Lediga jobb Skurups Folkhögskoleförening i Skurup

Se alla lediga jobb från Skurups Folkhögskoleförening i Skurup. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skurup som finns inom det yrket.

Kocklärare i nära samarbete med restaurang på folkhögskola

Skurups folkhögskola grundades 1888 och var ursprungligen en bygdens skola. Den ägs och drivs av en folkhögskoleförening och är politiskt och religiöst obunden. Skolans vision är att erbjuda den bästa och modernaste utbildningen i landet för att möta individens behov av inkludering och utveckling. Den pedagogiska idén bygger på Engagemang, Kreativitet och Gemenskap. Sedan två år tillbaka bedriver Skurups folkhögskola kockutbildning. I augusti startar även ... Visa mer
Skurups folkhögskola grundades 1888 och var ursprungligen en bygdens skola. Den ägs och drivs av en folkhögskoleförening och är politiskt och religiöst obunden. Skolans vision är att erbjuda den bästa och modernaste utbildningen i landet för att möta individens behov av inkludering och utveckling. Den pedagogiska idén bygger på Engagemang, Kreativitet och Gemenskap. Sedan två år tillbaka bedriver Skurups folkhögskola kockutbildning. I augusti startar även vår nya utbildning Restauranglinjen med inriktning konditori. Linjerna samverkar med skolans restaurang.
OM TJÄNSTEN
Vi söker nu en lärare inom kockämnen. I tjänsten ingår också ett samordningsansvar för restaurangverksamheten och utbildningsverksamheten. Tjänsten kräver att du har branscherfarenhet, gärna som köksmästare eller annan tjänst med inslag av arbetsledning och administration. Du ska också ha erfarenhet av pedagogiskt arbete.
Du är en lagspelare som gillar att bidra till att såväl organisation, kollegor och deltagare utvecklas. På en folkhögskola lyssnar vi kontinuerligt in vår omvärld och de kompetensförsörjningsbehov som uppstår. Det innebär att det ibland tas snabba beslut och det måste du måste gilla. Deltagarna och deras process står alltid i fokus och det förutsätter prestigelöshet och problemlösningsförmåga.
Undervisningen är huvudsakligen förlagd till Skurup, men sker även vid vissa tidpunkter i Ystad.
I uppdraget kan projektledning, administration och rekrytering ingå beroende på den sökandes profil.
Tjänsten är 100%. Vi tillämpar individuell lönesättning. Startdatum enligt överenskommelse.
För frågor om tjänsten vänligen kontakta Karl-Magnus Eklundh, utvecklingsledare, via e-post [email protected] (Ämnesrubrik: "Kocklärare 2022-2")
Facklig kontakt, Lärarförbundet folkhögskola: Göran Schelin, [email protected]
ANSÖKAN
Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdatum. Intervju under vecka 30. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] senast 17 juIi 2022. Märk din ansökan med "Ansökan - Kocklärare 2022-2"
Vi har gjort medieval för denna annonsering så vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kock

Sommarjobba hos oss på Skurups folkhögskola! Under sex sommarveckor är det fullt liv här på skolan. Våra sommargäster kommer hit under en vecka och går någon av alla våra inspirerande sommarkurser. Kreativiteten och skaparglöden brukar sprudla under dessa veckor och de inbjuder till umgänge och många spännande möten. Sommargästerna bor på vårt internat och har helpension under sin vistelse. Vi söker dig som vill vara en i gänget och se till att våra gäst... Visa mer
Sommarjobba hos oss på Skurups folkhögskola!


Under sex sommarveckor är det fullt liv här på skolan. Våra sommargäster kommer hit under en vecka och går någon av alla våra inspirerande sommarkurser. Kreativiteten och skaparglöden brukar sprudla under dessa veckor och de inbjuder till umgänge och många spännande möten. Sommargästerna bor på vårt internat och har helpension under sin vistelse. Vi söker dig som vill vara en i gänget och se till att våra gäster får en bra vistelse här.
Du tycker om att arbeta med service och människor och är inte rädd för att ”hugga i”.
Vi söker kockar som vill servera fräsch sommarmat gärna med glädje till det vegetariska köket och som har koll på specialkost. Har en god känsla och ekonomiskt tänk vad det gäller råvaror då du gör beställningar.
Restaurangen
Under sommarveckorna är ni ett gäng som tillsammans ser till att våra gäster erbjuds en god kost under veckan. Gästerna har helpension så köket är igång från tidig morgon med frukostbuffé, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och middag. Du ingår i ett arbetsteam där ni tillsammans ser till att jobbet flyter på och ställer upp för varandra.


Kock
Vi söker kockar som vill servera fräsch sommarmat gärna med glädje till det vegetariska köket och som har koll på specialkost. Har en god känsla och ekonomiskt tänk vad det gäller råvaror då du gör beställningar. Visa mindre

SFI-lärare eller undervisningserfarenhet av svenska på nybörjarnivå

Skurups folkhögskola startar upp kurs i svenska och hälsa inom ramen för tidiga insatser för asylsökande (TIA). Tidiga insatser för asylsökande ska främja asylsökande personers framtida etablering i Sverige och bidra till en meningsfull sysselsättning under asyltiden. För att genomföra kursen behöver Skurups folkhögskola stärka organisationen med en till två tjänster om 50-75%. Vi söker dig som är behörig SFI-lärare eller som har dokumenterad erfarenhet av... Visa mer
Skurups folkhögskola startar upp kurs i svenska och hälsa inom ramen för tidiga insatser för asylsökande (TIA). Tidiga insatser för asylsökande ska främja asylsökande personers framtida etablering i Sverige och bidra till en meningsfull sysselsättning under asyltiden.
För att genomföra kursen behöver Skurups folkhögskola stärka organisationen med en till två tjänster om 50-75%. Vi söker dig som är behörig SFI-lärare eller som har dokumenterad erfarenhet av vuxenundervisning av svenska på nybörjarnivå. Projektet pågår mellan 2022-07-01 till 2023-06-30, med möjlighet till förlängning. Undervisningen är huvudsakligen förlagd till Skurup, men sker även i Ystad vid vissa tidpunkter. Då det enligt kursupplägget och utlysningen ingår hälsofrämjande arbete är det meriterande om sökanden har erfarenhet av undervisning och/eller erfarenhet av hälsa och friskvårdsarbete. I uppdraget kan projektledning, administration och rekrytering ingå beroende på profil på sökande.
Alla former av annonsförsäljare och rekryteringsfirmor undanbedes vänligt men bestämt. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdatum. Sök tjänsten senast 2022-06-14.
Ansökan och/eller frågor skickas till Karl-Magnus Eklundh, utvecklingsledare, [email protected]
Facklig kontakt, Lärarförbundet folkhögskola: Göran Schelin, [email protected] Visa mindre

Ekonomiansvarig/controller

ÄR DU VÅR FRAMTIDA EKONOMIANSVARIG/CONTROLLER ? SKURUPS FOLKHÖGSKOLA Skurups folkhögskola grundades 1888 och var ursprungligen en bygdens skola. Den ägs och drivs av en folkhögskoleförening och är politiskt och religiöst obunden. Skolans vision är att erbjuda den bästa och modernaste utbildningen i landet för att möta individens behov av inkludering och utveckling. Stommen utgörs av den allmänna linjen som ger gymnasiekompetens. Utöver det profilerar sig ... Visa mer
ÄR DU VÅR FRAMTIDA EKONOMIANSVARIG/CONTROLLER ?
SKURUPS FOLKHÖGSKOLA
Skurups folkhögskola grundades 1888 och var ursprungligen en bygdens skola. Den ägs och drivs av en folkhögskoleförening och är politiskt och religiöst obunden. Skolans vision är att erbjuda den bästa och modernaste utbildningen i landet för att möta individens behov av inkludering och utveckling.
Stommen utgörs av den allmänna linjen som ger gymnasiekompetens. Utöver det profilerar sig skolan mot Journalistik, film, musik och skrivande. Många namnkunniga poeter, författare, informatörer, journalister och TV-personligheter har gått på Skurup.
OM TJÄNSTEN
Skurups folkhögskola har ca 60 medarbetare varav de flesta arbetar i Skurup och några på vår stadsfolkhögskola i Malmö. Till stöd för rektor och verksamhet har skolan en nyinrättad stabsfunktion som ansvarar för den dagliga hanteringen av IT, löner, ekonomi och skoladministration och leds av rektor/verksamhetschef.
ARBETSUPPGIFTER:
Vi söker nu en kunnig och driftig ekonomiansvarig. Tjänsten innebär arbete med att ta fram budget, prognoser, uppföljningar, löpande bokföring, bokslut och årsredovisning och att rapportera in uppgifter till olika myndigheter.
Vi är just nu i startgroparna för en process där vi tittar över våra administrativa rutiner och verktyg så du förväntas att aktivt vara med och utveckla framtida arbetssätt och rutiner.

DIN PROFIL
För att söka den här anställningen har du en akademisk examen inom ekonomi eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av att självständigt driva löpande processer och ta fram rapporter och underlag inför beslut av ledningen.
Det är meriterande om du utöver ovanstående har kunskap om och erfarenhet av:
o att arbeta med ekonomi inom folkhögskola
o att arbeta med lönehantering och/eller skoladministration
o erfarenhet av att arbeta i Visma och/eller Schoolsoft
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självständig men med god samarbetsförmåga när det behövs. Du behöver också vara flexibel och prestigelös med god förmåga att kommunicera och ta initiativ.
Vi ser att du har ett starkt förhållningssätt till demokrati och inkludering och en personlighet som bidrar till vår redan trevliga stämning, höga engagemang och passion för folkbildning!
Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen att söka tjänsten som ekonomiansvarig hos oss på Skurups folkhögskola!
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Anställningen är en tillsvidareanställning på 50-80%. Vi är inne i en översyn av våra administrativa funktioner varför detta kan diskuteras och på sikt utökas. Skolan tillämpar provanställning.
Tillträde efter överenskommelse.
Tjänsten är placerad i Skurup men visst arbete på vår Malmö-enhet kan också bli aktuellt. Visa mindre