Lediga jobb Ortopedi Skåne AB i Skurup

Se alla lediga jobb från Ortopedi Skåne AB i Skurup. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Skurup som finns inom det yrket.

Logoped på hel eller deltid

Ansök    Jan 9    Ortopedi Skåne AB    Logoped
Vimera söker logopeder på hel- eller deltid Vi på Vimera är en specialistläkarmottagning som öppnar den 1 februari 2023 i helt nybyggda lokaler centralt i Skurup. På uppdrag av Region Skåne bedriver vi specialiserad öppenvårdsmottagning inom gynekologi, ortopedi och öron-näsa-hals. En helt ny operationssal byggs för närvarande i lokalerna, med fokus på operationer som kan utföras i lokal- och/eller ledningsanestesi med sedering. Vi söker nu logopeder som ... Visa mer
Vimera söker logopeder på hel- eller deltid
Vi på Vimera är en specialistläkarmottagning som öppnar den 1 februari 2023 i helt nybyggda lokaler centralt i Skurup. På uppdrag av Region Skåne bedriver vi specialiserad öppenvårdsmottagning inom gynekologi, ortopedi och öron-näsa-hals. En helt ny operationssal byggs för närvarande i lokalerna, med fokus på operationer som kan utföras i lokal- och/eller ledningsanestesi med sedering.
Vi söker nu logopeder som vill bli en del av vårt team. Du kommer främst att utreda skriv- och lässvårigheter hos barn i regionen, men du kan även jobba med andra specialområden inom logopedi, såsom dysfagi. Du kommer att få möjlighet att lägga upp ditt arbete efter dina önskemål och får korta beslutsvägar och flexibelt arbete. Patientkontakten är i fokus och vi värdesätter ett teamarbete där vi stöttar varandra.
Om du vill vara med och bidra till vår nya specialistläkarmottagning, är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Hej! I Skurup har vi nu öppnat en ny specialistläkarmottagning. På uppdrag av Region Skåne bedriver vi specialiserad öppenvård inom Gynekologi, Ortopedi samt ÖNH. Vi har startat med ett högt tempo och har många patienter inom samtliga specialiteter, samt många duktiga läkarkonsulter som vill jobba hos oss. Detta resulterar i många diktat, remisser och bokningar. För att inte hamna efter med dem administrativa uppgifterna är vi i behov av en medicinsk sek... Visa mer
Hej!
I Skurup har vi nu öppnat en ny specialistläkarmottagning.
På uppdrag av Region Skåne bedriver vi specialiserad öppenvård inom Gynekologi, Ortopedi samt ÖNH.
Vi har startat med ett högt tempo och har många patienter inom samtliga specialiteter, samt många duktiga läkarkonsulter som vill jobba hos oss.
Detta resulterar i många diktat, remisser och bokningar.


För att inte hamna efter med dem administrativa uppgifterna är vi i behov av en medicinsk sekreterare som skulle vilja jobba extra hos oss.
Hör gärna av dig om du vill veta mera! Visa mindre