Lediga jobb Swedish Agro Machinery AB i Skurup

Se alla lediga jobb från Swedish Agro Machinery AB i Skurup. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skurup som finns inom det yrket.

Maskinsäljare till Swedish Agro i Skurup

Är maskiner, lantbruk och människor dina stora intressen? Är du också en resultatinriktad person med starkt driv och höga ambitioner? Vill du även skapa och förvalta långsiktiga relationer med lantbrukare? Sök då tjänsten som Maskinsäljare till vår anläggning i Skurup! Om tjänsten Du kommer att ha en viktig roll inom organisationen och arbeta med försäljning av både nya och begagnade maskiner inom området Södra/Sydvästra Skåne. Du kommer aktivt att jobba ... Visa mer
Är maskiner, lantbruk och människor dina stora intressen? Är du också en resultatinriktad person med starkt driv och höga ambitioner? Vill du även skapa och förvalta långsiktiga relationer med lantbrukare?
Sök då tjänsten som Maskinsäljare till vår anläggning i Skurup!
Om tjänsten
Du kommer att ha en viktig roll inom organisationen och arbeta med försäljning av både nya och begagnade maskiner inom området Södra/Sydvästra Skåne. Du kommer aktivt att jobba tillsammans med olika varumärken såsom CLAAS, HORSCH, RAUCH, METSJÖ, AVR, SCANSTONE och SPEARHEAD. Du är en person som står bakom våra varumärken och du känner att du har ett hjärta för branschen. Du kommer att bearbeta nya kunder, men också förvalta redan etablerade kundrelationer med fokus på långsiktighet. Med hjälp av dina kunskaper driver du en konsultativ dialog med dina kunder för att förstå deras behov. Din viktigaste arbetsuppgift är att vara ute på ”fältet” nära kunden och förstå lantbrukarnas verksamhet.
I tjänsten ingår också att göra uppföljningar och vårda kundrelationen efter avslutad affär samt ordna med demonstrationer och att närvara vid mässor och maskinvisningar. Du kommer arbeta i ett team som präglas av starkt samarbete, tydligt ledarskap och som motiveras tillsammans för att uppnå satta försäljningsmål. Du rapporterar till säljchef syd.
Din bakgrund
Vi söker dig som har ett starkt eget driv och är resultatinriktad, kombinerat med god samarbetsförmåga. Du har starkt affärsfokus och är en person som alltid söker förbättringar och nya möjligheter. Du har energi och passion för att utveckla affärer med dokumenterad framgångsrik erfarenhet av försäljning. Vidare är du en träffsäker kommunikatör med förmåga att förmedla ditt budskap. Vi ser gärna att du har ett starkt tekniskt intresse och en bred kunskap inom lantbruksmaskiner. Har du erfarenhet av lantbruk ser vi det också som en fördel. Därtill är du övertygande och har lätt att påvisa den positiva påverkan maskinerna har för kundernas verksamhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en förmåga att självständigt organisera och strukturera ditt arbete.
Vad vi erbjuder dig
- En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som är en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen
- Arbeta med ledande varumärken i branschen
- Vara en del av ett engagerat team som tillsammans utvecklar vår maskinförsäljning i Sverige
- Få vara en del av ett företag som satsar stort och har för avsikt att långsiktigt etablera sig och växa inom lantbruksbranschen.
- Utbildning och kompetensutveckling både internt och hos våra leverantörer.
Låter detta som en tjänst för dig?
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Peter Tillberg, mejl: [email protected] eller telefon 0709-927150. Sista ansökningsdagen är 15 mars 2023. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Sök tjänsten via länken nedan:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=144395&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true
Om företaget
Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 25 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. Visa mindre

VI SÖKER EN PRODUKTTEAMSCHEF TILL SWEDISH AGRO MACHINERY AB

Brinner du för lantbruk och lantbruksmaskiner? Är du också en resultatinriktad person med starkt driv och höga ambitioner? Vill du vara med och ansvara för affärsutveckling av högkvalitativa produkter? Sök då tjänsten som Produktteamschef hos oss! Swedish Agro Machinery är inne i en mycket spännande utvecklingsfas. Företaget ingår i en stark och framgångsrik internationell koncern där vi på kort tid har etablerat en lantbruksmaskinförsäljning i en modern s... Visa mer
Brinner du för lantbruk och lantbruksmaskiner? Är du också en resultatinriktad person med starkt driv och höga ambitioner? Vill du vara med och ansvara för affärsutveckling av högkvalitativa produkter? Sök då tjänsten som Produktteamschef hos oss!
Swedish Agro Machinery är inne i en mycket spännande utvecklingsfas. Företaget ingår i en stark och framgångsrik internationell koncern där vi på kort tid har etablerat en lantbruksmaskinförsäljning i en modern struktur i Sverige.
Om tjänsten
Du kommer att arbeta som Produktteamschef med ansvar för hela vår Produktchefsgrupp. Du leder ett engagerat team och du blir ett viktigt bollplank till teamet i att utveckla produktutbud, kampanjer, försäljning och lönsamhet. Du kommer även att aktivt jobba tillsammans med representanter för CLAAS, HORSCH, RAUCH, METSJÖ, AVR, SCANSTONE och SPEARHEAD. I tjänsten kan det även ingå ansvar för en egen produktgrupp.
Du får din bas på vår nybyggda multifunktionsanläggning i Skurup, i tjänsten ingår resor inom Sverige men även till våra leverantörer. Du kommer arbeta i ett team som präglas av starkt samarbete och som motiveras tillsammans för att uppnå satta försäljningsmål. Du rapporterar till VD och ingår i Swedish Agro Machinerys ledningsgrupp.
Din bakgrund
Vi söker dig som har ett starkt eget driv och är resultatinriktad, kombinerat med god samarbets- och ledarskapsförmåga. Du har starkt affärsfokus, är strukturerad med god administrativ förmåga och är en person som alltid söker förbättringar och nya möjligheter. Du har energi och passion för maskiner, teknik och för att utveckla affärer. Vidare är du en träffsäker kommunikatör med förmåga att förmedla ditt budskap, samt att du trivs med att prata inför större grupper. Vi ser gärna att du har en bred kunskap inom lantbruksmaskiner. Har du erfarenhet av lantbruk ser vi det också som en fördel. Därtill är du övertygande och har lätt att påvisa den positiva påverkan maskinerna har för kundernas verksamhet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Vad vi erbjuder dig
- En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som är en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen
- Arbeta med ledande varumärken i branschen
- Möjligheten att påverka din egen roll inom bolaget och utveckla vår försäljning och lönsamhet
- Vara en del av ett engagerat team som tillsammans utvecklar vår maskinförsäljning i Sverige
- Få vara en del av ett företag som satsar stort och har för avsikt att långsiktigt etablera sig och växa inom lantbruksbranschen
- Utbildning och kompetensutveckling både internt och hos våra leverantörer.
Låter detta som en tjänst för dig?
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Hasse Ripa, mejl: [email protected] eller telefon 0705-603248. Sista ansökningsdagen är 15 mars 2023. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Sök tjänsten via länken nedan:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=144400&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true
Om företaget
Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. Visa mindre

Servicetekniker till Swedish Agro i Skurup

Swedish Agro Machinery växer och vi söker flera Servicetekniker till vår verkstad i Skurup! Är du en teknisk intresserad person med erfarenhet av service och reparationer av tunga maskiner? Och har ett stort intresse för lantbruksbranschen? Sök då tjänsten som servicetekniker hos oss! Vi finns på flera orter i Sverige bland annat, Skara, Enköping, Kumla, Borlänge, Skänninge, Kalmar, Alvesta, Plönninge, Fleninge och i Skurup! Vad ska du göra? Vi erbjuder... Visa mer
Swedish Agro Machinery växer och vi söker flera Servicetekniker till vår verkstad i Skurup!
Är du en teknisk intresserad person med erfarenhet av service och reparationer av tunga maskiner? Och har ett stort intresse för lantbruksbranschen? Sök då tjänsten som servicetekniker hos oss!
Vi finns på flera orter i Sverige bland annat, Skara, Enköping, Kumla, Borlänge, Skänninge, Kalmar, Alvesta, Plönninge, Fleninge och i Skurup!
Vad ska du göra?
Vi erbjuder dig en varierande roll som servicetekniker där du kommer att arbeta med service och reparationer på lantbruksmaskiner. Du får möjlighet att arbeta både i verkstaden och ute på fältet hos kunder.
Meriterande erfarenheter och kunskaper
· Några års erfarenhet från branschen.
· Fordonsteknisk utbildning eller praktisk erfarenhet av tunga fordon/lantbruksmaskiner
· Kunskaper inom hydraulik/el
· Datorvana samt B-körkort
· Trevligt kundbemötande
Personliga egenskaper
Du är en person som har ett stort intresse för teknik och maskiner, tar ansvar och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Du har ett stort kundfokus och ser till att kunden får service i rätt tid och till rätt kvalité.
Vad vi erbjuder dig
· En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som är en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen – där du får möjlighet att fortsätta växa i företaget.
· Hos oss får du möjlighet att genomgå interna och externa utbildningar så att du får kunskaper om den senaste tekniken - vi jobbar med de mest högteknologiska produkterna på marknaden med kända varumärken
· Ett varierande arbete med fina förmåner för våra anställda
· Vara en del av ett engagerat team som driver verkstadsarbetet framåt
För mer information om tjänsten kontakta Servicechef Lars-Ove Kjeller på telefon 073-435 52 96.
Urval sker löpande med ansökningstiden och vi välkomnar därför din ansökan snarast möjligt.
Sista ansökningsdag är 2023.04.16
Ansök via länk:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=144448&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true
Om företaget
Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. Visa mindre

Swedish Agro Machinery AB söker en Redovisningsekonom!

Swedish Agro är ett företag i snabb utveckling med en ambitiös tillväxtplan. Vi växer och utvecklas ständigt så att vi kan skapa mervärden för den svenska lantbrukaren. Vad ska du göra? Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst som Redovisningsekonom på vår ekonomi-och administrationsavdelning i Skurup som består av sju personer som tillsammans sköter bolagets ekonomi och administration som hanteras i Microsoft Dynamics 365. I rollen som redovisnings... Visa mer
Swedish Agro är ett företag i snabb utveckling med en ambitiös tillväxtplan. Vi växer och utvecklas ständigt så att vi kan skapa mervärden för den svenska lantbrukaren.
Vad ska du göra?
Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst som Redovisningsekonom på vår ekonomi-och administrationsavdelning i Skurup som består av sju personer som tillsammans sköter bolagets ekonomi och administration som hanteras i Microsoft Dynamics 365. I rollen som redovisningsekonom kommer du att ansvara för löpande redovisning, bokslutsarbete och årsredovisningar, myndighetsrapportering och kontoavstämningar för 3 bolag inom koncernen.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av löpande redovisning så som moms- och skatterapportering, avstämningar av balansräkningen inför månads-, kvartals- och årsbokslut, hantera anläggningstillgångar och lagervärdering samt arbeta med koncernredovisningen. I teamet ingår även två redovisningsassistenter som sköter den dagliga hanteringen av kund- och leverantörsreskontran.
Som Swedish Agro Machinery’s redovisningsekonom blir du en viktig del i att lyfta det finansiella perspektivet i pågående och framtida effektiviseringsarbete!
Du kommer bland annat arbeta med:
· Löpande bokföring
· Periodiseringar
· Kontoavstämningar
· Myndighetsrapportering
· Kund- och leverantörsreskontra
· Rapportering
· Revision och årsredovisningar
· Månads- kvartals- och årsbokslut
· Aktiv roll i process och strukturarbete
Kvalifikationer och erfarenhet
- Examen inom ekonomi på högskola eller universitet alt. YH- utbildning i ekonomi
- Minst 4 års arbetslivserfarenhet som ekonom inom redovisning där du arbetat självständigt med bokslut
- Mycket goda kunskaper i Excel
- Systemkunskap, gärna från större affärssystem. Erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 är meriterande.
- Meriterande med erfarenhet inom revisionsarbete
- Flytande i svenska och engelska i tal såväl som i skrift
Din profil
Vi söker dig som är har en positiv inställning med ett stort eget driv och som trivs att arbeta i en snabbfotad och föränderlig miljö. Du är en analytisk person med sinne för struktur och ordning som tycker om att arbeta hands on. För att trivas på Swedish Agro Machinery är du en engagerad ”doer” som tycker om att ta egna initiativ och är mån om att alltid leverera i tid med god kvalité. Självklart är du trygg i dina redovisningskunskaper, har stor vana att ta eget självständigt ansvar samt tycker om att dela med dig av dina kunskaper.
Vad du kan förvänta dig
· Vi erbjuder dig en bred tjänst inom redovisning där du får möjlighet att påverka och ta egna initiativ samt påverka din egen utveckling
· En trivsam arbetsmiljö i lugna nybyggda kontorslokaler i ett bolag med en ambitiös tillväxtplan och där samarbete mellan kollegor är av stor betydelse för vår framgång
Placeringsort
Skurup
Låter det som något för dig?
Skicka gärna ansökan och CV till oss så snart som möjligt. Vi genomför löpande urval och intervjuer så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor om anställningen, kontakta CFO Anna Blixen, Swedish Agro Machinery på mobil 070-814 67 18. Sista ansökningsdagen är den 31 augusti.
Ansök via länk:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=144161&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true
Om Swedish Agro
Swedish Agro och Swedish Agro Machinery är en del av den internationella lantbrukskoncernen Danish Agro. Bolagen har verksamhet som omfattar bland annat handel med foder, växtodling, spannmål och maskiner samt en butiksverksamhet med inriktning mot lantbruk, trädgård, djurfoder, jakt och skog. Vårt mål är att i nära samverkan med kunden utveckla och leverera värdeskapande lösningar på gårdsnivå Visa mindre

Montör till PDI verkstad sökes till Swedish Agro Machinery i Skurup

Montör till PDI verkstad sökes till Swedish Agro Machinery i Skurup Har du ett stort intresse för teknik, tunga maskiner och försäljning? Är du även intresserad av att arbeta inom lantbruksbranschen? Sök då tjänsten som reservdelssäljare hos oss! Vad ska du göra? Din huvudsakliga arbetsuppgift är att färdigställa traktorer anpassade för den svenska marknaden. Arbetet innebär också att ställa i ordning maskiner i Skurup inför l... Visa mer
Montör till PDI verkstad sökes till Swedish Agro Machinery i Skurup
Har du ett stort intresse för teknik, tunga maskiner och försäljning? Är du även intresserad av att arbeta inom lantbruksbranschen? Sök då tjänsten som reservdelssäljare hos oss!
Vad ska du göra?
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att färdigställa traktorer anpassade för den svenska marknaden. Arbetet innebär också att ställa i ordning maskiner i Skurup inför leverans, samt ansvara för kvalitén för in- och utleverans av maskiner från anläggningen.
Du kommer också att stötta upp på reservdelsavdelningen vid behov. Under sommarhalvåret är det mer fokus på reservdelsförsäljning, medan tyngdpunkten ligger på PDI uppdrag under övriga året. Du rapporterar till verkstadschefen i Skurup.
Dina erfarenheter och kunskaper
Teknisk utbildning på lägst gymnasienivå
- Gärna erfarenhet från fordonsbranschen, gärna lantbruksmaskiner.
- Erfarenhet av montering
- Meriterande om säljerfarenhet gärna i en återförsäljare- eller reservdelsbutik
- God datorvana samt B-körkort är ett krav
- Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
Personliga egenskaper
Du är en person som gillar teknik, service, försäljning och har ett stort intresse för lantbruksmaskiner. Du är en flexibel lagspelare som bidrar med förbättringar som bidrar till företagets och din egen utveckling.
Ansökan


Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag via länken nedan:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=144019&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true
Tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Skurup med omgående start eller vid överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2022-08-31. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta Roger Bengtsson, servicemarknadschef, Swedish Agro Machinery: 072-7487100 eller Philip Clausen verkstadschef: 076-1391819

Om företaget
Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. Visa mindre

Teknisk support CLAAS traktor till Skurup

Teknisk Support CLAAS Traktor Claas Traktorn har funnits på den på den svenska marknaden i drygt 15 år, och har idag en population på 1700 enheter. Den tekniska utvecklingen går snabbt och maskinerna från CLAAS ligger i framkant både kapacitetsmässigt och tekniskt. Traktorer från CLAAS är premiumprodukter som vänder sig till professionella lantbrukare med högt ställda krav på funktion, driftsäkerhet och totalekonomi. En hög andel av traktorerna är idag utr... Visa mer
Teknisk Support CLAAS Traktor
Claas Traktorn har funnits på den på den svenska marknaden i drygt 15 år, och har idag en population på 1700 enheter. Den tekniska utvecklingen går snabbt och maskinerna från CLAAS ligger i framkant både kapacitetsmässigt och tekniskt. Traktorer från CLAAS är premiumprodukter som vänder sig till professionella lantbrukare med högt ställda krav på funktion, driftsäkerhet och totalekonomi. En hög andel av traktorerna är idag utrustade med precisionsodlingsteknik som GPS Pilot (autostyrning), ISOBUS och telemetri m.m., varför detta är ett betydande kompetenskrav i denna tjänst.
Vårt mål är att öka marknadsandelen. Ett viktigt medel att nå målet är att ge kunderna förstklassig service via någon av våra 10-talet försäljningsställen eller servicepartners. Vår tekniska support spelar en central roll i denna organisation. Som ett led i strategin behöver vi ytterligare medarbetare till vår avdelning ”Teknisk Support” med inriktning på CLAAS traktor. Arbetet innehåller följande arbetsuppgifter:
· Teknisk telefonsupport till våra servicelämnare
· Teknisk assistans till servicetekniker i fält
· Teknisk produktutbildning till servicetekniker på vår utbildningsanläggning i Skurup
· Assistans i reklamationsadministration
· Fortbildning hos tillverkare i Tyskland
· Dokumentation och distribution av teknisk information
· Teknisk support i Hotline - kundtjänst
· m.m.
Som teknisk support på CLAAS traktorer ingår du i teamet ”servicesupport” som består av sex medarbetare med inriktning på olika produkter. Du rapporterar till Servicemarknadschef och arbetet innebär daglig kontakt med våra servicetekniker samt leverantör. Jobbet är en heltidstjänst, tillsvidare.
Din bakgrund
Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder förstklassig service. Det är därför viktigt att du är en positiv, tillmötesgående och noggrann person som tycker om att hjälpa människor och hitta lösningar på eventuella problem som uppstår. Stor vikt läggs vid att vara flexibel och snabbt kunna ta beslut om ett tekniskt problem kan lösas inom våra egna led eller om vi behöver assistans från leverantör. Periodvis kommer arbetet att innebära hög arbetsbelastning, och i dessa lägen är det viktigt att vara en lagspelare med prioriteringssinne och förmåga att delegera delar av arbetsbördan till kollegerna i teamet. Likväl krävs förmåga att träda in för kolleger i perioder med lättare arbetsbelastning.
Då arbetet utförs i en miljö med högteknologiska produkter krävs att du har en teknisk bakgrund i form av utbildning eller arbetslivserfarenhet, gärna från fordonsbranschen. Erfarenhet från lantbruksbranschen är meriterande. Den specialkunskap som krävs för att utföra arbetet erhåller du genom utbildningar hos vår leverantör, samt genom interna utbildningar ”in house”.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicemarknadschef Roger Bengtsson, 072 748 71 00. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Sista ansökningsdag är 2023.02.20
Ansök via länk: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=144383&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true
Om företaget
Swedish Agro Machinery är ett svensk företag fokuserat på representation och import av CLAAS lantbruksmaskiner i Sverige. Företaget säljer även RAUCH, HORSCH, METSJÖ, SPEARHEAD SCANSTONE och AVR. Swedish Agro Machinery är ett dotterbolag till Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i Danmark och andra länder. Visa mindre

Montör till PDI verkstad sökes till Swedish Agro Machinery i Skurup

Montör till PDI verkstad sökes till Swedish Agro Machinery i Skurup Har du ett stort intresse för teknik, tunga maskiner och försäljning? Är du även intresserad av att arbeta inom lantbruksbranschen? Sök då tjänsten som reservdelssäljare hos oss! Vad ska du göra? Din huvudsakliga arbetsuppgift är att färdigställa traktorer anpassade för den svenska marknaden. Arbetet innebär också att ställa i ordning maskiner i Skurup inför ... Visa mer
Montör till PDI verkstad sökes till Swedish Agro Machinery i Skurup
Har du ett stort intresse för teknik, tunga maskiner och försäljning? Är du även intresserad av att arbeta inom lantbruksbranschen? Sök då tjänsten som reservdelssäljare hos oss!
Vad ska du göra?
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att färdigställa traktorer anpassade för den svenska marknaden. Arbetet innebär också att ställa i ordning maskiner i Skurup inför leverans, samt ansvara för kvalitén för in- och utleverans av maskiner från anläggningen.
Du kommer också att stötta upp på reservdelsavdelningen vid behov. Under sommarhalvåret är det mer fokus på reservdelsförsäljning, medan tyngdpunkten ligger på PDI uppdrag under övriga året. Du rapporterar till verkstadschefen i Skurup.
Dina erfarenheter och kunskaper
Teknisk utbildning på lägst gymnasienivå
- Gärna erfarenhet från fordonsbranschen, gärna lantbruksmaskiner.
- Erfarenhet av montering
- Meriterande om säljerfarenhet gärna i en återförsäljare- eller reservdelsbutik
- God datorvana samt B-körkort är ett krav
- Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
Personliga egenskaper
Du är en person som gillar teknik, service, försäljning och har ett stort intresse för lantbruksmaskiner. Du är en flexibel lagspelare som bidrar med förbättringar som bidrar till företagets och din egen utveckling.
Ansökan


Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag via länken nedan:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=144019&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true
Tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Skurup med omgående start eller vid överenskommelse. Sista ansökningsdag är 2022-04-18. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta Roger Bengtsson, servicemarknadschef, Swedish Agro Machinery: 072-7487100 eller Philip Clausen verkstadschef: 076-1391819

Om företaget
Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. Visa mindre

Servicetekniker sökes till Swedish Agro i Skurup

Servicetekniker sökes till Swedish Agro i Skurup Gillar du teknik och har ett stort intresse för service och för lantbruksbranschen? Sök då tjänsten som servicetekniker hos oss! Vad ska du göra? Vi erbjuder dig en varierande roll som servicetekniker i Skurup där du kommer att arbeta med service och reparationer på lantbruksmaskiner. Du kommer att arbeta både i verkstaden och ute på fältet för att hjälpa och ge service till våra kunder på plats. Du ansvara... Visa mer
Servicetekniker sökes till Swedish Agro i Skurup
Gillar du teknik och har ett stort intresse för service och för lantbruksbranschen? Sök då tjänsten som servicetekniker hos oss!
Vad ska du göra?
Vi erbjuder dig en varierande roll som servicetekniker i Skurup där du kommer att arbeta med service och reparationer på lantbruksmaskiner. Du kommer att arbeta både i verkstaden och ute på fältet för att hjälpa och ge service till våra kunder på plats. Du ansvarar för dokumentation kring service och har löpande kontakt med kunder angående servicearbeten tillsammans med övriga i teamet på verkstaden.
Dina erfarenheter och kunskaper
- Fordonsteknisk utbildning eller praktisk erfarenhet av tunga fordon/lantbruksmaskiner
- Kunskaper inom hydralik/el
- Datorvana samt B-körkort är ett krav
- Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
Personliga egenskaper
Du har ett stort kundfokus och gillar att lösa kundens problem. Du är duktig på att kommunicera, är utåtriktad och trivs med att arbeta i team. Du delar självklart våra värderingar Långsiktighet, kvalité och lönsamhet som ska skapa största möjliga mervärde för den svenska lantbrukaren.
Vad vi erbjuder dig
- En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som är en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen – där du får möjlighet att växa långsiktigt i företaget
- Hos oss får du möjlighet att genomgå interna och externa utbildningar så att du får kunskaper om den senaste tekniken - vi jobbar med de mest högteknologiska produkterna på marknaden med kända varumärken
- Ett varierande arbete med fina förmåner för våra anställda
- Vara en del av ett engagerat team som driver verkstadsarbetet framåt


Tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Skurup med omgående start eller vid överenskommelse.
Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta Philip Clausen på tfn 076-1391819 eller Servicechef Lars-Ove Kjeller på tfn 073-4355296
Sök tjänsten via länken nedan:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143767&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag är 2022-08-07. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Om företaget
Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. Visa mindre

Löneadministratör sökes till Swedish Agro Machinery i Skurup

Löneadministratör sökes till Swedish Agro Machinery i Skurup Swedish Agro och Swedish Agro Machinery är två företag i snabb utveckling med en ambitiös tillväxtplan. Vi växer och utvecklas ständigt så att vi kan skapa mervärden för den svenska lantbrukaren. Vad ska du göra? Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst som som löneadministratör för våra svenska bolag inom Danish Agro koncernen där vi idag är ungefär 300 anställda totalt. Du kommer att a... Visa mer
Löneadministratör sökes till Swedish Agro Machinery i Skurup

Swedish Agro och Swedish Agro Machinery är två företag i snabb utveckling med en ambitiös tillväxtplan. Vi växer och utvecklas ständigt så att vi kan skapa mervärden för den svenska lantbrukaren.
Vad ska du göra?
Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst som som löneadministratör för våra svenska bolag inom Danish Agro koncernen där vi idag är ungefär 300 anställda totalt. Du kommer att ansvara och sköta det operativa arbetet för hela löneprocessen för både kollektivarbetare och tjänstemän samt ge support till chefer och medarbetare kring löner och kollektivavtal. I arbetet ingår också att ansvara för att vidareutveckla och digitalisera företagsprocesser och rutiner inom löneprocessen.
I det dagliga operativa arbetet ingår bland annat att rapportera till Försäkringskassan, Kronofogden, SCB, Collectum, Fora och andra myndigheter. I tjänsten kommer du också att hantera reseräkningar, utlägg, växel, arbetsgivarintyg och övrig administration och vara operativt delaktig i den årliga lönerevisionsprocessen. Du kommer att tillhöra och vara en del av ekonomiavdelningen på företaget som består av ett team på sju personer och där du rapporterar till CFO på Swedish Agro Machinery.
Din profil
Du är strukturerad, lösningsorienterad, noggrann och har en god servicenivå. Service är en naturlig del av dig och du tycker om siffror och att arbeta mot deadlines. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom löneadministration och arbetslivserfarenhet inom området. Det är också meriterande om du tidigare arbetat i lönesystem som Agda Ps.
Vad du kan förvänta dig

· Vi erbjuder ett jobb där du har goda möjligheter att forma löneområdet i Sverige och där får du dessutom en spännande och utmanande vardag där ingen dag är den andra lik.
· En trivsam arbetsmiljö i lugna nybyggda kontorslokaler
· En position där det finns fokus på expertis, kunskapsdelning och samarbete

Placeringsort
Skurup
Låter det som något för dig?

Skicka gärna ansökan och CV till oss så snart som möjligt. Vi genomför löpande urval och intervjuer så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor om anställningen, kontakta CFO Anna Blixen, Swedish Agro Machinery på mobil 070-814 67 18 eller HR-Koordinator Alexandra Hallström på 072-598 80 59. Sista ansökningsdagen är den 31 maj. Du söker tjänsten via länken nedan:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143694&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true


Om företaget
Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. Visa mindre

Marknadskoordinator sökes till Swedish Agro i Skurup

Marknadskoordinator på deltid sökes till Swedish Agro i Skurup Brinner du för marknadsföring och gillar lantbruk? Är du kunnig inom Indesign, Premiere och Photoshop och samtidigt en van webbredaktör som är duktig på textskapande och sociala medier? Sök då tjänsten hos oss! Swedish Agro är ett företag i snabb utveckling med en ambitiös tillväxtplan. Vi växer och utvecklas ständigt så att vi kan skapa mervärden för den svenska lantbrukaren. Vad ska du göra? ... Visa mer
Marknadskoordinator på deltid sökes till Swedish Agro i Skurup
Brinner du för marknadsföring och gillar lantbruk? Är du kunnig inom Indesign, Premiere och Photoshop och samtidigt en van webbredaktör som är duktig på textskapande och sociala medier? Sök då tjänsten hos oss!
Swedish Agro är ett företag i snabb utveckling med en ambitiös tillväxtplan. Vi växer och utvecklas ständigt så att vi kan skapa mervärden för den svenska lantbrukaren.
Vad ska du göra?
Vi erbjuder en spännande tjänst som marknadskoordinator på Swedish Agros huvudkontor i Skurup där du kommer att arbeta operativt tillsammans med chefer och marknadsansvarig. Du kommer från dag ett att producera Marketingmaterial, Content för sociala medier, print och digitalt, grafisk produktion. Deltar i projektgrupp för mässor och ansvarar för en stor del av planeringen och administrationen av dessa. Hjälper säljare. Tjänsten är deltid 50 %. Du rapporterar till marknad-och kommunikationsansvarig.
Arbetsuppgifter:
· Grafisk produktion av annonser, banners, trycksaker, mm
· Sociala medier – produktion av content samt annonsering och planering
· Projektadministration kring Mässor
· Översättningar och textproduktion


Kvalifikationer och erfarenhet
Grafisk kompetens i Adobe CC-paketet
o Indesign
o Premiere
o Photoshop
o Merterande med kompetens inom After effects och illustrator
· Vana vid att skriva texter för webb, SoMe samt tal och tryckt material.
· Ska kunna skriva kort och kärnfullt utifrån intervjuer eller större textvolymer.
· Vana och stort intresse för att skapa både annonsering och content för Sociala medier
· Van webbredaktör
· Erfarenhet av Facebook annonsverktyg
· Förståelse och intresse för filmproduktion


Din profil
Vi söker dig som är en kreativ och handlingskraftig och har god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta med många kontaktytor inom organisationen. Du trivs med att ha struktur i ditt arbete då en stor del av jobbet innebär att hålla deadlines i dina projekt och arbetsuppgifter. Vidare är du även noggrann och säkerställer alltid att ditt arbete utförs med god kvalité. Du kanske arbetar som konsult idag eller är i behov av en deltidsanställning.

Vad du kan förvänta dig

· Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst som marknadskoordinator där du får möjlighet att utvecklas inom din roll och arbeta tillsammans med kollegor mot gemensamma mål
· En trivsam arbetsmiljö i lugna nybyggda kontorslokaler i ett bolag med en ambitiös tillväxtplan och där samarbete mellan kollegor är av stor betydelse för vår framgång.
· Vår värdegrund ”Cultivating Value” innebär att du som medarbetare har möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med organisationen för att skapa största möjliga mervärde för den svenska lantbrukaren.

Placeringsort
Skurup
Låter det som något för dig?

Skicka gärna ansökan och CV till oss så snart som möjligt, senast den 18 april. Vi genomför löpande urval och intervjuer så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor om anställningen? Kontakta Camilla Calmsund, Marknad-och kommunikationsansvarig på tfn: 073-094 74 09.
Din ansökan skickar du till:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143999&DepartmentId=18971&SkipAdvertisement=true
Om Swedish Agro
Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. Visa mindre

Vi växlar upp och söker en Maskinsäljare till Swedish Agro Machinery

Ansök    Mar 16    Swedish Agro Machinery AB    Utesäljare
Vi växlar upp och söker en Maskinsäljare till Swedish Agro Machinery Är maskiner, lantbruk och människor dina stora intressen? Är du också en resultatinriktad person med starkt driv och höga ambitioner? Vill du även skapa och förvalta långsiktiga relationer med lantbrukare? Sök då tjänsten som Maskinsäljare till vår anläggning i Skurup! Swedish Agro Machinery är inne i en mycket spännande utvecklingsfas. Företaget ingår i en stark och framgångsrik inte... Visa mer
Vi växlar upp och söker en Maskinsäljare till Swedish Agro Machinery
Är maskiner, lantbruk och människor dina stora intressen? Är du också en resultatinriktad person med starkt driv och höga ambitioner? Vill du även skapa och förvalta långsiktiga relationer med lantbrukare?
Sök då tjänsten som Maskinsäljare till vår anläggning i Skurup!

Swedish Agro Machinery är inne i en mycket spännande utvecklingsfas. Företaget ingår i en stark och framgångsrik internationell koncern där vi på kort tid har etablerat en lantbruksmaskinförsäljning i en modern struktur i Sverige.
Om tjänsten
Du kommer att ha en viktig roll inom organisationen och arbeta med försäljning av både nya och begagnade maskiner inom området Södra/Sydvästra Skåne.
Du kommer aktivt att jobba tillsammans med olika varumärken såsom CLAAS, HORSCH, RAUCH, METSJÖ, AVR, SCANSTONE och SPEARHEAD. Du är en person som står bakom våra varumärken och du känner att du har ett hjärta för branschen. Du kommer att bearbeta nya kunder, men också förvalta redan etablerade kundrelationer med fokus på långsiktighet. Med hjälp av dina kunskaper driver du en konsultativ dialog med dina kunder för att förstå deras behov. Din viktigaste arbetsuppgift är att vara ute på ”fältet” nära kunden och förstå lantbrukarnas verksamhet.
I tjänsten ingår också att göra uppföljningar och vårda kundrelationen efter avslutad affär samt ordna med demonstrationer och att närvara vid mässor och maskinvisningar. Du kommer arbeta i ett team som präglas av starkt samarbete, tydligt ledarskap och som motiveras tillsammans för att uppnå satta försäljningsmål. Du rapporterar till säljchef sydväst.
Din bakgrund
Vi söker dig som har ett starkt eget driv och är resultatinriktad, kombinerat med god samarbetsförmåga. Du har starkt affärsfokus och är en person som alltid söker förbättringar och nya möjligheter. Du har energi och passion för att utveckla affärer med dokumenterad framgångsrik erfarenhet av försäljning.
Vidare är du en träffsäker kommunikatör med förmåga att förmedla ditt budskap. Vi ser gärna att du har ett starkt tekniskt intresse och en bred kunskap inom lantbruksmaskiner. Har du erfarenhet av lantbruk ser vi det också som en fördel. Därtill är du övertygande och har lätt att påvisa den positiva påverkan maskinerna har för kundernas verksamhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en förmåga att självständigt organisera och strukturera ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig
- En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som är en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen
- Arbeta med ledande varumärken i branschen
- Vara en del av ett engagerat team som tillsammans utvecklar vår maskinförsäljning i Sverige
- Få vara en del av ett företag som satsar stort och har för avsikt att långsiktigt etablera sig och växa inom lantbruksbranschen.
- Utbildning och kompetensutveckling både internt och hos våra leverantörer.

Låter detta som en tjänst för dig?
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta säljchef Peter Tillberg, mejl: [email protected] eller VD Hans-Christian Ripa på tfn: 070-560 32 48, mejl: [email protected] Sista ansökningsdagen är 30 april 2022. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Sök tjänsten via länken nedan:


https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143822&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true

Om företaget
Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. Visa mindre

Vi växlar upp och söker en Maskinsäljare till Swedish Agro Machinery

Vi växlar upp och söker en Maskinsäljare till Swedish Agro Machinery Är maskiner, lantbruk och människor dina stora intressen? Är du också en resultatinriktad person med starkt driv och höga ambitioner? Vill du även skapa och förvalta långsiktiga relationer med lantbrukare? Sök då tjänsten som Maskinsäljare till vår anläggning i Säffle! Swedish Agro Machinery är inne i en mycket spännande utvecklingsfas. Företaget ingår i en stark och framgångsrik inte... Visa mer
Vi växlar upp och söker en Maskinsäljare till Swedish Agro Machinery
Är maskiner, lantbruk och människor dina stora intressen? Är du också en resultatinriktad person med starkt driv och höga ambitioner? Vill du även skapa och förvalta långsiktiga relationer med lantbrukare?
Sök då tjänsten som Maskinsäljare till vår anläggning i Säffle!

Swedish Agro Machinery är inne i en mycket spännande utvecklingsfas. Företaget ingår i en stark och framgångsrik internationell koncern där vi på kort tid har etablerat en lantbruksmaskinförsäljning i en modern struktur i Sverige.
Om tjänsten
Du kommer att ha en viktig roll inom organisationen och arbeta med försäljning av både nya och begagnade maskiner inom området Värmland. Du kommer aktivt att jobba tillsammans med olika varumärken såsom CLAAS, HORSCH, RAUCH, METSJÖ, AVR, SCANSTONE och SPEARHEAD. Du är en person som står bakom våra varumärken och du känner att du har ett hjärta för branschen. Du kommer att bearbeta nya kunder, men också förvalta redan etablerade kundrelationer med fokus på långsiktighet. Med hjälp av dina kunskaper driver du en konsultativ dialog med dina kunder för att förstå deras behov. Din viktigaste arbetsuppgift är att vara ute på ”fältet” nära kunden och förstå lantbrukarnas verksamhet.
I tjänsten ingår också att göra uppföljningar och vårda kundrelationen efter avslutad affär samt ordna med demonstrationer och att närvara vid mässor och maskinvisningar. Du kommer arbeta i ett team som präglas av starkt samarbete, tydligt ledarskap och som motiveras tillsammans för att uppnå satta försäljningsmål. Du rapporterar till säljchef Norr.
Din bakgrund

Vi söker dig som har ett starkt eget driv och är resultatinriktad, kombinerat med god samarbetsförmåga. Du har starkt affärsfokus och är en person som alltid söker förbättringar och nya möjligheter. Du har energi och passion för att utveckla affärer med dokumenterad framgångsrik erfarenhet av försäljning. Vidare är du en träffsäker kommunikatör med förmåga att förmedla ditt budskap. Vi ser gärna att du har ett starkt tekniskt intresse och en bred kunskap inom lantbruksmaskiner. Har du erfarenhet av lantbruk ser vi det också som en fördel. Därtill är du övertygande och har lätt att påvisa den positiva påverkan maskinerna har för kundernas verksamhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en förmåga att självständigt organisera och strukturera ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig
- En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som är en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen
- Arbeta med ledande varumärken i branschen
- Vara en del av ett engagerat team som tillsammans utvecklar vår maskinförsäljning i Sverige
- Få vara en del av ett företag som satsar stort och har för avsikt att långsiktigt etablera sig och växa inom lantbruksbranschen.
- Utbildning och kompetensutveckling både internt och hos våra leverantörer.

Låter detta som en tjänst för dig?
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta säljchef Magnus Karlsson på tfn: 070-6505808, mejl: [email protected] eller VD Hans-Christian Ripa på tfn: 070-560 32 48, mejl: [email protected] Sista ansökningsdagen är 3 april 2022. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Sök tjänsten via länken nedan:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143959&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true
Om företaget
Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. Visa mindre

Reservdelsassistent Sökes till Swedish Agro Machinery i Skurup!

Reservdelsassistent sökes till reservdelsförsäljning och leverans (PDI)-verkstad i Skurup! Har du en teknisk bakgrund inom återförsäljning och har ett brinnande intresse för lantbruksmaskiner? Sök då till tjänsten som Reservdelsassistent till vår PDI-verkstad i Skurup! Om tjänsten Vi behöver förstärka vår organisation i Skurup med ytterligare en medhjälpare till reservdelsavdelningen och vår PDI-verkstad. Tjänsten är en kombinationsroll med syfte at... Visa mer
Reservdelsassistent sökes till reservdelsförsäljning och leverans (PDI)-verkstad i Skurup!
Har du en teknisk bakgrund inom återförsäljning och har ett brinnande intresse för lantbruksmaskiner?
Sök då till tjänsten som Reservdelsassistent till vår PDI-verkstad i Skurup!


Om tjänsten
Vi behöver förstärka vår organisation i Skurup med ytterligare en medhjälpare till reservdelsavdelningen och vår PDI-verkstad. Tjänsten är en kombinationsroll med syfte att förstärka respektive verksamhet under högsäsong. Under sommarhalvåret är det mer fokus på reservdelsförsäljning, medan tyngdpunkten ligger på PDI uppdrag under övriga året.
I dagsläget bemannas dessa båda avdelningar av en personal vardera, men vi behöver utöka personalstyrkan på båda. Tjänsten är en heltidstjänst och är en del av det lokala serviceteamet, och rapportering sker till verkstadschef.


I arbetsuppgiften ingår:
· Framtagning av reservdelar till våra varumärken CLAAS, HORSCH, SAMSON, RAUCH, METSJÖ, SPEARHEAAD, AVR, SCANSTONE
· Reservdelsförsäljning över disk samt uppsökande kundkontakt för reservdelsförsäljning
· Klargörande av traktorer inför leverans, samt kvalitetsansvar för in- och utleverans av maskiner från anläggningen i Skurup
· Reservdelsutlämning hos kundDin bakgrund


Teknisk utbildning på lägst gymnasienivå
- Gärna erfarenhet från fordonsbranschen, gärna lantbruksmaskiner.
- Erfarenhet av lagerarbete och dokumentationshantering
- Meriterande om säljerfarenhet gärna i en återförsäljare- eller reservdelsbutik
- God datorvana samt B-körkort är ett krav
- Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Du är en person som har ett stort intresse för teknik, service, försäljning. Du gillar kontakten med människor och att ge service på högsta nivå. Vidare är du noggrann i ditt arbete och upprätthålla både kvalité och produktivitet. Du ser samarbete som en naturlig del av ditt arbete samt att dela med dig av kunskap och erfarenheter till gruppen. Du bidrar också med utveckling genom att ständigt arbeta med förbättringar som bidrar till företagets och din egen utveckling.


Vad vi erbjuder dig
- En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som är en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen
- Vara en del av ett engagerat team som tillsammans bidrar med förstklassig service till våra kunder
- Vi tror på ”Cultivating Value” där du som medarbetare får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med organisationen för att skapa största möjliga mervärde för den svenska lantbrukaren

Låter detta som en tjänst för dig?
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Philip Clausen Verkstadschef Philip Clausen telefon 076–1391819 eller Servicemarknadschef Roger Bengtsson, telefon 072-748 71 00. Sista ansökningsdagen är 31 december 2021. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Sök tjänsten via länken nedan:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143809&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true
Om företaget
Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, LEMKEN, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. Visa mindre

Servicetekniker sökes till Swedish Agro Machinery i Skurup

Servicetekniker sökes till Swedish Agro i Skurup Swedish Agro Machinery söker en Servicetekniker till en utav våra verkstäder i Skurup med ett stort intresse för tunga maskiner och teknik. Är du en teknisk intresserad person med erfarenhet av service och reparation av tunga maskiner? Och har ett stort intresse för lantbruksbranschen? Sök då tjänsten som servicetekniker hos oss! Vad ska du göra? Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst som serv... Visa mer
Servicetekniker sökes till Swedish Agro i Skurup
Swedish Agro Machinery söker en Servicetekniker till en utav våra verkstäder i Skurup med ett stort intresse för tunga maskiner och teknik.
Är du en teknisk intresserad person med erfarenhet av service och reparation av tunga maskiner? Och har ett stort intresse för lantbruksbranschen? Sök då tjänsten som servicetekniker hos oss!
Vad ska du göra?
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst som servicetekniker där du kommer att arbeta med underhålls-, diagnostik- och reparationsarbete på olika lantbruksmaskiner. Du kommer att utföra service och reparationer på motorer, elektriska och hydrauliska system på maskinerna.
Du är kundens expert på maskiner och kommer att ha ett nära samarbete med verkstadsteamet inom återförsäljning av maskiner. I det dagliga arbetet ingår också att svara på kundförfrågningar, ha löpande kontakt med kunder angående pågående reparationsarbeten samt ansvara för servicedokumentation och övrig administration. Du kommer att arbeta både i verkstaden och ute på fältet för att hjälpa och ge service till våra kunder på plats.
Dina erfarenheter och kunskaper
- Lägst gymnasieutbildning inom teknik, fordon, maskiner eller mekanik
-Relevant erfarenhet och kunskaper om reparationer av maskiner eller fordon eller jordbruksmaskiner
- God datorvana samt B-körkort är ett krav
- Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
Personliga egenskaper
Du är en person som har ett stort intresse för mekanik, teknik samt maskiner och service. Du har förmågan att strukturera ditt arbete, följa procedurer och upprätthålla både kvalité och produktivitet. Du har ett stort kundfokus och ser till att kunden får service i rätt tid och till rätt kvalité. Du hittar också sätt att utveckla dig själv genom att arbeta med ständiga förbättringar i ditt arbete.
Ansökan


Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag via länken nedan:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143655&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true
Tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Skurup med omgående start eller vid överenskommelse.
Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta Philip Clausen Verkstadschef: 076 139 18 19, [email protected] eller Roger Bengtsson, Servicemarknadschef Swedish Agro Machinery: 072–7487100 eller mejla [email protected] .Sista ansökningsdag är 2021-05-28. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om företagen
Swedish Agro och Swedish Agro Machinery är en del av den internationella lantbrukskoncernen Danish Agro. Bolagen har verksamhet som omfattar bland annat handel med foder, växtodling, spannmål och maskiner samt en butiksverksamhet med inriktning mot lantbruk, trädgård, djurfoder, jakt och skog. Vårt mål är att i nära samverkan med kunden utveckla och leverera värdeskapande lösningar på gårdsnivå Visa mindre

Maskinsäljare sökes till Swedish Agro Machinery i Skurup

Ansök    Jan 28    Swedish Agro Machinery AB    Utesäljare
Vi växlar upp och söker en Maskinsäljare till Swedish Agro Machinery Är maskiner, lantbruk och människor dina stora intressen? Är du också en resultatinriktad person med starkt driv och höga ambitioner? Vill du även skapa och förvalta långsiktiga relationer med lantbrukare? Sök då tjänsten som Maskinsäljare till vår anläggning i Skurup! Swedish Agro Machinery är inne i en mycket spännande utvecklingsfas. Företaget ingår i en stark och framgångsrik inte... Visa mer
Vi växlar upp och söker en Maskinsäljare till Swedish Agro Machinery
Är maskiner, lantbruk och människor dina stora intressen? Är du också en resultatinriktad person med starkt driv och höga ambitioner? Vill du även skapa och förvalta långsiktiga relationer med lantbrukare?
Sök då tjänsten som Maskinsäljare till vår anläggning i Skurup!

Swedish Agro Machinery är inne i en mycket spännande utvecklingsfas. Företaget ingår i en stark och framgångsrik internationell koncern där vi på kort tid har etablerat en lantbruksmaskinförsäljning i en modern struktur i Sverige.
Om tjänsten
Du kommer att ha en viktig roll inom organisationen och arbeta med försäljning av både nya och begagnade maskiner inom området Södra/Sydvästra Skåne. Du kommer aktivt att jobba tillsammans med olika varumärken såsom CLAAS, HORSCH, RAUCH, METSJÖ, AVR, SCANSTONE och SPEARHEAD. Du är en person som står bakom våra varumärken och du känner att du har ett hjärta för branschen. Du kommer att bearbeta nya kunder, men också förvalta redan etablerade kundrelationer med fokus på långsiktighet. Med hjälp av dina kunskaper driver du en konsultativ dialog med dina kunder för att förstå deras behov. Din viktigaste arbetsuppgift är att vara ute på ”fältet” nära kunden och förstå lantbrukarnas verksamhet.
I tjänsten ingår också att göra uppföljningar och vårda kundrelationen efter avslutad affär samt ordna med demonstrationer och att närvara vid mässor och maskinvisningar. Du kommer arbeta i ett team som präglas av starkt samarbete, tydligt ledarskap och som motiveras tillsammans för att uppnå satta försäljningsmål. Du rapporterar till säljchef sydväst.
Din bakgrund

Vi söker dig som har ett starkt eget driv och är resultatinriktad, kombinerat med god samarbetsförmåga. Du har starkt affärsfokus och är en person som alltid söker förbättringar och nya möjligheter. Du har energi och passion för att utveckla affärer med dokumenterad framgångsrik erfarenhet av försäljning. Vidare är du en träffsäker kommunikatör med förmåga att förmedla ditt budskap. Vi ser gärna att du har ett starkt tekniskt intresse och en bred kunskap inom lantbruksmaskiner. Har du erfarenhet av lantbruk ser vi det också som en fördel. Därtill är du övertygande och har lätt att påvisa den positiva påverkan maskinerna har för kundernas verksamhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har en förmåga att självständigt organisera och strukturera ditt arbete.

Vad vi erbjuder dig
- En spännande och utvecklande tjänst i ett företag som är en del av en framgångsrik internationell koncern inom lantbruksbranschen
- Arbeta med ledande varumärken i branschen
- Vara en del av ett engagerat team som tillsammans utvecklar vår maskinförsäljning i Sverige
- Få vara en del av ett företag som satsar stort och har för avsikt att långsiktigt etablera sig och växa inom lantbruksbranschen.
- Utbildning och kompetensutveckling både internt och hos våra leverantörer.

Låter detta som en tjänst för dig?
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta säljchef Peter Tillberg, mejl: [email protected] eller VD Hans-Christian Ripa på tfn: 070-560 32 48, mejl: [email protected] Sista ansökningsdagen är 28 februari 2022. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Sök tjänsten via länken nedan:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=143822&DepartmentId=18965&SkipAdvertisement=true
Om företaget
Om företaget
Swedish Agro är ett svenskt företag som förser lantbrukare med insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Med en av Europas modernaste foderfabriker tillverkas foder för flera djurslag. Företaget representerar CLAAS, HORSCH, METSJÖ, SAMSON, RAUCH, LEMKEN, SPEARHEAD, SCANSTONE och AVR i Sverige. Service och reservdelar finns mobilt och på 24 orter både via egna anläggningar och servicepartners. Swedish Agro är ett företag i Danish Agro-koncernen som består av en rad företag inom lantbruksbranschen i norra Europa. Visa mindre

Marknadskommunikatör

Vill du arbeta i en spännande bransch och hjälpa hjältarna som ger oss mat på bordet? Vill du jobba med världsledande leverantörer men ändå skapa din egen touch på marknadsföringen i Sverige? Brinner du för kommunikation i alla dess former, från video och print till roliga och personliga poster i sociala medier?Ta chansen att få erfarenhet från Sveriges hetaste bransch på en arbetsplats med väldigt högt i tak.ArbetsbeskrivningSom marknadskommunikatör är du... Visa mer
Vill du arbeta i en spännande bransch och hjälpa hjältarna som ger oss mat på bordet? Vill du jobba med världsledande leverantörer men ändå skapa din egen touch på marknadsföringen i Sverige? Brinner du för kommunikation i alla dess former, från video och print till roliga och personliga poster i sociala medier?Ta chansen att få erfarenhet från Sveriges hetaste bransch på en arbetsplats med väldigt högt i tak.ArbetsbeskrivningSom marknadskommunikatör är du ansvarig för all intern och extern kommunikation i företaget. Vilket bland annat innebär att publicera inlägg på sociala medier, producera och klippa enklare videofilmer, vara ansvarig för nationella mässor, uppdatera hemsidan, producera enklare marknadsmaterial och arbeta fram annonsmaterial tillsammans med produktcheferna. Du kommer arbeta med mediehantering och ha kontakt med journalister vid produktlanseringar och även skriva egna pressmeddelande.Du har ett nära samarbete med leverantörerna runt om i Europa men det är ditt ansvar sköta marknadsföringen i Sverige. Du arbetar med kollegor både nationellt och internationellt. Du rapporterar till företagets vd.Din profilEftergymnasial utbildning inom journalistisk eller kommunikation.Grundläggande kunskaper i Premiere Pro, Indesign, Photoshop, Officepaketet eller liknande program.Du ska ha erfarenhet från digital publicering, både hemsida och sociala medier.Du kan filma och klippa enklare videofilmer.Du ska kommunicera bra på svenska både i tal och skrift.MeriteradeErfarenhet från lantbruksbranschen.Personliga egenskaperVi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en god förmåga att själv ta ansvar och planera ditt arbete. Vi ser gärna att du är social, kreativ och driven.Om Swedish Agro MachinerySwedish Agro Machinery har gjort en historisk resa i den svenska lantbruksmaskinbranschen de senaste åren. Företaget bildades 2016 för att importera och sälja CLAAS lantbruksmaskiner i Sverige och har sedan dess öppnat ett 10-tal egna anläggningar och ett antal servicepartners över hela Sverige. Idag arbetar runt 140 anställda i företaget.För Swedish Agro Machinery är det viktigt med kvalité och företaget har idag ett antal premiummärken i sin portfölj. Med en ny affärsidé i branschen med mer mobil service, färre anläggningar, större reservdelslager lokalt och specialkompetens på ett fåtal varumärken har bolaget på kort tid blivit en stor utmanare för konkurrenterna.Med den danska lantbrukskoncernen Danish Agro som stark och stabil ägare, systerbolag runt om i Europa och din hjälp är Swedish Agro Machinery redo att utvecklas ännu mer. Huvudkontoret ligger tillsammans med lokal verkstad, internationell reservdelslager och showroom i nybyggda och moderna lokaler i Skurup.Vad kan Swedish Agro Machinery erbjuda dig?Eftersom företaget fortfarande är i uppbyggnadsfasen har du stora möjligheter att vara med i varumärkesbyggandet och utveckla det svenska lantbruket framåt.Anställningen är ett vikariat på grund av föräldraledighet med start i november 2019 till och med september 2020. Tjänsten avser heltid med placering på huvudkontoret i Skurup.Resor ingår i tjänsten. Alla anställda får möjlighet att teckna en förmånlig sjukvårdsförsäkring.Omfattning Heltid.Tidsbegränsad anställning 10-12 månader.Frågor om tjänsten och ansökanKontakta kommunikations- och marknadsansvarig Melissa Dahlqvist 073-736 58 58 eller [email protected]ök tjänsten genom att skicka ett cv och personligt brev till vd Björn Pettersson [email protected] Sista ansökningsdagen är den 30 september 2019. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Visa mindre

Redovisningsansvarig

Swedish Agro Machinery söker till vårt huvudkontor i Skurup en ansvarstagande och strukturerad Redovisningsansvarig som vill bidra med effektivisering och förbättringar av bolagets redovisning. Ekonomiavdelningen består av 4 personer varav en ekonomiassistent som du har personalansvaret för. Du rapporterar till vår CFO. Swedish Agro Machinery är ett relativt ungt företag inom lantbrukssektorn och ägs av Danish Agro. Huvudsakliga arbetsuppgifterUpprätta och... Visa mer
Swedish Agro Machinery söker till vårt huvudkontor i Skurup en ansvarstagande och strukturerad Redovisningsansvarig som vill bidra med effektivisering och förbättringar av bolagets redovisning. Ekonomiavdelningen består av 4 personer varav en ekonomiassistent som du har personalansvaret för. Du rapporterar till vår CFO. Swedish Agro Machinery är ett relativt ungt företag inom lantbrukssektorn och ägs av Danish Agro. Huvudsakliga arbetsuppgifterUpprätta och kvalitetssäkra månads- samt årsbokslutLöpande redovisningAnsvara för huvudbok, avstämningar Moms- och skattedeklarationer  Säkerställa att kvalitet och deadlines hålls samt att följa upp internkontrollAnsvarig för kund- och leverantörsreskontraRapportering till koncernenKontaktperson till myndigheter samt bankAnsvara för 3 bolag varav ett är vårt dotterbolag Östra Sönnarslövs Traktorservice.ProfilbeskrivningVi söker dig som har erfarenhet från redovisning och känner dig säker i att upprätta bokslut och årsredovisningar. Som person är du prestigelös, noggrann och lösningsorienterad. Du är trygg med Excel och övriga Office-paketet. Du kommunicerar obehindrat på svenska, i tal som skrift. Du är en lagspelare som trivs i ett växande företag, vilket ställer krav på både självständighet och flexibilitet. För att passa i rollen bör du känna ansvar för dina arbetsuppgifter och motiveras av att stötta kärnverksamheten. Du är en öppen person som värderar ett positiv arbetsklimat, även om det innebär att du hoppar in och hjälper till där det behövs. Erfarenhet från Microsoft Dynamics är meriterande. B-körkort är nödvändigt då det ingår i tjänsten att vara på Östra Sönnarslövs Traktorservice några dagar varje månad.Om Swedish Agro Machinery Företaget bildades 2016 för att importera och sälja CLAAS i Sverige. Swedish Agro Machinery är också generalagent för SAMSON, HORSCH och AVR och återförsäljare av LEMKEN. Affärsidén går ut på att bygga upp en anläggningsstruktur och ett återförsäljarnät som redan nu är anpassat för framtiden. Det betyder färre anläggningar som täcker ett större område. Det betyder också större reservdelslager på strategiskt valda platser ute i landet, djupgående expertkunskaper kring ett fåtal varumärken och fokus på mobil service. Verksamheten bedrivs utifrån 12 helägda anläggningar runt om i Sverige och har utöver det återförsäljarverksamhet i dotterbolaget Östra Sönnarslövs Traktorservice. Företaget har cirka 110 anställda. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 24/5. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta CFO för Swedish Agro Machinery – Ulf Jönsson, tel. 072 - 223 02 15 Visa mindre