Lediga jobb som Barnmorska i Skurup

Se lediga jobb som Barnmorska i Skurup. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Skurup som finns hos arbetsgivaren.

Barnmorska till barnmorskemottagning i Skurup

Gör skillnad. Varje dag. Barnmorskemottagningarna (BMM) i Primärvården östra Skåne består av elva barnmorskemottagningar med spridning över hela östra Skåne, tre BMM i syd och åtta i nordost varav fyra familjecentraler. Hos oss genomsyras både arbetet och arbetsplatserna av utveckling och teamkänsla. Verksamhetsområdet består av cirka 55 medarbetare med yrken som barnmorskor, läkare, psykologer, undersköterskor och sekreterare. I Ystadsområdet har vi tr... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Barnmorskemottagningarna (BMM) i Primärvården östra Skåne består av elva barnmorskemottagningar med spridning över hela östra Skåne, tre BMM i syd och åtta i nordost varav fyra familjecentraler. Hos oss genomsyras både arbetet och arbetsplatserna av utveckling och teamkänsla.

Verksamhetsområdet består av cirka 55 medarbetare med yrken som barnmorskor, läkare, psykologer, undersköterskor och sekreterare. I Ystadsområdet har vi tre mottagningar lokaliserade i Skurup, Sjöbo och Ystad. Vi månar om ett gott samarbete med alla inblandade vårdaktörer kring den blivande familjen såsom kvinnosjukvården, föräldra- och barnhälsovårdspsykologer, barnhälsovården och vårdcentraler. Vi arbetar för en hög tillgänglighet för våra patienter genom telefoni och drop-in. Vi arbetar också enligt vår värdegrund välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

På BMM i Skurup arbetar tre barnmorskor och en undersköterskor med varierande tjänstgöringsgrad. Vi har cirka 140 inskrivna gravida per år. BMM Skurup finns på vårdcentralen i Skurup som vi har nära samarbete med. Vi har också nära samarbete med Skurups kommun och kvinnokliniken i Ystad.

BMM i syd har gemensam arbetsplatsträff och handledning. BMM östra Skåne har gemensamma utbildningstillfällen. Inom BMM i syd samarbetar vi med föräldrastöd i grupp. Vi erbjuder även vattengympa och profylax till de gravida.

Beroende på tjänstgöringsgrad kan viss rotation mellan barnmorskemottagningarna i syd förekomma.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har ett brinnande intresserad av att arbeta på vår barnmorskemottagning.
Som medarbetare hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete med stöd av trevliga och kompetenta medarbetare. Som barnmorska hos oss möter du kvinnor i alla åldrar och med varierande bakgrund. I enlighet med Hälsovalets uppdrag handlägger vi gravida, erbjuder föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-provtagning samt cellprovtagning. Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete. Vi arbetar med ständiga förbättringar inom verksamheten och du får möjlighet att utvecklas inom professionen. På mottagningen tar vi även emot studenter, vilket ger dig möjlighet att arbeta som handledare.

Arbetstider: Dagtid, mottagningsarbete

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har giltigt körkort eftersom att resor i arbetet kan förekomma.

För tjänsten är det meriterande om du har tidigare yrkeslivserfarenhet som barnmorska och har förskrivningsrätt. Kunskaper i Obstetrix, Pasis och melior är meriterande.

Som person gillar du utmaningar, sätter patienten i fokus och vill vara med och göra betydande skillnad för den enskilda kvinnan och hennes familj. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, är positiv och engagerad samt har en god samarbetsförmåga. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Arbeta som barnmorskekonsult hos oss på PersonalExpressen du med!

Ansök    Mar 7    PersonalExpressen AB    Barnmorska
Hjärtligt välkommen att arbeta som barnmorskekonsult hos oss på PersonalExpressen du med - vi hjälper dig att ta nästa steg i din karriär! Hos oss på PersonalExpressen har du äntligen hittat hem till en arbetsgivare inom vården och omsorgen som på riktigt respekterar och uppskattar dig för din yrkesmässiga kompetens och skicklighet. Samtidigt får du en högre lön och bättre arbetsvillkor när du börjar arbeta hos oss. För oss på PersonalExpressen är det helt... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som barnmorskekonsult hos oss på PersonalExpressen du med - vi hjälper dig att ta nästa steg i din karriär!
Hos oss på PersonalExpressen har du äntligen hittat hem till en arbetsgivare inom vården och omsorgen som på riktigt respekterar och uppskattar dig för din yrkesmässiga kompetens och skicklighet. Samtidigt får du en högre lön och bättre arbetsvillkor när du börjar arbeta hos oss. För oss på PersonalExpressen är det helt enkelt självklart att erbjuda dig som arbetar som barnmorska hos oss det bästa av allt. Du kommer att känna skillnaden genom vårt personliga, professionella och positiva bemötande från dag ett!
Läs mer nedan kring vad som gör PersonalExpressen till en så speciell arbetsplats och vad vi har att erbjuda dig som barnmorska som arbetar hos oss. Stort tack för din ansökan, vi ser fram emot en lång och utvecklande relation tillsammans!
Fast tjänst, garantilön och trygghet som barnmorska hos oss
Vår högsta prioritet är att du när du arbetar som barnmorska hos oss på PersonalExpressen ska få helt rätt förutsättningar till att kunna stanna kvar hos oss för en lång tid framöver. Därför erbjuder vi dig, utöver att vi erbjuder dig en högre lön och bättre arbetsvillkor i allmänhet, dessutom en fast tjänst med garantilön. Det innebär i praktiken att du när du arbetar hos oss alltid kommer att kunna känna dig trygg med att din inkomst är säkrad oavsett om du för stunden är ute på ett bemanningsuppdrag hos någon av våra kunder eller inte. Den fasta tjänsten med garantilön ger dig också den stabilitet du behöver för att helhjärtat kunna få fokusera på det du är bäst på - nämligen att ge vård till de kvinnor som behöver dig. Vi erbjuder även dig som blir fast anställd barnmorska hos oss 6 veckors betald semester per år. Det tycker vi att du som arbetar inom vården förtjänar och här vill vi vara ett föredöme för andra arbetsgivare i landet.
Personligt bemötande och lagkänsla i världsklass
När du arbetar som barnmorska hos oss på PersonalExpressen har du en egen personlig kontaktperson som känner dig väl och som alltid finns nära tillhands. Hos oss får du en central roll i icke-byråkratiska och snabba beslutsprocesser där du själv ges stora möjligheter att bestämma över din egen yrkeskarriär. Vi kommer att ge dig den varmaste omtanken och det mest personliga bemötande du upplevt från en arbetsgivare. Detta då vi vill att du ska vara en långsiktig och självklar del i det mycket viktiga arbete vi gör hos våra samarbetspartners ute på landets sjukhus, vårdcentraler och andra verksamheter som på olika sätt bedriver vård relaterad till barnmorskeyrket. Därför lyssnar vi på dig som barnmorska och strävar alltid efter att integrera dina egna tankar och idéer kring ditt arbete hos oss.
PersonalExpressen är ett starkt värdedrivet företag. Därmed är vi noga med att alla våra medarbetare möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Som barnmorska hos oss vill vi att du ska vara delaktig i vårt företags arbete i stort och bidra med din kompetens och dina erfarenheter till att göra oss mer framgångsrika i att nå våra högt uppsatta mål. Det kan handla om att vi lyssnar på allt ifrån dina tankar kring vilka bemanningsuppdrag du är intresserad av i framtiden till att vi lyssnar på dina idéer kring hur vi kan utveckla våra tjänster bättre för våra samarbetspartners. På PersonalExpressen är vi Sveriges mest omtänksamma arbetsgivare för sjuksköterskor och vi arbetar alltid tillsammans som ett lag. Vi vet att det bara är möjligt att nå de bästa resultaten när vi alla får bli sedda som individer samtidigt som vi har en lagkänsla i världsklass!
Våra samarbetspartners och sjuksköterskeuppdrag
PersonalExpressen finns i hela landet och vi har en lång rad samarbetspartners bland Sveriges regioner, kommuner samt privata vård- och omsorgsgivare. Det viktigaste för oss när du får nytt uppdrag som sjuksköterskekonsult är att du trivs på ditt uppdrag och känner dig som hemma. Därför arbetar vi hårt för att din kompetens och dina erfarenheter ska få komma till sin rätt hos våra samarbetspartners. Vi är noggranna med vilka samarbetspartners vi tar in och vi ser alltid till att du får den inskolning samt det välkomnande du behöver på plats i verksamheten för att du själv ska känna dig trygg i din tjänst. Även om du som barnmorska hos oss spenderar större delen av din tid ute i någon av våra samarbetspartners verksamheter så kommer vi alltid att finnas till för dig med vägledning, rådgivning och stöd - oavsett vad saken handlar om. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha en lojal arbetsgivare att luta dig mot från start till mål på dina bemanningsuppdrag vart du än befinner dig!
Fin bostad betald vid arbete på ny ort
Om vi behöver flytta dig till en ny ort för ett bemanningsuppdrag bekostar vi alltid ett riktigt fint boende åt dig på plats under uppdragstiden. Det kan antingen handla om att vi hittar ett fint hotell eller en fin lägenhet att hyra åt dig. Har du långsiktiga ambitioner om att mer permanent flytta till och arbeta i en specifik stad, t.ex. Stockholm eller någon annan storstad, kan vi dessutom genom vårt breda kontaktnät av fastighetsägare runtomkring i landet hjälpa dig att få en ny permanentbostad utan att du behöver stå i bostadskö eller köpa en bostadsrätt. På PersonalExpressen älskar vi att hjälpa dig som är redo för något nytt i livet att ta steget att flytta. Då är vi väldigt glada att vi finns tillhands med både arbete och bostad i den nya staden åt dig. Vi är med andra ord en arbetsgivare som ser till hela ditt liv!
Skicka in din ansökan till oss redan idag
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Barnmorska till barnmorskemottagning i Skurup

Gör skillnad. Varje dag. Barnmorskemottagningarna (BMM) i Primärvården östra Skåne består av elva barnmorskemottagningar med spridning över hela östra Skåne, tre BMM i syd och åtta i nordost varav fyra familjecentraler. Hos oss genomsyras både arbetet och arbetsplatserna av utveckling och teamkänsla. Verksamhetsområdet består av cirka 55 medarbetare med yrken som barnmorskor, läkare, psykologer, undersköterskor och sekreterare. I Ystadsområdet har vi tr... Visa mer
Gör skillnad. Varje dag.

Barnmorskemottagningarna (BMM) i Primärvården östra Skåne består av elva barnmorskemottagningar med spridning över hela östra Skåne, tre BMM i syd och åtta i nordost varav fyra familjecentraler. Hos oss genomsyras både arbetet och arbetsplatserna av utveckling och teamkänsla.

Verksamhetsområdet består av cirka 55 medarbetare med yrken som barnmorskor, läkare, psykologer, undersköterskor och sekreterare. I Ystadsområdet har vi tre mottagningar lokaliserade i Skurup, Sjöbo och Ystad. Vi månar om ett gott samarbete med alla inblandade vårdaktörer kring den blivande familjen såsom kvinnosjukvården, föräldra- och barnhälsovårdspsykologer, barnhälsovården och vårdcentraler. Vi arbetar för en hög tillgänglighet för våra patienter genom telefoni och drop-in. Vi arbetar också enligt vår värdegrund välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

På BMM i Skurup arbetar tre barnmorskor och en undersköterskor med varierande tjänstgöringsgrad. Vi har cirka 140 inskrivna gravida per år. BMM Skurup finns på vårdcentralen i Skurup som vi har nära samarbete med. Vi har också nära samarbete med Skurups kommun och kvinnokliniken i Ystad.

BMM i syd har gemensam arbetsplatsträff och handledning. BMM östra Skåne har gemensamma utbildningstillfällen. Inom BMM i syd samarbetar vi med föräldrastöd i grupp. Vi erbjuder även vattengympa och profylax till de gravida.

Beroende på tjänstgöringsgrad kan viss rotation mellan barnmorskemottagningarna i syd förekomma.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har ett brinnande intresserad av att arbeta på vår barnmorskemottagning.
Som medarbetare hos oss får du ett omväxlande och stimulerande arbete med stöd av trevliga och kompetenta medarbetare. Som barnmorska hos oss möter du kvinnor i alla åldrar och med varierande bakgrund. I enlighet med Hälsovalets uppdrag handlägger vi gravida, erbjuder föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-provtagning samt cellprovtagning. Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete. Vi arbetar med ständiga förbättringar inom verksamheten och du får möjlighet att utvecklas inom professionen. På mottagningen tar vi även emot studenter, vilket ger dig möjlighet att arbeta som handledare.

Arbetstider: Dagtid, mottagningsarbete

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har giltigt körkort eftersom att resor i arbetet kan förekomma.

För tjänsten är det meriterande om du har tidigare yrkeslivserfarenhet som barnmorska och har förskrivningsrätt. Kunskaper i Obstetrix, Pasis och melior är meriterande.

Som person gillar du utmaningar, sätter patienten i fokus och vill vara med och göra betydande skillnad för den enskilda kvinnan och hennes familj. Vi värdesätter att du både kan arbeta självständigt och ta egna initiativ, är positiv och engagerad samt har en god samarbetsförmåga. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre