fantastic experience.
If you are interested in this position send in your application. We review applications while the job-ad is posted so don’t hesitate to apply now. We are looking forward to hear from you. Visa mindre

1:E KOCK

Ansök    Mar 15    Hotell Mossbylund AB    Kock, à la carte
VI SÖKER FÖRSTE KOCK Vill du vara en del av ett produktivt köksteam? Vår lillasyster Bongska Huset behöver nu förstärkning av en kreativ 1:e kock. Vi söker dig med gedigen erfarenhet i köket och som brinner för att skapa matupplevelser för våra gäster. Du bör ha restaurangutbildning i grunden och minst 3 års yrkeserfarenhet. Vi lagar mat på hög kulinarisk nivå och försöker att använda våra lokala producenter i största möjliga mån då hållbarhet står oss va... Visa mer
VI SÖKER FÖRSTE KOCK
Vill du vara en del av ett produktivt köksteam? Vår lillasyster Bongska Huset behöver nu förstärkning av en kreativ 1:e kock. Vi söker dig med gedigen erfarenhet i köket och som brinner för att skapa matupplevelser för våra gäster.

Du bör ha restaurangutbildning i grunden och minst 3 års yrkeserfarenhet. Vi lagar mat på hög kulinarisk nivå och försöker att använda våra lokala producenter i största möjliga mån då hållbarhet står oss varmt om hjärtat. Därför ser vi gärna att du har ett genuint intresse för hållbarhet och har en passion för bra råvaror. I dina arbetsuppgifter kommer det även att ingå att träna våra nya kockar.

Vi erbjuder en heltidsanställning med tillträde snarast. Vi har öppet alla dagar i veckan vilket innebär att arbetstiden är både dagtid, kvällstid och helger.

VEM ÄR DU?
Vi värdesätter personliga egenskaper som prestigelöshet, ödmjukhet samt ett öppet och glatt sätt. Du ska trivas med att träffa våra gäster. Vi ser gärna att du är noggrann, lyhörd och driven som person. Du ska ha goda ledarskapsegenskaper samt vara en teamplayer. Under arbetets gång är det viktigt att vara stresstålig, lugn och metodisk samt ha en förmåga att vara kreativ och nytänkande. Du ska även kunna kommunicera bra på svenska och/eller engelska.

VEM ÄR VI?
Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även alla anställda personalförmåner som restaurangmat i toppklass, träning, spabehandlingar och övernattningar. Du får fantastiska kollegor och möjlighet till personlig utveckling. Vi är kollektivavtalsbundna och är en Svanenmärkt arbetsplats som värnar om hållbarhet och miljön lite extra.

Att inspirera till en mer medveten värld genomsyrar allt som Mossbylund är och gör. Vi tror på en inkluderande miljö där alla har möjlighet att bidra och utvecklas. Därför respekterar vi varandra och omfamnar våra olikheter.

TILLSAMMANS SKAPAR VI MOSSBYMAGI!
Vi är ett hotell som våra gäster vill komma tillbaka till gång på gång. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna ge gästen en fantastisk upplevelse.

Om du är intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Visa mindre

Kock

VI SÖKER KOCKAR Vill du vara en del av ett produktivt köksteam? Vårt hotell behöver nu förstärkning av erfarna och kreativa kockar. Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare och som brinner för att skapa matupplevelser för våra gäster. Du har en gymnasial utbildning inom Hotell-och restaurangprogrammet med kockinriktning eller motsvarande. För oss är det meriterande om du har erfarenhet kring menyplaneringssystem. Vi lagar mat på ... Visa mer
VI SÖKER KOCKAR
Vill du vara en del av ett produktivt köksteam? Vårt hotell behöver nu förstärkning av erfarna och kreativa kockar. Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare och som brinner för att skapa matupplevelser för våra gäster.

Du har en gymnasial utbildning inom Hotell-och restaurangprogrammet med kockinriktning eller motsvarande. För oss är det meriterande om du har erfarenhet kring menyplaneringssystem. Vi lagar mat på hög kulinarisk nivå och försöker att använda våra lokala producenter i största möjliga mån då hållbarhet står oss varmt om hjärtat. Därför ser vi gärna att du har ett genuint intresse för hållbarhet och har en passion för bra råvaror.

Vi erbjuder en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi har öppet alla dagar i veckan vilket innebär att arbetstiden är både dagtid, kvällstid och helger.

VEM ÄR DU?
Vi värdesätter personliga egenskaper som att du är positiv, stresstålig samt har lätt för att samarbeta med andra i köksteamet men också vågar ta egna initiativ. Du har även en förmåga att planera, strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar. Du ser betydelsen i nöjda gäster, lyssnar till kundens behov samt känner ansvar för helheten.

VEM ÄR VI?
Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även alla anställda personalförmåner som restaurangmat i toppklass, träning, spabehandlingar och övernattningar. Du får fantastiska kollegor och möjlighet till personlig utveckling. Vi är kollektivavtalsbundna och är en Svanenmärkt arbetsplats som värnar om hållbarhet och miljön lite extra.

Att inspirera till en mer medveten värld genomsyrar allt som Mossbylund är och gör. Vi tror på en inkluderande miljö där alla har möjlighet att bidra och utvecklas. Därför respekterar vi varandra och omfamnar våra olikheter.

TILLSAMMANS SKAPAR VI MOSSBYMAGI!
Vi är ett hotell som våra gäster vill komma tillbaka till gång på gång. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna ge gästen en fantastisk upplevelse.

Om du är intresserad av tjänsten så skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Visa mindre

Kockar på Mossbylund och Bongska Huset

Ansök    Jul 20    Hotell Mossbylund AB    Kock, à la carte
Vi söker kockar. Är du en person som älskar högt tempo, härliga kollegor och kärlek till att laga mat. Hos oss är det viktigt att vara flexibel. Vi har idag två restauranger, på Mossbylund och vår lillasyster Bongska Huset nere i Abbekås hamn. Känner du att du är den här arbetsmyran som vi söker så mejla till vår kökschef Jesper. Vi använder oss av löpande urval så tveka inte att söka direkt. Visa mer
Vi söker kockar. Är du en person som älskar högt tempo, härliga kollegor och kärlek till att laga mat.
Hos oss är det viktigt att vara flexibel. Vi har idag två restauranger, på Mossbylund och vår lillasyster Bongska Huset nere i Abbekås hamn.
Känner du att du är den här arbetsmyran som vi söker så mejla till vår kökschef Jesper.
Vi använder oss av löpande urval så tveka inte att söka direkt. Visa mindre

Kock sommarpersonal

Nu söker vi en guldklimp som går eller har en restaurangutbildning avslutad som är villig att få erfarenhet och lära sig nya saker. Är du en person som älskar högt tempo, härliga kollegor och kärlek till att laga mat. Hos oss är det viktigt att vara flexibel och att det sker snabba förändringar. Du kan ena dagen arbeta på vår lillasyster Bongska Huset nere i Abbekås hamn eller på Mossbylund den andra. Så helt klart en fördel med bil. Självklart är det arb... Visa mer
Nu söker vi en guldklimp som går eller har en restaurangutbildning avslutad som är villig att få erfarenhet och lära sig nya saker. Är du en person som älskar högt tempo, härliga kollegor och kärlek till att laga mat.
Hos oss är det viktigt att vara flexibel och att det sker snabba förändringar. Du kan ena dagen arbeta på vår lillasyster Bongska Huset nere i Abbekås hamn eller på Mossbylund den andra. Så helt klart en fördel med bil. Självklart är det arbete på kvällar och helger.
Känner du att du är den här arbetsmyran som vi söker så tveka inte att ansöka. Vi arbetar med löpande urval.
Psst, fungerar det bra så finns det möjlighet till förlängning. Visa mindre

Kockar på Mossbylund och Bongska Huset

Ansök    Jun 18    Hotell Mossbylund AB    Kock, à la carte
Nu söker vi en guldklimp som går eller har en restaurangutbildning avslutad. Är du en person som älskar högt tempo, härliga kollegor och kärlek till att laga mat. Hos oss är det viktigt att vara flexibel. Vi har idag flera restauranger, på både Mossbylund och vår lillasyster Bongska Huset nere i Abbekås hamn. Känner du att du är den här arbetsmyran som vi söker så mejla till vår kökschef Jesper direkt. Vi använder oss av löpande urval så tveka inte att s... Visa mer
Nu söker vi en guldklimp som går eller har en restaurangutbildning avslutad. Är du en person som älskar högt tempo, härliga kollegor och kärlek till att laga mat.
Hos oss är det viktigt att vara flexibel. Vi har idag flera restauranger, på både Mossbylund och vår lillasyster Bongska Huset nere i Abbekås hamn.
Känner du att du är den här arbetsmyran som vi söker så mejla till vår kökschef Jesper direkt.
Vi använder oss av löpande urval så tveka inte att söka direkt. Visa mindre

KOCK

Linnnea& Basilika är en asiatisk restaurang med influenser från sydostasien. Vi söker nu kockar till skurup med erfarenhet av det asiatiska köket. Våra värdeord är kvalité och service. Vi använder endast färska grönsaker,autentiska kryddor och örter samt kött av utmärkt kvalité. Hos oss tillagas alla rätter efter kundens beställning och önskemål. Visa mer
Linnnea& Basilika är en asiatisk restaurang med influenser från sydostasien.
Vi söker nu kockar till skurup med erfarenhet av det asiatiska köket.
Våra värdeord är kvalité och service. Vi använder endast färska grönsaker,autentiska kryddor och örter samt kött av utmärkt kvalité. Hos oss tillagas alla rätter efter kundens beställning och önskemål. Visa mindre

Asiatisk kock sökes

Ansök    Maj 3    Rosie Express    Kock, à la carte
Vi är ett familj företag som driver restaurangen med passion, företaget är med i HRF facket och vi ser till att alla våra anställda har ett bra arbetsmiljö samt villkor. Du ska kunna svenska eller vietnamesiska. Kunna jobba i team Positivt tänkande och ska kunna tål stress. ThaiSky Express söker Kock till restaurangen som finns i skurup. Din arbetsuppgift är främst inom köket, både sushi, Thai och varmrätter, allt från att skära fisk, kött, grönsaker. inge... Visa mer
Vi är ett familj företag som driver restaurangen med passion, företaget är med i HRF facket och vi ser till att alla våra anställda har ett bra arbetsmiljö samt villkor. Du ska kunna svenska eller vietnamesiska.
Kunna jobba i team
Positivt tänkande och ska kunna tål stress. ThaiSky Express söker Kock till restaurangen som finns i skurup.
Din arbetsuppgift är främst inom köket, både sushi, Thai och varmrätter, allt från att skära fisk, kött, grönsaker.
ingen utbildning krävs men erfarenhet är ett plus.
Du ska vara bekväm med att jobba i köket samt kunna jobba i team.
Är asiatisk mat främmande för dig kan vi lära dig med tiden. Visa mindre

Kock till Skivarps Gästgivaregård

Ansök    Maj 31    Incito Conference AB    Kock, à la carte
VI REKRYTERAR INFÖR SÄSONGEN PÅ SKIVARPS GÄSTGIVAREGÅRD MED VINBODEGAN SWEDISH WINE CENTER Här har vi 17 hotellrum, en a la carte matsal, festvåning, uteservering och vinbodega. Vårt kök jobbar nästan uteslutande med färska råvaror från våra skånska producenter, vi lagar mat i köket som vi kryddar med kärlek och finess, vi använder global inspiration lagat med lokala råvaror. I vår Vinbodega ligger vårt fokus på svenska viner, men vi har ett stort utbud... Visa mer
VI REKRYTERAR INFÖR SÄSONGEN PÅ SKIVARPS GÄSTGIVAREGÅRD MED VINBODEGAN SWEDISH WINE CENTER


Här har vi 17 hotellrum, en a la carte matsal, festvåning, uteservering och vinbodega. Vårt kök jobbar nästan uteslutande med färska råvaror från våra skånska producenter, vi lagar mat i köket som vi kryddar med kärlek och finess, vi använder global inspiration lagat med lokala råvaror. I vår Vinbodega ligger vårt fokus på svenska viner, men vi har ett stort utbud utländska viner också. Här kan man även få en bit mat innan varmköket har öppnat.


Du som söker ska ha en idébank, du ska ha kunskap att skapa en säsongsanpassad meny som kan förändras beroende på vilka råvaror vi har tillgång till. Du ska kunna jobba självständigt men även i ett team.


INFÖR SOMMARSÄSONGEN I SKIVARP SÖKER VI DÄRFÖR PERSONAL
1 kock som älskar att laga bra mat med riktiga råvaror och stort engagemang, har erfarenhet, kunskap och en stor idébank
1 kallskänk/köksbiträde som är bra på att assistera våra kockar när det är som mest att göra, erfarenhet nödvändig


Bor du inte i närheten så är det bra om du har körkort och bil. I annat fall kan vi ordna övernattningsrum på vårt hotell.


Krav att du talar svenska eller engelska och att du innehar den erfarenhet och kompetens som krävs för att vi ska hantera din ansökan.


Tjänsten kan börja redan den 10 juni.


Välkommen med din ansökan till vår härliga gästgivaregård - här har vi roligt på jobbet!
Ansökan med CV skickas till
Jeanette och Johan Bohman på e-mail [email protected] , märk mailet "kock 2020"
eller på adress
Skivarps Gästgivaregård, Landsvägen 32, 27450 Skivarp
Vi tar ej emot ansökningar per telefon
Ansökningar hanteras löpande


#jobbjustnu Visa mindre

Mossbylund söker kock

Ansök    Dec 18    Hotell Mossbylund    Kock, à la carte
Är du vår nya kollega i köket? Hotell Mossbylund söker nu efter en erfaren, kreativ och självgående kock med ett brinnande intresse för service och matlagning. Hos oss får du arbeta i ett välfungerande team men du måste också kunna ta stort eget ansvar varför vi gärna ser att du har några års erfarenhet från yrket. Vi lagar all mat från grunden och arbetar helst med lokalproducerade råvaror och hos oss får du laga mat med stor variation då vi serverar allt... Visa mer
Är du vår nya kollega i köket?
Hotell Mossbylund söker nu efter en erfaren, kreativ och självgående kock med ett brinnande intresse för service och matlagning. Hos oss får du arbeta i ett välfungerande team men du måste också kunna ta stort eget ansvar varför vi gärna ser att du har några års erfarenhet från yrket.
Vi lagar all mat från grunden och arbetar helst med lokalproducerade råvaror och hos oss får du laga mat med stor variation då vi serverar allt från à la carte till dagens lunch och buffé.


Arbetstiderna är varierande med både helg och kvällstjänstgöring.
Tjänsten är 80-100%, tillsvidare med start enligt överenskommelse.
Vi använder oss av individuell lönesättning.


Relevant utbildning och erfarenhet är ett krav.
Körkort och egen bil är en fördel då arbetstiderna inte alltid sammanfaller väl med lokaltrafiken.


Kontaktinfo: [email protected]
Sista ansökningsdag 17/1 2020
Intervjuer sker löpande Visa mindre

KOCK/KALLSKÄNKA/KONDITOR

Ansök    Maj 29    Hotell Mossbylund AB    Kock, à la carte
KOCK/KALLSKÄNKA/KONDITOR, från tidig morgon till sen kväll jobbar våra flitiga kockar. Frukost, fika, lunch och inte minst à la carte till kvällen. Inför sommaren söker vi frukost/kallskänka eller konditor för att backa upp morgonteamet. Maila till vår kökschef Jesper Sandqvist, [email protected] Visa mer
KOCK/KALLSKÄNKA/KONDITOR, från tidig morgon till sen kväll jobbar våra flitiga kockar. Frukost, fika, lunch och inte minst à la carte till kvällen.
Inför sommaren söker vi frukost/kallskänka eller konditor för att backa upp morgonteamet.
Maila till vår kökschef Jesper Sandqvist, [email protected] Visa mindre

Sök till Skivarps Gästgivaregård och Swedish Wine Center!

VI REKRYTERAR INFÖR SÄSONGEN PÅ SKIVARPS GÄSTGIVAREGÅRD OCH NYÖPPNING AV SWEDISH WINE CENTER VINBAR I MALMÖ! SKIVARPS GÄSTGIVAREGÅRD MED VINBODEGAN SWEDISH WINE CENTER öppnar för säsongen i april. Här har vi 17 hotellrum, en a la carte matsal, festvåning, uteservering och vinbodega. Vårt kök jobbar nästan uteslutande med färska råvaror från våra skånska producenter, vi lagar mat i köket som vi kryddar med kärlek och finess, vi använder global inspirat... Visa mer
VI REKRYTERAR INFÖR SÄSONGEN PÅ SKIVARPS GÄSTGIVAREGÅRD OCH NYÖPPNING AV SWEDISH WINE CENTER VINBAR I MALMÖ!


SKIVARPS GÄSTGIVAREGÅRD MED VINBODEGAN SWEDISH WINE CENTER öppnar för säsongen i april.


Här har vi 17 hotellrum, en a la carte matsal, festvåning, uteservering och vinbodega. Vårt kök jobbar nästan uteslutande med färska råvaror från våra skånska producenter, vi lagar mat i köket som vi kryddar med kärlek och finess, vi använder global inspiration lagat med lokala råvaror. I vår Vinbodega ligger vårt fokus på svenska viner, men vi har ett stort utbud utländska viner också. Här kan man även få en bit mat innan varmköket har öppnat.


INFÖR SÄSONGEN I SKIVARP SÖKER VI DÄRFÖR PERSONAL
1 kock som älskar att laga bra mat med riktiga råvaror och stort engagemang, har erfarenhet, kunskap och en stor idébank
1 kallskänk/köksbiträde som är bra på att assistera våra kockar när det är som mest att göra, erfarenhet nödvändig
1 serveringspersonal som är kunnig på vin och har erfarenhet av bordsservering
Städpersonal till våra 17 hotellrum


SWEDISH WINE CENTER VINBAR ÖPPNAR VI I MALMÖ UNDER VÅREN Här kommer såklart fokus att ligga på svenska viner, men också ett stort utbud av världens viner i kombination mat där vi även här använder global inspiration lagat med lokala råvaror. 


INFÖR ÖPPNINGEN AV SWEDISH WINE CENTER VINBAR I MALMÖ SÖKER VI PERSONAL 
2 kockar/kallskänkor som är öppen för nya roliga idéer och har ett stort engagemang, kan laga bra mat, har erfarenhet och kunskap.
2 serveringspersonal med bra vinkunskap och erfarenhet av bordsservering.


För båda arbetsställena krävs att du talar bra svenska, för kökspersonal svenska eller engelska och att du innehar den erfarenhet och kompetens som krävs för att vi ska hantera din ansökan.


Välkommen med din ansökan till våra härliga verksamheter - här har vi roligt på jobbet!
Ansökan med CV skickas till 
Jeanette och Johan Bohman på e-mail [email protected] , märk mailet "ansökan 2020" samt vilken tjänst du söker
eller på adress 
Skivarps Gästgivaregård, Landsvägen 32, 27450 Skivarp
Vi tar ej emot ansökningar per telefon
Ansökningar hanteras löpande Visa mindre

Erfaren flexibel kock till Hörte Brygga , catering & Julie

Ansök    Maj 24    Hörte Brygga    Kock, à la carte
Kock sökes till Hörte Brygga & JulieVill du vara med och förvalta en plats som man längtar tillbaka till, med löjligt god mat i sällskaplig miljö med Skånes trevligaste personal? Vi behöver komplettera med en flexibel, social och vinintresserad kock från den 1 juni.Tjänsten är uppdelad mellan Hörte Brygga, Julie & vår cateringverksamhet. Det är viktigt för oss att alla i teamet brinner för att ge det där lilla extra till upplevelsen. Vi utgår ifrån att du ... Visa mer
Kock sökes till Hörte Brygga & JulieVill du vara med och förvalta en plats som man längtar tillbaka till, med löjligt god mat i sällskaplig miljö med Skånes trevligaste personal? Vi behöver komplettera med en flexibel, social och vinintresserad kock från den 1 juni.Tjänsten är uppdelad mellan Hörte Brygga, Julie & vår cateringverksamhet. Det är viktigt för oss att alla i teamet brinner för att ge det där lilla extra till upplevelsen. Vi utgår ifrån att du är en framåt, ordningsam och självgående person med förmåga att samarbeta och vara flexibel samt har ett brinnande intresse för vin/öl, råvaror & service. Det höga tempo vi håller är inga problem för dig. Vi arbetar efter ett rullande schema, dag & kvällstid samt helg. Lön och tillträde enligt överenskommelse.Krav och egenskaper-Minst 3års erfarenhet från meriterat kök.-Bra på att känna igen folk och komma ihåg deras namn och favorit dryck/mat-Stresstålig och flexibel-Glad, positiv, strukturerad och noggrann-Kollegial-Sinne för de små detaljerna som gör skillnadPassar detta in på Dig?Ansökningar görs via e-post till Emma Andersson Sjöstrand, [email protected] sker löpande, så vänta inte med Din ansökan.Observera att ansökningar som inte uppfyller krav på tidigare erfarenhet av yrket ej kommer att behandlas eller besvaras. Visa mindre